Şimdi Ara

Yerli otomobilin iki boyutlu çizimleri tamamlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
16.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Halen çizim filan diyorlar beni bir gülme tutuyor.

Ateşlesinler üjbej kağıt, çizek şunlara bir arabada seçim öncesi reklam yapsınlar.

Prototip dedikleride kilden, yada dökme plastik kalıptan birşeyler hazırlayıp manken model olarak kullanacaklar gibi hadi hayırlısı

Mesele arabayı çizmek olaydı hey gidi hey, mesele arabayı seri üretime sokmak, seri üretimde en az maliyetle en verimli üretmek, ve en önemlisi bu arabayı satabilmek satabilmek. Gerisi traş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 23 Mayıs 2019; 17:38:38 >
  • Yine yerli araba haberleri başladı, bu haberler her sene en az 2 kez karşımıza çıkıyor sayın seyirciler.

• sen önce çalışmalar ne zaman başlamış ona bak , kendiniz bir şeyi yapmıyorsun veya yapamıyorsun sürekli küçümseme eleştiri, lan biraz adam olun iyi işler için alkışlayın kim memleket için iyi şeyiler yapmışsa destek olun .

• Paintle mi yapıldı çizim 2 boyutlu ne

• İki boyutlu çizim yapmışlar. 2019'un geri kalan 6 ayında prototip üreteceklermiş.

2011'de mi başladı bu haberler.. Daha yeni iki boyutlu çizim yapıyorlar. 2022'de vatandaşlar bu otomobile binemeyecek, "ben 2022'de bu otomobili alırım, hem kaliteli, hem rakipleriyle mukayese edilince tercih edilebilir bir otomobil olur" diyecek biri var mı?

Herkes istiyor; ülkemizin kaliteli, rakipleriyle rekabet edebilecek bir otomobil markası olsun.

Yıllarca bu hayallerin üzerinden umut sattılar.

İki boyutlu çizim üzerine bir bakan nasıl şöyle diyebiliyor: "Çok güzel bir araç ortaya çıktı." İçi nasıl, yol tutuşu, koltukların konforu, genişlik, göstergeler, iklimlendirme sistemi nasıl, ses sistemi.. Ortada araç yok! Aks mesafesi belli mi mesela? Yerden yüksekliği? Üretim merkezi belli değil, fabrika yok, üretim eğitimi verilmemiş, tedarik zinciri belli değil.

• 2022 yani seçimlerden önceki o süper güç zamanları.

Gözüm direkt oraya çarptı haber umarım doğrudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki boyut ne ya? Şaka mı bu? Yıllardır anca iki boyutlu çizimi mi yapılabildi?

• Ulan 2019'da seri üretime çıkacak aracın 2D çizimleri daha yeni mi çıkıyor,yerli uçak işine döndü.

• İki boyutlu cizim diyorlar ya. Artik bir sonraki baskanlik secimine kadar 3 boyutlu çizimleri yaparlar, sonraki baskanlik secimine zaten ülke venezüella ya döner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmahmutd

Aşırı doz yerli ve milli otomuz
    Ne zaman görsem şu resmi dayanamıyorum basıyorum kahkahayı

• Köklü otomotiv firmaları mevcut modelin yeni sürümünü geliştirmek için yıllaeca çalışıyor. Biz eskiz çizimden 6 ay sonra prototip mi üreteceğiz? O prototip değil maket olur.

• Ben de otomobil firması kurma araç üretme aşamasındayım. 23.05.2019 13:05 itibari ile firmayı kurdum saat 15:06 itibari ile 3 farklı modelin (1 SUV, 1 Sedan, 1 Spor) 2 boyutlu çizimleri hazır. (Bu gurur hepimizin!!!) Otomobil yapımında en zor ve en belalı kısım olan 2 boyutlu çizimi atlattığımıza göre gerisi çorap söküğü gibi gelecektir araçlarımı yollarda görmemiz an meselesi artık. Saygılar.

• Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Arada bir otomobil konularına, yada teknoloji konularına da yazı yaz. Kim olduğunu bu kadar belli etme

• Konuda bir tane aktrol yok, artik onlarda savunamiyor...5200 maasin hakkini verin ve olumune savunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Konuda bir tane aktrol yok, artik onlarda savunamiyor...5200 maasin hakkini verin ve olumune savunun.
    Enflasyon öyle arttı ki demekki 5200 bile az geliyor aktrollere. Eyyyyy aktroll sendikası sesimizi duy, patronlar zam yapsın
  • Şimdiye kadar daha iki boyutlu çizmişler. 2020'nin en iyisini şimdiden bilen bakana akpciler dışında inanan var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.