< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (741. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 3.3.2025)
-
-
Togg bu normal!!! (Söyleyecek çok şey var ama gerek yok sinirleniyorum)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2-3 aydır teslimat bekleniyordu 1 gemi geldi şubat ayında normal. artık bundan sonrasına bakmak lazım. Yeni model y juniper ne zaman gelir veya %10 ötv ile mi gelir. İzleyip göreceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: ayhankarabudak36
Ben burada aracımdaki sorunları söylerken sırf kötülemek için yazdığımı, hatta bu araca sahip dahi olmadığımı söyleyenler olmuştu.
14 şubat günü ESA ve bir çok arıza sebebiyle İGA’ya randevu alarak* aracımı teslim ettim.
Tam 18 gündür araç orada, ve daha 3 aylık arabanın bataryasının değişmesi gerektiğini söylediler bugün.
Batarya değişimini anladım, hadi yapılsın dedik, cevap ne mi?
Batarya değişim talebi oluşturduk, onaylandığında değişim sağlanacak, süre bilgisi veremiyoruz, 45 gündür bekleyen araçlar var.
Bu aracı kimse kesinlikle almasın, sorunları bitmez, servistekilerle kavga etmekten kafayı yersiniz.
Hala araca sahip olmadığımı düşünenler varsa servis formumu paylaşabilirim.Servis sürecinin bu kadar fazla uzamasından dolayı kendilerine telefonda terslendiğim için bana küstüler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün mecidiyeköyde trafikte giderken durduk yere yolda kaldı. Esa verdi boşa aldı. Araç şarj edilememektedir dedi. Kırmızı araba ünlem işaretli hata verdi. Bayadır arıza almamıştım. Bir önceki akşam başka yerse şarj ettim aracı. Ama trugoydu. 2 numaralı sigortayı sök tak yaptım düzeldi. Yağmurlu ve karlı havada ara ara ultrasonşk park asistani hatası veriyordu. Bu sigortalarda bir garip duruyor. Hep böyle düştüm düşecem modunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu sat kurtul kafasını bir türlü anlayamadım.
Ulan ben satınca problemler çözülecek mi?
Çözülüyorsa yarın hemen satayım.
Bu şirketin kendine çeki düzen vermesi gelişimi hızlandırması gerekiyor.
Kaplumbağa hızıyla ilerliyor.
Yürümez böyle
Engin Ozorenyoutube
Kampanyalı Togg T10X ile çıktığımız 5 günlük, toplam 2400 km’lik stres testimizin ilk gününde, İstanbul-Ankara rotasını kat ediyoruz! Reklam Bu zorlu ve uzun yolculukta, yerli ve elektrikli otomobilimizin menzil, şarj süreleri, konfor ve performans gibi kritik yönlerini gerçek koşullarda deneyimliyoruz. Başlangıçtan itibaren aracın yakıt (enerji) tüketimini, sürüş dinamiklerini, akıllı özelliklerini ve sürücü destek sistemlerini detaylı bir şekilde test ederek, T10X’in limitlerini birlikte keşfediyoruz. Her gün farklı bir şehre geçerek, hem yol deneyimimizi hem de aracın farklı iklim ve yol şartlarındaki performansını gözlemleyeceğiz. Ankara durağımızın ardından sırasıyla İzmir, Antalya ve finalde tekrar İstanbul’a dönüş yapacağız. Rotamız boyunca karşımıza çıkan şarj altyapıları, şehir içi ve uzun yol deneyimleri, Togg T10X’in gerçek kullanıcılar için sunduğu pratik çözümleri gözler önüne serecek. Siz de Türkiye’nin yerli elektrikli otomobilinin dayanıklılığını, sürüş keyfini ve en merak edilen özelliklerini öğrenmek istiyorsanız bizi takip edin; bu macerada birlikte olalım! Yorumlarda sorularınızı paylaşmayı ve kampanya detaylarını kaçırmamak için kanala abone olmayı unutmayın. Keyifli seyirler! Kanala abone olmak için; https://bit.ly/3RYkHfO Instagram’dan takip et; https://www.instagram.com/enginozoren/ Linkedin’den takip et; https://www.linkedin.com/in/ozoren/ Popüler Oynatma Listelerim Tesla Model Y Tecrübelerim; https://bit.ly/47DmzAx Elektrikli Araçlar Dünyası; https://bit.ly/3SnwjdA Vlog Serisi; https://bit.ly/48ZN04u Merhabalar, ben Engin Özören. Youtube kanalımda Tesla başta olmak üzere elektrikli araçlar ile deneyimlerimi paylaşıyorum. Profesyonel hayatımda öğretim görevlisi olarak görev alıyorum ve danışmanlık şirketimle büyük kurumlara eğitimler veriyorum. Kanalıma abone olarak bana destek olabilirsiniz. Herkese iyi seyirler.https://www.youtube.com/watch?si=6Dpm46G7UCNjqKlx&v=95BRGivYf7I&feature=youtu.be -
Genel olarak katılmıyorum
İlk musteriye satıştan bu yana 2 yıl olmadı.
Sıfırdan kurulmuş bir marka için iyi yol kat ettiler
Yeni Togg larda sorun yok gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 4 Mart 2025; 22:35:29 >
buy satışlardan sonra 800k 0 kredi tekrar gelmeli diye düşünüyorum
-
28-30 kW tüketim.
T10F tasarım yüzünden çok fazla tüketim var
Maalesef üzülerek söylüyorum verimli değil.
Isı pompası çok bir etki etmiyor olsa da insanlar öğrenmiş bir ısı pompası da ısı pompası .. yok dedin mi kötü intiba
Yazılım desen zaten Allah'a emanet
Elektirikli aracın ne olduğunu bilen öğrenen insan togg tercih etmez.
Çok net söylüyorum.
Şuan insanlar neyin ne olduğunu bilmiyor bir zamanlar bizde öyleydik kura talih malih çaktılar bize bu araçları doğru konuşmak lazım.
BYD Seal u geldi bugün şarja yan yana.
Tasarım falan yapmış adam verimlilik var.
Bizim araba hikaye kaldı yanında.
Togg mekanik süspansiyon yürüyen cok daha iyi kaliteli olsa da diğer alanlarda batırıyor işi.
Benim şimdiki aklım olsa togga ile hiç işim olmazdı kuraya bile girmezdim. Keşke çıkmasaydı
-
Tesla ocakta satış yapmamış nedenini bilmiyorum telegramda bu rakam ocak-şubat diyorlar ama kredi düşünce togg durgunluğa giriyor bu rakamlar iyi değil 😪
140 km ortalama ile teslada 22 kw civarı yakmıştı. Togg 120 de 32 leri görmüş.
Tesla kalorifer klima batarya ısıtma dahil etmiyor o veriye
25 üstündedir o şartlarda
Durgunluk değil batmaya giriyor.
Bu kafayla batar zaten.
Aracın yazılımını stabil hale getirmek yerine kredi basıp reklam yapıp daha fazla satmaya çalışıyor.
Anlamıyorlar herhalde kendi hataları sorunlara yazılıma geç müdahale çözümsüzlükler yüzünden insanlar almaya çekiniyor.
Ben bu şirketin kafa yapısını çözemedim.
Talihli dedikleri kitleye kitlediler normal insanlara satmak için bir yalvarmadıkları kaldı.
Yolun sonu görünüyor
İkame arac verdikten aonra sıkıntı olmasa gerek, gerisini togg düşünsün neden kafaya takıyorsunuz anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teslanın rakamları 2 aylık. Ocakta satışı 0 görünüyordu.
800.00 tl sıfır faiz gibi büyük kampanya olmadığı halde ve şubat ayı gibi otomobil satışları için durgun sezonda TOGG un 2 k nın üzeri satışı gayet olumlu. Bu sene 3 nedenle TOGG satışları bence 50.000 adedi geçer. Bunlar;
- Sedan modelin satışa çıkması
- Yılın son çeyreği ihracatın başlaması
- Özelliikle 1.5 ten sonra şikayetlerin azalması memnuniyetin artması
-
teşekkürler.
Elektrikli olmayayn araçların da model dökümü oluyordu. Onu sitede payaşacakmısınız.
-
Multisrada kendisine cevap yazmama maalesef izin vermiyor. Bu nedenle ismini belirterek mesajı yazmak zorundayım.
TOGG batmaya gidiyor demiş. Ne batması firma ginden güne daha iyiye gidiyor. 2024'ün ilk iki ayındaki satışara bakınız bir de 2025'in ocak şubat ayı satışlarına. 1i.5 ten sonra alanlarda araç memnuniyeti çok fazla. Daha ürünlerini piyasaya çıkaralı 2 yıl bile olmamış yepyeni bir markada tek bir model ile 53.000 adetlik satış çok iyi. yeni modeller, yeni açılımlar ihracat falan derken TOGG un geleceği parlak.
-
TOGG türkiye elektrikli araç piyasasını yönlendiren fiyat skalasını belirleyen marka. Satılan her 3 elektrikli araçtan birini satan marka. Türkiye de elektrikli araç satışında yeterli derinlik yok. Geçen yıl 100.000 adet elektrikli satıldı. bu rakam 2 yıl sonra 300.000 olduğunda yine togg her 3 elektrikli otomobilden birini satmış olacak. Tofaşın son çeyrekte zarar açıkladığını, son 2 yılda satışlarının iki kattan fazla düştüğünü, elektrikliye dönüşemeyen markaların yavaş yavaş piyasadan çekileceğini de ayrıca hatırlatmak isterim. Togg batacak diyenler bilimsel ve teknik değil duygusal yorum geliştiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 5 Mart 2025; 1:48:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X