Şimdi Ara

MOONLIGHT: AMONG DARKNESS | SURVIVAL-HORROR | 2023 | PC / PS5 / XBOX SERIES X/S (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
5.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya geliştirmişsiniz kendinizi umarım pes etmeden kaliteli bir oyun ortaya çıkarırsınız. Başarılar.

• İnşallah başarılı olursunuz. Ben bu türde olan oyunları oynamıyorum o üzücü. Korku türü bana göre değil. Genelde fark ettiğim bir şey var belki oyun sahibi olarak sizden bir yorum alma imkanım olur nedense indie oyun geliştiren türk oyun yapımcıları bu tarz korku gibi oyunlar üzerine iş yapıyorlar. Bu oyunlar gerçekten bu kadar ilgi çektiği için mi oyunu bu tür olarak geliştirdiniz ?

Daha gündüzün hakim olduğu fps değil de tps görüş açısı olan oyunlar hoş olurdu.

• NaBuSe kullanıcısına yanıt

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Öncelikle şunu söylemem gerekir ki 'Moonlight' bir korku oyunu olarak planlanmıştı ancak sizin de dediğiniz gibi Türkiye'de yapılan İndie projelerin neredeyse hepsi bu türü kullanıyorlar. Bu yüzden oyunun türünü korku türünden, Survival-Horror türüne çevirdik. İlk geliştirmeye başladığımızda oyunun mekanikleri sadece Saklan/Kaç mantığında bir mekaniğe sahipti. Şuan ise oyunda bir Shooter mekaniği bulunmaktadır ve 5-6 çeşit birbirinden farklı silahlar vardır. Yani oyun hem korku unsurunu işliyor, hem de shooter mekaniği ile hayatta kalma temasını. Benzeri oyunlardan örnek vermem gerekirse, Shooter ve Puzzle mekanğini Resident Evil 7'den, Korku ve gerilim temasını ise Silent Hill ve Outlast'den ilham alarak yapıyoruz.

Ayrıca Türkiye'de ki diğer korku oyunlarından ayrılan bir diğer noktamız ise Moonlight'ın 8-9 saat arası bir oynanış süresine sahip olması. Oyun 10 Chapterdan oluşmakta, bu bölümler tamamıyla birbirinden farklı tasarımlarıyla bir hikaye işliyor. Bu arada Hikayede gündüz temasının olduğu bölümler mevcuttur. Oyunun sahip olduğu hikayenin açılması vs ortalama 4. - 5. saatine denk geldiği için şimdiye kadar daha çok gece temasını içeren bölümlerden ekran görüntüleri paylaştık.

TPS konusu ise yine projenin en başında planladığımız bir durumdu fakat TPS kamerasında yaptığımız denemelerde, karakter animasyonlarında istediğimiz sonucu alamadık bu sebepten FPS türüne geçiş yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 16 Aralık 2020; 19:20:43 >

• galunga kullanıcısına yanıt

Pes etmek yok :) Umuyoruz ki herkesin beğenerek oynayacağı ve Türkiye'de ki diğer İndie geliştiricilere örnek olacak bir oyun olur Moonlight.

• quote:

Orijinalden alıntı: CODE -RED-

Pes etmek yok :) Umuyoruz ki herkesin beğenerek oynayacağı ve Türkiye'de ki diğer İndie geliştiricilere örnek olacak bir oyun olur Moonlight.

Kesinlikle güzel oyun olacaktir başlangic icin :) Oyun platformunda yerini alman cok iyi olacaktir

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz :)

• Gurur duydum. Başarılar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz :)

• 📸📸

MOONLIGHT: AMONG DARKNESS | SURVIVAL-HORROR | 2023 | PC / PS5 / XBOX SERIES X/S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, 9 ay olmuş konu açalı. Zaman nasıl da hızlı geçiyor. Umarım sorunsuz şekilde yapım süreci devam ediyordur. Yanıtladığım mesajdaki canavar/yaratık modellemesini bayağı beğendim.

Kolaylıklar diliyorum.MOONLIGHT: AMONG DARKNESS | SURVIVAL-HORROR | 2023 | PC / PS5 / XBOX SERIES X/S 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz. Evet zaman gerçekten de çok hızlı geçiyor MOONLIGHT: AMONG DARKNESS | SURVIVAL-HORROR | 2023 | PC / PS5 / XBOX SERIES X/S  Geliştirme süreci de sorunsuz bir şekilde devam etmekte.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 4 Mart 2021; 14:29:50 >
  • MOONLIGHT: AMONG DARKNESS | SURVIVAL-HORROR | 2023 | PC / PS5 / XBOX SERIES X/S
  • MOONLIGHT: AMONG DARKNESS | SURVIVAL-HORROR | 2023 | PC / PS5 / XBOX SERIES X/S

YENİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

• Yeni Fragman

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.