Şimdi Ara

Yerli ve milli denilen köfteci yusuftan domuz eti çıkarken , boykot edilen Burger King'ten Çıkmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akşam gidip yiyeyim bari, en azından private hizmet alrım.

domuz eti katıldığına inanmıyorum, hele hele çiftlikte yetiştirilen domuzun etinin katıldığına hiç inanmıyorum hem maaliyet hem kontrol açısından. tarım bakanlığı aptalmı yetiştirilen domuzun nerelere satılıp satılmadığını takip etmiyormu.yaban douzu karkasının da 200 tl olduğunu varsayarsak operasyon gibi duruyor.ki yüzde 1 domuz etinden ne kazanacaklar.

Devlet kurumlarımı yoksa köfteci yusuf mu daha güvenilir diye sormak lazım kendimize ben oyumu köfteciden yana kullanıyorum.

Akla mantığa yatmayan diğer konu madem 7 ay önce çıktı bu neden vatandaşın domuz yemesine göz yumdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 11 Ekim 2024; 15:1:43 >
  • ben olsam adamın yerinde, eğer bu komploysa,tüm dükkanları kapatır, Markanın ismini elimde tutarım.

Yani firmayı öldürür ama yenisinin başkası tarafından açılmasını engellerim

Et kombinasını da işletmeye devam ederim.Yada onu satarım birilerine.

Zaten dünyalığını yapmıştır, ne gerek var bunları yaşamaya ölümlü dünyada.

Kim ne hali varsa görsün sonrasında.

• bağımsız birileri test yaparsa güvenirim, hükümet yüzünden devlete olan güvenimizi azalttılar zaten yıllardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 11 Ekim 2024; 15:24:52 >
  • Herseyden ote Kofteci Yusufa komplo yapildigina inaniyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu ile ilgili Nedim Şener'de güzel bir açıklama yapmış.

Yerli ve milli denilen köfteci yusuftan domuz eti çıkarken , boykot edilen Burger King'ten Çıkmaması
    Yerli ve milli denilen köfteci yusuftan domuz eti çıkarken , boykot edilen Burger King'ten Çıkmamasıx (formerly twitter)
    Ekol TV (@ekoltvv) on X
    https://x.com/ekoltvv/status/1844455823537561776

Bu işlemi yapması AKLA MANTIĞA AYKIRI. Kos koca firma kafayı sıyırdı 2 tane kurumda ve kattığı sözde etten edebileceği kar 15-20 bin TL yi geçemez bu riski neden alsın ?

20 bin çalışan 300 şube milyonlarca ciro piyasa değeri firmanın piyasa değeri 2.5 milyar $ deniyordu. Adamlar kafayı yediler 20 bin TL için bunu yaptılar bu mu mantık ?

Bu işin içinden bakalım ne çıkacak. Kasıtlı olarak mutfakta katıp karalamya çalışmamı yoksa devletin denetleyen kurumuna sızıp orada içeride karıştırmamı görecez. Ama hiç akla mantığa yatkın bir şey değil. Adam çıksa tüm kurumlarda çıkar ana merkezden geliyor her şey diyor çünkü.

• Şu an köfte yiyecek olsam Yusuf'a giderim. Muhtemelen bu tartışmalar varken bana farklı bir et yedirmezler. Güvenle yerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papeneser P kullanıcısına yanıt

evet zaten ben de ikisi farklı şeyler dedim. Yerli ve milli denilen köfteci yusuftan domuz eti çıkarken , boykot edilen Burger King'ten Çıkmaması 

valla köfteci yusuf'a ben yine giderim. ürünlerine domuz eti felan karıştırıldığını sanmıyorum. bu konuda güvenim tam. ama mesela bu konu bursa yenişehir şubesine yönelik galiba. bozüyük, bilecik, bursa buralarda çok domuz var. Yerli ve milli denilen köfteci yusuftan domuz eti çıkarken , boykot edilen Burger King'ten Çıkmaması  aklıma gelen tek şey; bu konuda hassasiyeti olmayan biri hatta, kendisine yönelik olmak üzere, domuz kesmiş olabilir. temizler ama artığı kalabilir. test için de numune alınınca, böyle bir durum yaşanabilir. aklıma başka bir şey gelmiyor. yani sabotaj olmaz bu konuda. olursa da işçisi yapar. tamam biz domuz eti yemiyoruz ama memlekette domuz eti yiyen de var. hem testi yapan yer, güvenilir. güvenmiyorum diyemezsin. bir de numuneyi bugün alıyorsun, sonucu çıkıyor 11, 12 gün sonra. kamera kayıtları bu süreyi karşılayamıyor. daha erken bildirim yapılsaydı kamera kayıtlarını paylaşırdık demiş köfteci. ayrıca üretim tek merkezden yapılıyor denmiş. bu durumda benim tahminim daha ağır basıyor. en azından kaçak girişleri önlemeye yönelik tedbirler arttırılabilir. bunun kayıtları da 1 ay rahatlıkla tutulabilir.

Yerli ve milli denilen köfteci yusuftan domuz eti çıkarken , boykot edilen Burger King'ten Çıkmaması

Yerli ve milli denilen köfteci yusuftan domuz eti çıkarken , boykot edilen Burger King'ten Çıkmamasıwww.ntv.com.tr
    Domuz eti kullanan ünlü köfteci açıklandı: Köfteci Yusuf ürünlerinde domuz eti mi kullanıldı? Hangi şubede domuz eti çıktı?
    https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/domuz-eti-kullanan-unlu-kofteci-aciklandi-kofteci-yusuf-urunlerinde-domuz-eti-mi-kullanildi-hangi-subede-domuz-eti-cikti,TLHRCNcyHUSpoQSZxhJhXg/57k3TYm0aECVWN4SlxAKcQ

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Firmaya uzunca bir süredir mafya şantaj yapıyormuş. Bazı değersiz yerleri zorla aldırmaya çalışıyorlarmış. Eğer dediğimizi yapmazsanız mağazalarımızda domuz eti satılıyor söylentisi yaparız falan demişler.

Anlaşılan mafyanın medyada da bağlantıları var ve bir iki şubede bir mizansen, tuzak hazırlayıp bunu yaptılar deniyor.

Daha önce işçiler ve yandaş medyadaki bağlantıları üzerinden yine bir tuzak hazırlayıp Sütaş'ı da soyup soğana ve cevirler .

Yeni Türkiye mafyanın işletmelere çöktüğü bir yer. Mafyabin eli kolu her yere uzanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Ekim 2024; 21:11:8 >
  • Amaç tam olarak bu Burger King satışlarını arttırmak domuz olayı hikâye bana göre Şubat ayında alınan numuneler neden 8 ay sonra açıklanıyor çok mu zor 1 ayda açıklamak

• Hiçbir devlet kurumuna güven kalmadığı için insan ister istemez köfteci Yusuf a iftira mı attilara getiriyor konuyu.

• Sedat Peker'in videolarında duydum bu ismi. Mafyanın oyunu mu bilemem ama bakanlığın açıkladığı diğer firmalara herkes kabulleniyor ama bu kabullenilmiyor

Döner köfte gibi ürünlerde domuz eti konulması kolaydır . Nusret'in restaurantında denilse inanmam ama böyle 300 şubeli ve de ucuz satılan yerlerde neden olmasın?. Uzun zaman dışarda et şiş dışında et ürünü yemezdim ama pandemi ve getir nedeniyle işlenmiş et de aldığım oldu tabii bilemiyorum domuz veya at-eşşek eti olan oldu mu? Bu pahalılıkta yine işlenmiş et almayı bırakacağım sanırım hile ihtimali artıyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 14 Ekim 2024; 1:9:49 >
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Abey iyi güzel yazmışsında, domuz nolcek, domuz yiyen domuz gibi olur, dinden çıkar deyolar, o konuya da bi açıklık getirsen, haram değil mi şimdi?

İki köfte yicez diye, bizi öbür tarafta cız bız kor ateşte bizi köfte yapmasın zebaniler!

NOT; Zebâni İslam dinine göre Cehennem'de görevli olan meleklere verilen isimdir. Malik cehennem meleklerinin başı ve Günahkârları Cehennem'e atmakla görevli olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 14 Ekim 2024; 8:45:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köfte severler, köftesiz kalmayın, yerli üretim
    helal sertifikalı tedarikçilerden İsveç köftesi, fiyatı uygun geldi de burda İkea yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlarından belli ne kadar kalitesiz olduğu.

• Akp ile ters düşmüştür. İpini çektiler oldu Yusuf Yusuf.

• 22 sene nasıl iktidarda kaldıklarının göstergesi işte bu.

uluslararası sistemle asla kavga etmediler, ne dedilerse yaptılar.

ama halka güya uluslararası sistemle kavga ediyor gibi yansıttılar.

abd'ye laf söylerken

abd firmaları ülkedeki madenleri yağmalamaya devam etti.

fransayla atışırken

fransız firmaları kârlarına kâr kattı

almanyaya heeyt çekerken

alman bankaları yerli bankalara faizle para satıyordu

örnekleri çoğaltmak mümkün.

nato genel sekreter seçimleri, stooltenberg'i seçtirmeyecekti, seçtirdi.

isveç-finlandiya natoya giremeyecekti, girdiler hani f-16 uçakları ??

ab ile yapılan anlaşma, şengen vizesi noldu? mültecileri bize itelediler.

küreselcilerin yeni sömürü düzeni olan "iklim anlaşması ve karbon ayak izi" kanunu hiç bir değişiklik yapılmadan meclisten geçirildi. tıpkı zamanında 10.000 sayfalık dünya ticaret örgütü ile ilgili sözleşmeyi aynen meclisten geçirdikleri gibi...

ülkeyi uluslararası sisteme borçlandırdılar

sonra da biz koltukta olursak bu borçların taksitlerini zamanında ve tam olarak alırsınız dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 14 Ekim 2024; 11:42:25 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Yine insaflıymışlar, domuzu katan fare zehiri filan da katabilirdi. Kontrollerde bir eksik olduğu kesin, ister gerçek ister komplo olsun...

• Kısa boylu ve şişman kişilere güvenmeyin her türlü alavere dalavere bunlarda. Ben devlete güveniyorum , tahliller doğru olabilir.

Bu yusuftan bir ara hamburger yemiştim resmen hamburgerden soğumuştum öyle kötü bir tat. Dönerini yemiştim dönerden soğudum. Dahada kapısının önünden geçmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 14 Ekim 2024; 11:44:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.