Şimdi Ara

Yerli yapım araba (Aventador) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
9
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

İkinci bir Şamil faciası var sanırım diye girdim konuya ama çok başarılı gerçekten, emeğinize sağlık .

Aynı düşünceyle girdim
    Gerçekten emeğinize sağlık.

Teşekkürler arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip edelim Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık.Turuncuya boyarsanız harika olabilir.
  • Şuna motor takta binek bi işe yarasın bari güzel :))
  • Hocam bence normal boyutlardan biraz uzun yapın orta açık kalsın içine karşılıklı koltuk atarsınız mükemmel bir bahçe mobilyası çıkar ortaya. Özel sipariş bile alabilirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replica araçlarla fena kafayı bozmuşken ilaç gibi konu geldi. Çalışmanız çok güzel tebrikler.

Ben 406 coupe üzeri modena getirtebilir miyim diyordum 15bin euro yu aşmayacak şekilde araştırmalarım vardı.Bütçeyi gözden çıkarmıştım fakat ülkemizde 75 model üzeri araçların replicası yasak.

Sizin gibi bir imkanım olsa çalışır yürür şaseye Aventador kupası oturturdum, trafiğe çıkmayacak olsa bile.
  • çok güzel olmuş elinize sağlık sık sık güncellerseniz güzel olur.Ahşapla oynamak harika bir iş bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Replica araçlarla fena kafayı bozmuşken ilaç gibi konu geldi. Çalışmanız çok güzel tebrikler.

Ben 406 coupe üzeri modena getirtebilir miyim diyordum 15bin euro yu aşmayacak şekilde araştırmalarım vardı.Bütçeyi gözden çıkarmıştım fakat ülkemizde 75 model üzeri araçların replicası yasak.

Sizin gibi bir imkanım olsa çalışır yürür şaseye Aventador kupası oturturdum, trafiğe çıkmayacak olsa bile.

Anadol üzerine cobra düşünüyorum yada tek kapı taunus üzerine 65 mustang

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Ahşap üzerine cnlerimiz var can sıkıntısından lamborghini aventador modelini %75 oranında arkasını modelledik. Sizlerlede paylaşmak istedim.

Yerli yapım araba (Aventador) Yerli yapım araba (Aventador) Yerli yapım araba (Aventador)
     Yerli yapım araba (Aventador)

Elinize sağlık.. Başarılı bir çalışma.. Eski bi araba alıp dışına böyle bir çalışma yapabilirsiniz

• Aslında gerçekten aventador boyutlarında yapıp lambo firmasıyla iletişime geçseniz belki birşeyler elde edebilirsiniz. Hatırlamıyorsam Porsche maketini yapan birisine firma maketi alıp gerçek 911 hediye etmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Aslında gerçekten aventador boyutlarında yapıp lambo firmasıyla iletişime geçseniz belki birşeyler elde edebilirsiniz. Hatırlamıyorsam Porsche maketini yapan birisine firma maketi alıp gerçek 911 hediye etmişti.

Böyle bişey olacağını bilsem hemen yarın yaparım

• Guzel bir piyano gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Aslında gerçekten aventador boyutlarında yapıp lambo firmasıyla iletişime geçseniz belki birşeyler elde edebilirsiniz. Hatırlamıyorsam Porsche maketini yapan birisine firma maketi alıp gerçek 911 hediye etmişti.

Böyle bişey olacağını bilsem hemen yarın yaparım

Elinizden geleni yapın turuncuya boyayın belki sizede bir aventador hediye ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: ART Concept

Ticarete dökerseniz şuan mesleğinizi unutturabilecek kadar kazandırır. Tebrikler.

kolaydı öyle. mesleğini unutursun ama adliye koridorlarında, doğuş'un davalısı olarak.

Aynen
  • Hocam elinize sağlık çok hoş olmuş gerçekten. Ayrıca facebook sayfanızıda gezdim gerçekten çok güzel şeyler çıkarıyorsunuz ortaya.Tebrikler.

Merak eden arkadaşlar için:https://www.facebook.com/VavAhsap?fref=ts

Umarım doğru link'tir.
  • Elimde kalan malzemelerle gt40 modelledim

Aventadoruda kestik parçaladık bi oyun konsolu haline getirdik şuan boyada en son halini yakında paylaşırım.
     Yerli yapım araba (Aventador)
  • bayıldım
  • Müthiş olmuş, son halini mutlaka bekliyoruz. Ellerinize sağlık...
  • Cnc modelmi başkan?
  • Merhaba;

İşleme makinesi nedir acaba?
  • bence küçük boylarını güzel işçilikle çok güzel satabilirsiniz sipariş üstüne çalışarak mesela ben sahip olduğum tüm araçların minyatürünü biriktirmek istiyorum ama bulmak imkansız oluyor tahtadan kaliteli işçilikle yapsanız çok güzel satış yaparsınız bence bir düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.