|
Bildirim
Biz üretince daha da pahalı oluyor 😂
|
Yerli milli diye diye senelerdir ..... kulağımızın arkası kalmıştı.Yazik günah bu millete .Vatandaşının bu kadar sokan başka bir devlet yoktur
|
Yerli üretim ucuzdur lafı tamamen yalandır. Lozan anlaşması nedeniyle maden çıkaramıyoruz kafasıyla aynı kafanın ürünü şehir efsanelerindendir. Malın değerini ham madde ve işlem süreci çerçevesi belirler. Yurtiçi yahut yurtdışı üretim olup olmadığı değil. Öyle olsaydı sabah akşam fındık ve antep fıstığı yiyor olurduk. Kanmayın artık bu yalanlara yahu |
Çinliler de iPhone için yerli üretim diyorlar mı acaba ?
|
Helio G25 ve 5700 lira üstelik yerli üretim yuhhhh keşke bu firmalar ülkemize gelip üretim yapmaya başlamasaydı daha ucuzdu eskiden isimleri yerli üretim sadece Helio G22 li cihazlar 1600-2000 bandındaydı birkaç ay önce. şunları görünce Samsung M 52 gerçekden kıralmış.
|
Sen milli olmayabilir misin acaba
![]() |
Yeni rakıyı da biz üretiyoruz ama o kadar saçma ki dünyada en pahalı yine biz alıyoruz.
|
Abi üzerine accık koy git A33 al en azından telefon gibi telefon
|
max 500 tl veririm tr telefonuna. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 7 Temmuz 2022; 09:57:14 > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
güzel tespit |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tcl şuan Vatan ve Teknosada 4.500 liradan satışta, yine pahalı. Helio G35li Oppo A16 3500 lira. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
üretime GİRDİ. |