Şimdi Ara

Yerli Sosyal Paylaşım Sitesi Me Force

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun Zaman Oldu Daha Türkiye bu Sosyal Agini Bilmiyor Herkez Bilgilensin Türk Yapimi Ama Türkler Haric Herkez Kullaniyor Yazik

Merhaba arkadaşlar. Me Force adlı projemin ilk tanıtım yazısını okuyorsunuz.
    BİZE ULAŞ DESTEK VER info@meforce.net

Nereden çıktı bu Me Force?

Öncelikle Me Force ismi tamamen projenin kodlama aşamasının ortasında bulunmuş bir isimdir. Anlamı ise net bir şekilde yoktur. Peki nasıl bulduk ? Şöyle ki günümüzde adam akıllı bir alan adı bulmak zor. Ya boş bir alan adı arayacaksınız (ömrünüz gidebilir) ya da satın alacaksınız (tabi öğrenci olarak akşam yemeğini nasıl yiyeceğinizi düşünürken domaine verecek binlerce liranız varsa...) Biz aramayı tercih ettik ve ana kriterlerimiz içerisinde insanlarla alakalı bir kelime olsun dedik. Daha sonra markalaşacak bir isim olsun. Yani (sosyalliğikeşfet, insanara) gibi bir isim değil. Onun yerine (elma, masa, ahtapot) gibi markalaşacak tek kelimelik, kendi jeneriğini yaratacak bir isim aradık. Ve yabancı medyada yeni bir trend olan "force" ekini düşündük. (bkz: facebook, foursquare, twitter...) Ve kelime türetmeye başladıktan sonra bir mail gönderirken "me" kelimesini görünce Dururmuyum hiç ? Me Force denedim olmadı Me Force denedim ve sonunda boş bir domain ! Aman Allah'ım bir de ne göreyim ? .com Haric .net .org hepsi boş... Hem (Google, facebook, yahoo) hepsinde iki o harfi var. Bizde de iki o harfi oldu tamam bu isim güzel dedik ve hadi hayırlı olsun diyerek alan adını tescilledik.

Peki sosyal ağ fikri nereden çıktı ?
    Ben bir internet kullanıcısı olarak internette hep hiç çıkmayacağım bir site olsun ama oradan buradan reklam fışkırmasın ve hafif ve güzel bir tasarımı olsun Ve Türkiye'de bu işi tam anlamıyla yapan yok. Ülkemizin de internette bir yeri olsun diyerek bu dev projeye imza attık. (inşaallah tutar) 4 Ay Geçti Site Açılalı
    Tam Anlamıyla Bir İlk İmza Attık Diyebilirim

Rakiplerinizden farkınız ne ?

Evet bir farkımız var. Hemde Birden Çok Biz Bütün Sosyal Ağları Bir Araya Toplayıp Hatta ve Hatta Daha Fazlasını Veriyoruz , Ask fm Soru Sorma Hediye Gönderme , Çok Güzel Ama Bianda Sohbet Olsun ,arkadaş ekleme olsun daha fazlasını yapmak olsun paylaşımlar olsun meydan okumalar olsun dürt meler olsun aklımızın alımıcağı şeyler ekledik ve bunların hepsi ücretsiz Türkiye Bu Projeyi Keşfetmedi

Artık Çalıntı Scriptlerle Kandırılmayın Alın Size Me Force Tek Kelime İle Harika Bir Sosyal Ağ

Not: Facebook Geçmek Tek Hedef Şuanda 156 Ülkede Kullanılıyor

Gerçekten Değerli İnsanların Bulunduğu Adreswww.meforce.net

Yerli Sosyal Paylaşım Sitesi Me Force

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decekze_mert -- 25 Şubat 2016; 23:17:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.