Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (781. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ucanturk45
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (8 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
15.644
Cevap
357
Favori
684.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 29.3.2025)
Giriş
  • Niye bu kadar abarttınız hocam ya. 3 gün bedava sarj etseniz ne olur etmeseniz ne olur. Zaten oldukça ekonomik. Uğraşmaya değmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • N2366 N kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey varsa tam komedi.

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum çok mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu adas için koldan yapılan kısayollar nelerdi? Kolu ileri itip aşağı çekince uyarı seslerini kapatıyor. Diğerlerini unuttum

• Sabaha karşı trugo logolu istasyondan şarj yaptım. Ücret kesildi. Neden olabilir?

• Vope V kullanıcısına yanıt

Şarjı trugo uygulamasından mı başlattınız yoksa trumore'daki akıllı cihazım sekmesinden mi?

• ftftftftftft F kullanıcısına yanıt
    Trugonda başlattım. Mt ile görüştüm sebebi buymuş. Vallahi adilik. Ulan ha trugo ha trumore ikisi de senin şirketin.

• Biri bana trumoredan nası şarj başlatılır anlatabilir mi?

• Akıllı cihazım sekmesinde şarj et butonu var kodu direkt yazınca hataya düşmüyor diyorlar qr okutmadan istasyon nunarasını yazın araya tire koyun 01 ve 02yi ondan sonra yazın diyorlar ben de cuma beefullden doldurdum bayramda bir yere gitmeyince ihtiyaç olmadı bugün bir denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ftftftftftft

Arkadaşlar bu adas için koldan yapılan kısayollar nelerdi? Kolu ileri itip aşağı çekince uyarı seslerini kapatıyor. Diğerlerini unuttum
    Diğerleri değil diğeri kolu geri çekip aşağı itince de şerit takibi kapatıyor çarpışma önleyici kapatılamıyor maalesef

• Vope V kullanıcısına yanıt
    Sanırsam togg sahiplerine özel olsun diye trumoredan yapıldı aracı tanımlı olan yapabiliyor çünkü ayrıca bence bu birazda ön hazırlık, yakın zamanda togg sahiplerine trugolarda daha ucuz şarj sunulacağını düşünüyorum aynı bu şekilde cihazım sekmesinden şarj ederek. Trugo genele hitap eden bir platform olarak kullanılmaya devam edecek, togg sahipleride trumore cihazım bölümünden daha avantajlı faydalanacak bence. Belki 9.60 eski tarife olabilir trumoreda şarj ücretleri 9.60 gözüküyor şu an belki güncellemediler henüz orayı belkide böyle kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N2366 -- 31 Mart 2025; 13:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N2366

Sanırsam togg sahiplerine özel olsun diye trumoredan yapıldı aracı tanımlı olan yapabiliyor çünkü ayrıca bence bu birazda ön hazırlık, yakın zamanda togg sahiplerine trugolarda daha ucuz şarj sunulacağını düşünüyorum aynı bu şekilde cihazım sekmesinden şarj ederek. Trugo genele hitap eden bir platform olarak kullanılmaya devam edecek, togg sahipleride trumore cihazım bölümünden daha avantajlı faydalanacak bence. Belki 9.60 eski tarife olabilir trumoreda şarj ücretleri 9.60 gözüküyor şu an belki güncellemediler henüz orayı belkide böyle kalacak.
    +1

• Adas 2024 eylül öncesi tüm Togglar için mi ücretsiz yoksa saçma bir şekilde yine kısıtlama mı var ?

Evet size katılıyorum. Diğer kişilerden hep bir tık daha uygun olacak şarj. Bu şekildr hareket edecekler. Buda onun ön hazırlığı. Yakın zamanda başka araçlar şarj etmesin aracın obc adreslemesi ile de bağlantısını trumore üzerindne yapabilirler. Uygulamada araç seç bölümü var. Yani siz istasyona geldiğinizde kendisi soketi taktığınızda aracı otomatik olarak algılayacak. Bu sisteme doğru getiriyorlar. Ben yazılım arayüzünden ve uygulama işleminden bunu anladım.

• 4 farklı elektrikli arabanın aynı anda aynı koşullarda karşılaştırması. Tesla 90 dan 140 km/h a çıkarken tüketim %35 artiyor. Togg'da hızınızı 90 dan 140 km/h a çıkarırsanız tüketim tam %136 artıyor.

Sodo Road Tripsyoutube
    BYD | TOGG | TESLA | MINI | Düşük ve Yüksek Hızda En Cimri Elektrikli Hangisi?
    https://www.youtube.com/watch?si=E3siDMGRMMqHGwLY&v=cMfg8qQhrjY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 31 Mart 2025; 16:2:6 >

• VethekBK V kullanıcısına yanıt
    İş buna gelirse karekod okutmaktan kurtuluruz o zaman. Teslalarda da böyle diye biliyorum supercharger aracı tanıyor, şarja gittiğinizde direkt soketi takmanız yetiyor kendisi hesaptan çekiyor ücreti.

Diğer markalarda araç tanıma var ama hep şikayet. Araçları karıştırıyor.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Rüzgar direncinin kötü olduğunu gösterir.

Zannımca biz e cüzdan vs gibi yüklemeyi yapıcaz. Aracı tanıyacak sistem ordan çekicek kendisi okutma falan filan adımları pas geçicek. Trugo herkes için trumore bizim için olacak.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

90km sabit hızda 48km kullanılınca Tesla'dan az enerji harcıyor. Her zamanki gibi Tesla'nın ekranda yazdığı değer tutarsız ve doğru hesaplamıyor. 140km sabit hızda bu aracı kullanacağım senaryo 90km ye kadar olan kullanımımım neredeyse 20 de 1'i bile değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 31 Mart 2025; 16:59:55 >
  • 
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.