bayram şarj kampanyaları telegramda bir arkadaş yaptı rhg enertürk 6 nisana kadar geçerli siteyi düzelt dedim düzeltmezse dikkate alın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 28 Mart 2025; 14:9:17 > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (779. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 29.3.2025)
-
-
3,5kwlık olduğu için. Evet. Tipi düzgün. Yerde cihaz sürünmüyor. Yerli üretim diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürün linki verebilir misiniz?
Bir de ben ileride evin elektrk alt yapısında düzenleme yapmayacağım. Kablo ısındı, priz yandı derdiyle kafama takmak istemiyorum. Az olsun sıkıntısız olsun.
Bayramda T10X'lere şarj bedava. Trumore akıllı cihazımdan başlatılan şarjlarda geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 28 Mart 2025; 16:50:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
Aracı direkt hazır mod ile başlatınca aynı arızaları bazen alıyorum. Aracın komple sesi gidiyor, eol arızası verip şerit takip ve çarpışma uyarısı çalışmıyor. Dtc reset bile yapmaya gerek yok yeniden başlayınca düzeliyor. Cam sorununa gelince cam kriko sorunu olabilir bu sorunu yaşaunlar var. Ne olur olmaz siz servisten bi randevu talebi acın 1-2 aya anca randevu veriliyor zaten.Teşekkür ederim.
Ben aracı şu sıra ile çalıştırıyorum.
1-Araca bin anahtarı yerine koy
2-start-stop kırmızı tuşa bas
3-emniyet kemerini tak, o ara ekranlar geliyor. Şayet yüz tanıma çalışmazsa giriş yap.
4-Start-stop turuncu aksesuarda oluyor. Fren basılı start-stopa yeşilken bas.
5-ADA sistemini iptal et :)
6-EKO moda geç :) (Son 2 şarjı eko ile kullanıyorum gerçekten tüketime katkısı var mı merakımı gidereceğim)
Bugün araca binip işe geldim hiçbir sorun ya da hata almadım. Geçen mesajımda yazdığım EOL ikazı artık yanmıyor. Camı kontrol ettim düzgün açılıp kapanıyor görünüyor. Servis en yakın 260 km ama yakın zamanda randevu almaya çalışmak en iyisi belki de
-
Bu gelişme ile aslında sistemin hazır hale getirildiğini anlıyoruz trugonun togg lara yapacağı indirim konusu için sadece kararın açıklanması kalmış diyebiliriz
https://app.hb.biz/WIzWFusQtFiY aynı markanın 7.4 kw si. Yorum olmaması beni endişelendiren konu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enyakıt halen 9. 8 lira, Trugo yüzü görmez oldum ne zamandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Mart 2025; 21:49:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mübarek Ramazan Bayramımız şimdiden hayırlı olsun
Rabbim hepimize kazasız belasız ,sabırlı hoşgörülü yolculuklar ,aile akraba ziyaretleri yapabilmeyi nasip etsin İnşallah
-
Amin trugolar da bedava oldu Togg kullananlara
Tesla çarşısı karışmıştır
alfa-x baktın mı ne yapıyorlar
Bu kadar siyasileştirilmesine karşın aylardır kendimi ikna etmeye çabaladığım ve son dönemde çok sıcak olmama rağmen son destek paketindeki “3 çocuk “ şartıyla tamamen rafa kaldırdım malesef.
Hocam şu an neva şarjda yım 12 den sonra gittim,sabah yola çıkacağız diye, Gölbaşı doluydu,sadece 00:00 da başlatan 1 kişi şarj edebildi,1 saati geçkin bekledik müşteri hizmetleri yarım saate düzelir dedi düzelmedi, ha olur ha başlar derken, sistem çökmüş ama ücretli trugo şarj ediyor 😅 trumore dan baslayamiyordu
Şimdi burada şarj ederken LR geldi,şarj hızı benden düşük,en son baktığımda ben 75kw almışım o 55kw.artik Tesla nin ne olduğunu lfp Side NMC side Togg un batarya sinin gerisinde
Asıl bomba bu uygulamadan bizlere sürekli indirim geldiğinde olacak
Bu arada sıraya bir teslada geldi, tanıdığı Togg var galiba teslayi da oradan dolduracak,orada bekleseydim o şarj etse trugoya şikayet ederdim, paylaşan kimse oda banlansin, millette Allah korkusu kalmamış..
Neyse 100 oldu😅 selamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beefull 1tl/kw.
Müsait olanlar kaçırmasın.
Bugün bedava şarj ediyor, çok güzel aferin Togg
Arkadaşlar hayırlı güzel kazasız belasız bayramlar.
Araç kamerası kullanınız var mı usb yi çakmaklıktan kablo çekip mi bağlıyorsunuz yoksa direkt usb den mi? önden usbden sürekli enerji çekmesinin zararı var mıdır? Çakmaklıkta araç kapanınca bir süre sonra kapanması daha mantıklınmı? Sadece sürüş esnasında kayıt alsın istiyorum? Siz nasıl tercih ediyorsunuz?
Ben aracın aksamına bir müdahalede bulunmasın ve 7/24 kayıt yapsın diye kendi kamp sistemimi kullandım. Evimde kapalı otopark olduğu için akşamları orada açmasamda bir yere gittiğimde kamera sürekli açık. Bende 2 adet viofo 2k kamera var. Aracın 4 tarafını çekiyorum. Döşeme kenarlarından arka tarafa kadar ilettim. Arkada bir güç kaynağım var. Bu güç kaynağı çakmaklığa bir dönüştürücü priz vasıtasıyla bağlı. Kameralarda güç kaynağına bağlı. Araç çalıştığında güç kaynağım şarj oluyor. Güç kaynağını açtığımda ise kameralarım çalışıyor. 4 kamera toplamda 4w elektrik çekiyor güç kaynağımdan. Dışarı çıkarken açıyorum. Böylece sürekli güç kaynağım full dolu. Kameralarda çalışır vaziyette. Bu haliyle güç
kaynağı kaynaklı güvenli değil diyenler oldu pilden dolayı. Ama aracın kendisi full pil😂 . Powerbank değil yalnız. Kamp tipi güç kaynağı.
-
Telegram yıkılıyor togg yine eline yüzüne bulaştırdı bizi şaşırtmadı milletin bugün tuttuğu oruçlar boşa gittiquote:
Orijinalden alıntı: alfa-xHocam şu an neva şarjda yım 12 den sonra gittim,sabah yola çıkacağız diye, Gölbaşı doluydu,sadece 00:00 da başlatan 1 kişi şarj edebildi,1 saati geçkin bekledik müşteri hizmetleri yarım saate düzelir dedi düzelmedi, ha olur ha başlar derken, sistem çökmüş ama ücretli trugo şarj ediyor 😅 trumore dan baslayamiyordu
Şimdi burada şarj ederken LR geldi,şarj hızı benden düşük,en son baktığımda ben 75kw almışım o 55kw.artik Tesla nin ne olduğunu lfp Side NMC side Togg un batarya sinin gerisinde
Asıl bomba bu uygulamadan bizlere sürekli indirim geldiğinde olacak
Bu arada sıraya bir teslada geldi, tanıdığı Togg var galiba teslayi da oradan dolduracak,orada bekleseydim o şarj etse trugoya şikayet ederdim, paylaşan kimse oda banlansin, millette Allah korkusu kalmamış..
Neyse 100 oldu😅 selamlar
sözde bedava ama şarj edebilen kişi sayısı 10-20 tam komedi yaaa😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aydındayım
Az önce, garanti olsun diye gezdede görünen yerde denedim, olmuyor.
Kimse yapamadı.
Diyecek birşey yok. Ağız dolusu hakaret etsem içim soğumayacak. Üç kuruş için düşürdükleri duruma hayatları boyunca düşerler inşallah Allahın belası gereksizler.
Anamın evinden 3.7 kwh ile devam.
Ben sabah gittim aldım valla bedava şarjımı, tenha bi istasyon seçtim 100'e kadar doldursum
sonradan gelenler oldu diğer soketlere, bir arkadaşınki olmadı, diğerlerinin oldu, herkes ücretsiz fulleyip gitti.
Öğleden önce hata alanlar azınlıktaydı. Telegrama baktım şimdi, Öğleden sonra yapabilen hiç yok. Şu kampanya işlerini güzel düşünüyorlar ama ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar hep maalesef
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X