Şimdi Ara

Yerli Otomobil ve Sony'den oyun şovu | 2si1 Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ah abi ah,gül gibi platform ne hallerde...

• Satmasanızda Akıllı kilit reklamı çekin harika olur, bana Cem Yılmazın "Kötü fikir sanat" hatırlattı.
    Bu arada program yine efsane iyi olmuş :)

• Adam köye büyük yenilik getirdi. Çok keyifli olmuş (:

• sony habersiz şovdan, ısıtıp koydukları dahi geçersiz not aldı benden, bari net tarih verselerdi önemli oyunlar hakkında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mükemmel bir video , bence akıllı mezar işine girmelisiniz . Öldüğünüzü anlayıp otomatik açılıyor ve toprağı da kendi atıyor . Bu arada enis hocaya selamlar . (Faho)
    Ayrıca bana da erdinçli 1e1 leri hatırlattı program , hey gidi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 4 Kasım 2017; 21:31:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Dostlar Merhaba,

Yeni tasarımı yazılım ekibi dahil kullanan olduğunu sanmıyorum.

Video eski tasarımda, mobilde ve forumda düzgün. Yeni tasarımda görünmüyor sadece.

Yıllardır yönetimin ısrarı ve zorlaması ile kendi sunucumuz kendi yazılımız dedik ama geldiğimiz noktada 10 yıldır düzgün video sunamıyoruz.

Ne deseniz haklısınız.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Enisin de dediği gibi "Lanet olsun yine giremedim , akıllı dh " Tüm sanal marketlerde

Yalnız enisin kapak fotoğrafındaki gölgesine saç eklenmiş , güzel espiri

Biz alıştık bunlara reis sorun yok , gerçi ben hep eski sürümü kullandığımdan beni etkilemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 4 Kasım 2017; 21:34:24 >

• Valla Mesut abi,İlk defa bir programda bu kadar gülüp eğlendiğini gördüm.Demekki sana bi Enis lazımmış.Gerçekten bende çok eğlenerek izledim.Enis gitmesin ya valla böyle programlar çekmeye devam edin.İzlerken bizlerinde sıkılmadan hatta eğlenerek sizlerle beraber gülerek izlemeye ihtiyacımız var.Emeğinize sağlık izlerken çok büyük keyif aldım ama Enise burdan bi lafım var "o kadar gitti etti hiçmi video kaydı yok?"

• Su adami bir turlu sevemedim

• şuna yerli otomobil demeyin görende çıktı kullanıyoruz sanacak
    yerli otomobil girişimi inşallah başarılı olur
    50 milyon euroyu çöpe atanlar hesabını verecekler eninde sonunda

• DH güncel videoları neden youtube üzerinden yayınlamıyor. Bununla ilgili bir açıklama yapıldı sanırım ama ben kaçırdım. Biri açıklayabilir mi lütfen

• Çok keyifli programdı, Enis inanılmaz keyifli hale getirdi programı, eskiki ruhsuzluk yok artık.

• Amazon konusunda haksız olduğunuzu kabul ederken bile kaytarıyorsunuz. Olay sadece iletişim problemi değildi. Özür dilerken insanlara parmak sallayan bir metin hazırladınız ve türkiyenin her şeyin arkasında "dış güçler" ya da "fetö" bulması gibi foruma zarar veren insanlardan kaynaklandığını söylediniz. Bu haksızlığı dile getiren insanlara yönelik yapılan hesap kapatmaları da cabası. Yılların emeği vardı insanların o hesaplarda.

• mesut abi o gomlekleri yollayan firmaya soyleyin bikaç renk chino kanvas
    pantolonda yollasınlar guncel renklerde kot eskimiyor diye 10 sene önceki
    pantolonları bari kamera karşısında giymeyin demode onnar demodeee

• Switch'de bir sürü oyun var ya, oyun alan hepsini oynamaya vakit bulamıyor Zelda ve Mario'nun yanında Mario Kart, Splatoon, FIFA, Pokken, NBA 2k (bu fiyasko oldu diyolar gerçi) ve bi dünya indie oyun var. Indie'lerden özellikle çok beğenilen başlıklar var.

Bu ay da Rocket League, Doom, Skyrim, L.A. Noire geliyor. Aralık'ta Xenoblade Chronicles var. Kısacası oyun çok Enis. Keşke bir baksaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 5 Kasım 2017; 22:5:10 >
  • Enisin olaya dahil olması çok iyi oldu gerçekten. Dh'in burak şolttan sonra yaptığı en iyi hamle bence Enis.

• mükemmel olmuş mesut başkan

• ulan ne güldüm ya, çok güzel bir bölümdü ellerinize saglik..

• vr silah oyununda çok güldüm. :D

+abi konışucam

-abini senin (bam bam!)

+abi kunuşacaktı sende sus ! (bam bam!)

xD

program süper lütfen devam etsin enis hocamla. çok keyifli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.