Şimdi Ara

Yerli otomobil, Turkcell mağazalarında da olacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu dindoşlar basmış mö yerine koyup yanıt vermişim siliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke çamaşır makinesi yapamıyor ama siha yapıyor kardeşim, ülke çamaşır makinesi yapamıyor ama kirpi askeri aracı yapıyor, afrinde asker ve polisin kullandığı silah tamamen yerli mpt, kısaca bu ülkenin çamaşır makinesini üretmesine ülke olarak ihtiyacı yok ama petrole milyonlarca dolar veren ülkenin elektrikli araca hem prestij hemde gereklilik olarak ihtiyacı var.
    Ayrıca uzaktan uzağa yapamıyor edemiyor demek yerine taşın altına elini sen koy, fikirleri sen üretime dök bizde yok demek yerine yerli çamaşır makinemiz var diyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhaksk -- 10 Nisan 2018; 11:19:22 >
  • Hat almaya gelenlere;
    -Efendim yerli otomobilimiz 100 bin liradan 99 bin liraya düştü, almak ister misiniz? diye sorarlar artık.

• Yerli otomobilimiz göklerde.

• Bir 15 yılda bu sektörden emer Türk milletinin kanını.
  • Turkcell'i yıllarca kaliteli diye destekledim ancak bazı şeyleri birleştirince gerçekten de fos bi şirket olarak aklıma yerleşti artık.

1- Yerli olarak lansman yaptıkları herşey'in altyapısı yabancı menşei çıktı: BİP, Yaani v.b.

2- Bu en uyuz olduğum özellikleridir kendilerinin: telefonuna ekranına pat diye bi uyarı geliyor ve bilmem kaç tl karşılığında 1 hafta yada 1 ay müzik abonesi, goller cepte abonesi olmamız karşılığında bilmem ne veriyorlar, onaylarsan TMM'a istemiyorsan hayır'a basıyorsun. Bunu bizim gibi gençler hayır'a basark bertaraf ediyoruz ancak annemiz babamız yada çok telefondan anlamayan herkes tamam deyip geçiyor ve anında abone yapıyorlar milleti. Aylar sonra anlıyor insanlar abone olduklarını tabi bulana kadar cepleri boşaltıyorlar, bu vicdansızlıktır...

3- Numara taşıma ile yada yeni hat ile aldığın 25 lik tarife taahhüt bittiği an en ucuz 35 TL oluyor. Mevcut müşterisini hiç iplemeyen bi şirket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargaht -- 10 Nisan 2018; 17:21:23 >

• Ziyaaaaaaa!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacakları özetliyorum ;

Turkcell den dev kampanya 100bin liralık yerli otomobil tarifeye ek alınırsa 250bin liralık taahhütle ayda 20bin lira taksitle tim mağazalarında. İLK 3 TAKSİTTE turkcellden!!!! Anlayana...

• Bu yerli araba balonu patlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araba işi 2019 seçimlerden sonra balon gibi patlarsa hiç ama hiç şaşırmayın

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    İlk benim hayal dünyamı merak et tamam mı ?
    Bende senin hayal dünyanı merak eder olacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhaksk

Ülke çamaşır makinesi yapamıyor ama siha yapıyor kardeşim, ülke çamaşır makinesi yapamıyor ama kirpi askeri aracı yapıyor, afrinde asker ve polisin kullandığı silah tamamen yerli mpt, kısaca bu ülkenin çamaşır makinesini üretmesine ülke olarak ihtiyacı yok ama petrole milyonlarca dolar veren ülkenin elektrikli araca hem prestij hemde gereklilik olarak ihtiyacı var.
    Ayrıca uzaktan uzağa yapamıyor edemiyor demek yerine taşın altına elini sen koy, fikirleri sen üretime dök bizde yok demek yerine yerli çamaşır makinemiz var diyelim...

Yazdıklarınıza katılıyorum ancak katılmadığım bir-iki husus var.

Kirpi zırhlı personel taşıyıcı üretiyoruz demişsiniz.
    Kirpinin motoru Amerika’dan
    Transmisyonu Avusturya’dan
    Zırhı Almanya’dan alınıyor. Biz kendi askerimizin canını korumak için bize alenen düşmanlık eden, PKK’yı destekleyen, vatandaşlarımızın üzerine köpek salan ülkelere muhtacız. Kendi ürettiğimiz SİHA ve MPT 75-76’mız var, bunlar gurur verici ama bunlar denizde kum...

Türkiye’de gıda sektörü Hollanda’nın eline geçmiş, sofranda yerli gıda yok. Bebek maması üretmiyoruz bebek maması... Düşünün artık. Teknoloji adına kendi üretimimiz neredeyse yok denecek kadar az. Bu noktada cari açığın dağ gibi büyümesi, dövizin coşması, faizin artması kaçınılmaz.

Ne umduk ne bulduk diyorum o kadar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• valla adamın tipi konuşması falso,at hırsızı gibi yemin ediyorum,turkcell dedin mi kaçarım zaten

• bu adam halflife daki güvensiz bir tip vardı ona benzemiyormu

• Dünyanın en büyük ikinci F16 Mekanik ve Malzeme üretim ve tedarikçisiyiz Dünyanın en büyük Çelik tedarikçisiyiz Boıng inden jumbosuna kadar bizden alıyorlar en kalıte çeliği Ford un Yeryüzünde yüzde 50 hissesine sahip tek ülke ve Firmasına sahibiz direksiyon kılıfından vidasına kadar Türkiye de üretiliyor Dünyanın en süper gemi tersane üretimi Türklerde tutturmuşlar yerli oto yerli oto yazılımcı üret Donanımcı üret beyin üretttttttt Çip üret hangi çağda yaşıyoruz ufuklara bakın yeter ya İran da yerli otomobil üretiyor Kime satabiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikeee -- 13 Nisan 2018; 7:39:45 >
  • Ayhan Tarakçının füzyon reaktörleriyle ilgili videosunda diyordu, "Bizim zenginimizde tembeldir, vizyonsuzdur kolay para nereden gelecek oraya yatırım yapar" diye hakikaten o kadar doğru bir laf ki.

• Türkcell in ticaretine kaldıysa o araç tamamdır...

• Aracın data bağlantısına ihtiyacı var. En geniş kapsama Türkselde. Ben o açıdan faydalı olacağını düşünüyorum. Diğer açılara girmiyorum :) daha ortada bir şey yok. umarım batırmazlar. Çünkü bir ortak eksik iş yaparsa bütün proje heba olur.

• Turkcell den nefret ettiğim kadar hiçbir markadan nefret etmedim bunlar kadar iki yüzlü paracı lanet bişe görmedin senelerce gençlere yönelik reklamlarla milletin ahlakınıda bozan markalardan birtanesi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.