< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (738. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.3.2025)
-
-
Cümleten hayırlı Ramazanlarımız olsun 🤲
1.5 sonrası gösterge baya renkleniyor, 1.4 den memnundum, ancak 1.5 ile gösterge ve güvenlik sistemleri güzel oldu, meridianin sesini de açmışlar, sesli asistan baya güzelleşmiş, rejeni ne kadar yapacağını göstermesi de güzel ve kullanışlı olmuş , navigasyon gösterge de ve solda varış yerine kalan km ye kadar gösteriyor ,dikine park yerinden çıkarken sağ veya sol dan gelen ler için ekranda ok işaretiyle geldiği tarafı göstererek uyarması da güzel olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 1 Mart 2025; 18:45:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu navigastonda tam türkçe olsa çık güzel olacakta. Bu arada ben gezi kaldırdım. Zira kapanıyor ve tüm ekranları çökertiyor. Kaldırdım rahat ettim. Ekranda kapanıp açılma vs gibi şeyi
olanlar deneyebilirler gezi
kaldırmayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kasım ayında aldım en ufak bi sıkıntı yaşamadım hocam yani çözülüyor.
Hükemetin korkusundan değil %10 ötv matrahından dolayı zam gelemiyor. Gelmesi durumunda %40 ötv ile 2.5 milyon oluyor. Bu fiyata kime satcaklar????
Veya %10 ötv matrahını güncelleseler bmwler mercedesler yeni tesla model y juniper %10 dilimine girse togg u kim alcak?
benim en ufak bi pişmanlıgım yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ticari finansman desteği olabilir bu. Sirket üzerine alacak olanlar için sanırım.
-
Evet tv reklamlarında ticari diyor
Bireysel için üstteki , ticari için olan altta , web sayfasında var
www.togg.com.tr
Finansman Koşulları ve Ödeme Seçenekleri | Togghttps://www.togg.com.tr/sales-and-finance
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 1 Mart 2025; 22:27:17 >
-
Teşekkür ederim cevabınız için
Arkadaşlar Kredi ile ilgili bir sorum olacak 1 milyon nakit var 900 bin Kredi kullanacağım bu miktarın 500 ünü faizsiz geri kalanını faizli kullanabilir miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır
-
https://www.donanimhaber.com/avrupa-da-volkswagen-in-elektrikli-arac-satislari-patlama-yapti--188387
teslayı geçmiş
Vestel boykotu üzerine insani bir bakış, üzücü ama gerçek.
https://forum.donanimhaber.com/store/82/24/14/8224148149e0a084b76bbd58dfdedabe.jpeg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 2 Mart 2025; 16:0:1 >
Şu v1 tekrardan kredi gelirse benim gibi kısa menzil düşünenler için güzel olacak.
v2 modelde matrah değişimi yakın mı böyle bir haber mi var?
Bu kampanya v1 de gecerlimi
Torpaklama çekildiğinden beri esa almıyorum ama şarj hızımda 90 ın üzerine çıkmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X