Trumore uygulamasına giriş yapamıyorum başına gelen var mı? Yoksa genel problem mi var |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (778. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 4.4.2025)
-
-
Togg üzerinden usb bağlayıp film müzik dinlenebiliyor mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşımız videoyu incelemeden cevap yazmış sanırım. Bu motor sesi değil; Araç Sesli Uyarı Sistemi (AVAS):
-
Usb üzerinden veri servisi yok. Sadece sarj.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim bende öğrendim.
-
-
Yanınızda başka araç şarj ediyorsa bazen saçmalıyor cihaz. Geçen birisi istasyondayken söyledi bana
Rabbim muvaffak eylesin. Hayrlısı ise olsun inşallah.
Sıfır alacaklar için, Meridianin ses sistemi tekrar opsiyon listesine eklenmiş,yine aynı fiyat 30bin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bugün şöyle birşey oldu arkadaşlar. Öğlen annemi eve bırakırken annem sağ arka camın çalışmadığını söyledi. Açılıyor ama kapanmıyor dedi. Ben sürücü kapısından müdahale edip açıp kapattım camı. Daha sonra akşam arabayı çalıştırdığımda, sürücü ekranının sol tarafında "sağ arka cam konumlandırması yapılamadı vs vs kullanma klavuzuna başvurun" gibi bir mesaj çıktı. Tamam dedikten sonra sürücü kapısından camları açtım kapattım sorunsuz açıldı kapandı. Herhalde tamamdır sorun yok diyip aracı çalıştırıp otoparktan tam çıkarken 20-25 metre kadar gittikten sonra sola sinyal verdim ama sinyal sesi gelmedi araçtan, ekrana baktım sinyal kolu aşağı kitli olduğu halde ekranda sinyal verdiğimi bana gösteren işaret yok. Hemen bunun akabinde aracın ekranları komple gitti. Sanki koldan reset atar gibi. Tabi ufak bi panikle birlikte araç parkta kendini kitler trafiği sıkıştırıp diyerekten hemen vitesi boşa aldım. Sonra aracın ekranları kapalı olduğu halde motorun çalıştığını anlayınca otoparktan çıkartmak için sürmeye devam ettim. Ekranlar yavaş yavaş geldi. Kullanıcı girişi ekranı geldi ve ben aracı durdurup giriş yaptım ve yola devam ettim. Evin önüne gelince araç kendine gelsin diye kapatıp içinden çıkıp bekledim ve sonra tekrar geri binip her zamanki düzenimde aracı çalıştırdım. Görünürde bir sorun şimdilik yok gibi. Sadece ekranda ilk defa gördüğüm bi logo çıktı. SARI "EOL" ikaz ışığı yanıyordu. Forumda aratınca daha öncede EOL için yazılmış mesajları okudum. Anladığım kadarıyla önemli bir durum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err_ryn -- 27 Mart 2025; 19:40:58 >
-
Bana zeste olmuştu 0 dk da 20 kw şarj verdi gözüküyordu. Tabi araçta kırmızı yanıyordu. Bir kaç kez denedikten sonra bu hatayı verdi. İptal edip tekrar başlattım şarj olmuştu. Zesin uygulamasından kayıt oluşturdum tarih saat yer bilgileriyle itiraz ettim. 10 gün içinde iade ettiler. Bariz bir durum var ortada iade edilir endişe etmeyin
-
Bir sıkıntı yok kapatıp açıp devam edin eski haline döner bende de olmuştu
-
Aramızda ön kaput altına şarj aleti şarj kablosu vs koyup kullanan var mı
-
Şahsen o bölüme yatay nir bavaj alanı yapılabilir diye düşünüyorum ben. Çok derin olmayacak şekilde. Alan var ama buna yönelik parça yapan yok. Yapılsa güzel satar aslında
Wisecar Wtpg1 – 3.5kw Taşınabilir Elektrikli Araç Şarj Cihazı Mobil Uygulamalı + Wifi + Bluetooth
https://app.hb.biz/BN7xXWMKfkno
Bu iş görür mü? Yerde sürünmez cihaz.
Bunu evdeki herhangi bir prizle kullanabiliyor muyuz ? Isınma vs sorun olur mu ?
-
Aracı direkt hazır mod ile başlatınca aynı arızaları bazen alıyorum. Aracın komple sesi gidiyor, eol arızası verip şerit takip ve çarpışma uyarısı çalışmıyor. Dtc reset bile yapmaya gerek yok yeniden başlayınca düzeliyor. Cam sorununa gelince cam kriko sorunu olabilir bu sorunu yaşaunlar var. Ne olur olmaz siz servisten bi randevu talebi acın 1-2 aya anca randevu veriliyor zaten.
Benzer ürünlerde 13k ya 7.4 lükte var. En azından akşam takınca sabaha %90 ı bulabilir diye düşünüyorum. Ama hiç yorum yok. Ondan emin olamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emk7 -- 28 Mart 2025; 14:0:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X