Şimdi Ara

Yerli yapım araba (Aventador) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
9
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten çok güzel olmuş elinize kolunuza sağlık. Devamı gelir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam gerçekten şahane duruyor , sadece arka tarafını mı yapacaksınız ?

Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkürler bu benim 2 günlük vakit buldukça uğraştığım bişeydi. Şukadar strafor için 500tl harcadım önünüde yapıcam ama maddi olarak biraz daha toparlamam lazım sonuçta buna harcadığım parayı çöpe atıyorum.
    Aslında tek kapı bi taunus alıp üzerini fiberden 1965 mustang giydirme projem var fakat devletimiz hernekadar yerli araç diye bağırsağa yardım kesinlikle beklemiyorum yanlış anlaşılmasın bana köstek olmasın. Köstek olmasın dememden kasıt araba üzerinde yapılan en ufak bi değişiklikle araç bağlanıyor. Yeni şaseden yapıcam dedim çarpışma testleri istiyorlar zaten üreteceğim senede 10 araç onunda kaçını çarpışma testini yapayım.

kardeş verdiğim şu linke bir bakın. Aracın sahibiyle abim bi ara konuşmuştu. arabanın şasesi ford taunus. Araç ruhsat işlemleri içerisinde ankaraya gitmiş hava tünellerine girmiş. söylediğine göre toplamda kaporta vs. dahil 150.000 tl ye mal olmuş. Gerçi bana rakam baya bi abartı geldi. Sonuçta bu işler bursa ve antalya da da yapılıyor ve bunun 1/3 fiyatına satıyorlar artı ticaret yaptığı içinde kar da ediyor. Ama ruhsat işini bilen birine yaptırmak lazımm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-el-yapimi-morganpolyester-icermez-sactir-126779164/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: zerman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam gerçekten şahane duruyor , sadece arka tarafını mı yapacaksınız ?

Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkürler bu benim 2 günlük vakit buldukça uğraştığım bişeydi. Şukadar strafor için 500tl harcadım önünüde yapıcam ama maddi olarak biraz daha toparlamam lazım sonuçta buna harcadığım parayı çöpe atıyorum.
    Aslında tek kapı bi taunus alıp üzerini fiberden 1965 mustang giydirme projem var fakat devletimiz hernekadar yerli araç diye bağırsağa yardım kesinlikle beklemiyorum yanlış anlaşılmasın bana köstek olmasın. Köstek olmasın dememden kasıt araba üzerinde yapılan en ufak bi değişiklikle araç bağlanıyor. Yeni şaseden yapıcam dedim çarpışma testleri istiyorlar zaten üreteceğim senede 10 araç onunda kaçını çarpışma testini yapayım.

kardeş verdiğim şu linke bir bakın. Aracın sahibiyle abim bi ara konuşmuştu. arabanın şasesi ford taunus. Araç ruhsat işlemleri içerisinde ankaraya gitmiş hava tünellerine girmiş. söylediğine göre toplamda kaporta vs. dahil 150.000 tl ye mal olmuş. Gerçi bana rakam baya bi abartı geldi. Sonuçta bu işler bursa ve antalya da da yapılıyor ve bunun 1/3 fiyatına satıyorlar artı ticaret yaptığı içinde kar da ediyor. Ama ruhsat işini bilen birine yaptırmak lazımm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-el-yapimi-morganpolyester-icermez-sactir-126779164/detay/

2012 öncesi yapan yaptı artık maalesef bişey yapamıyoruz. Çok araştırdım ama maalesef böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bir hoby.

Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Fena durmuyor baya güzel olmuş aslında böyle masa yapabilirsiniz.

aynen şık bı masa yapılabılır
  • 300 SL gözümden kaçmadı.Tebrikler
     Yerli yapım araba (Aventador)
  • Devam mı hocam ?
  • Hocam; sakincasi yoksa mesleginiz nedir?

• forumda görmek istediğimiz konular
    tebrikler
  • Guzellll

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

Yerli yapım araba (Aventador)

Bunun gibi bişey çıkmasın da

yok dostum Allah korusun
    Bitince aventadora %90 oranında benzeyecek. Çünkü aracı hiç yakından görme imkanım olmadı. Ölçü olarakta internetten aldığım ölçülere sadık kalarak yapmaya çalışıyorum.

Hocam cnc de mi isliyorsun?

• Çok güzel olmuş Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz

• Vallahi çok güzel görünüyor bayıldım. Ben de konuya girerken ikinci bir şamil vakası sanıyordum ama hayran kaldım gerçekten. Güzel bir boyamayla çok can yakar :) 5tlye milletin yanında fotoğraf çekmesine izin verseniz kuyruk olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.