< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (739. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.3.2025)
-
-
Ekranları açılırken gelen donk sesini beklemeden çalıştırırsam esa veriyor halen.
Topraklama yaptık dediler serviste. Şarj hızı aynı, 145 falan görmüşüm Enyakıt istasyonunda.
Ama esa verse de frene basıp start yapınca çalışıyor araç. Garip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 2 Mart 2025; 15:52:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçerli değilse çok saçma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla ben hiç anlamadım. 90 geçmiyor. Diyorum ya her araç başka sorun aslında. Muhtemelen bir yerde yine birşey oluyor algılayamadığı için veriyor hatayı
Maalesef tüm krediler v2ye veriliyorquote:
Orijinalden alıntı: alimax345806
Bu kampanya v1 de gecerlimi
V1 için neden en ufak bile bir kredi kampanyası yapmıyor çok ilginç. Daha az rakam yap ama yap yani o Togg un bir ürünü değil mi yani ne var anlamış değilim.
Kredilerde bir miktar Togg bankalara ödüyor 150.000 tl civarı demek ki standart menzilde daha çok zarar ettiriyor bu para satış stratejisi ben artık v2 den bile zarar ederken V1e kredi olmayacağını düşünüyorum
Hocam keşke 1.7 milyon naktin olsaydı gel sana satayım derdim. 8 bin km de 2024 v2. Tek bir çizik bile yok, yakında güncelleme gelecek, tüm teknoloji paketlerin de ekstra düşünsene offff tadından yenmez, bu pazarladıklarım gül bahçesi. Amaa sağa çekiyor, sürekli esa veriyor, ekranlar kapanıyor arada, hala şarj istasyonlarında o bahsettikleri 25 dk %80 i göremiyorum, servis iletişimi berbat. Ya satacak olsak vicdan var bu bahsetiklerimi alacak kişiye söylesem mii yoksa söylemesem mi?
-
hocam bu arabayi 1.7 milyon uzerine satabilen var mi ki siz arkadasa direkt 1.7'ye satacaksiniz? 1.4'e full paket v2 alanlar var 2023 model. 2024'te olsun olsun 1.5-1.6 olsun. Arac ile yasadiginiz sorunlar icin uzuldum ama 1.7'yi ozel bir fiyatmis gibi belirtip sana satayim demek de bana biraz firsatcilik geldi.
-
Harun özer miydi toggunu satan youtuber 1.780milyona sattı.
Yani satılabilir. Togg un 2.elinin olmamaması tutulmamasından kaynaklı değil. Verilen 800bin lira sıfır faiz krediydi.
Siz mesajı pek anlamadınız sanırım ?
-
TOGG sıfırını daha ucuza satıyor.
v2 uzun menzil 1.830 bin lira. 500 bin faizsiz kredi alsan kendi 500 bininide faize atsan fiyat 1.7 milyonun bi tık altına geliyor. TOGG un sağı solu belli olmuyor, yarın 800 bin sifir faiz kampanyası başlatır maliyet 100 bin daha düşer. Daha 2 ay önce bu kampanyadan yararlanıp faiz avantajıyla birlikte maliyetini 1.6 milyonlara düşürenler olmuş. 2. Eline 1.6 milyonun üzerinde bir para vermek akıl karı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 3 Mart 2025; 12:8:56 >
Vakıfbankta Togg kampanyası cuma sonlanmış
Kimse togga 1.8 milyon vermez sıfırı o fiyata zaten. Yalan söylüyordur.
Siparişler kapandı. Ürüne zam gelcek. Zaten bu da sıfır. Sen tanıdıksın ayağına satmıştır 😂😂 hızlıca senin olsun diye.
Abetterrouteplanner uygulamasını kullanınca sarj sürelerinde hesaplamalarıma göre 89 kw gücü baz alıyor. O da farkında sanırım 90ı geçmediğini
-
1.4 milyona v2 nerede hocam uzun menzil mi bahsettiğiniz ? İlanlar hep 1,5 üzeri..
-
Arkadaşlar bir de sorum olacak :
Ev tipi şarj istasyonu alırken 11 kw ya da 22 kw olanın farkı sadece birinin hızlı şarj etmesi mi ? Başka bir fark var mıdır ?
Ayrıca arabadan arabaya değişir mi bu seçenek. Yani bazı arabalar için 11 kw bazıları için 22 kw mi uygundur ?
Elektrikçiye sorduğumda fark etmez dedi senin araban nasıl diye sordu. Garip geldi bana soru. Arabaya niye bağlı olsun dedim 22 kw lik alırsam o hızda şarj eder 11 lik alırsam o hızda şarj eder dedim. Ama o ikisini de alsam da yine 11 kw veriyor dedi e o zaman ne farkı var :)
-
hocam fark cihazın verebileceği maximum enerji.
ama aracınız kaç kw ile sarj alabiliyor bu da önemli.
mesela mg4 7kw
Bmw ix1, mercedes elektrikli serisi, mini vs çoğu firma max 11 kw alabiliyor saatte.
togg için soruyorsanoz 22 kw destekliyor.
bir binada vs oturuyorsanız şebeke durumuna kurulum yaptırın. 22 kw (220volt * 3 faz * 32 amper) oldukça fazla bi güç. Binada oturanları etkilemesin.
11 kw ideal.
Teşekkürler anladım. Ama 22 kwlik de alsam ayarlama özelliği de vardır sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X