Şimdi Ara

Yerli yarış arabası 'Volkicar' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadara alabiliyoruz bunu nasıl temin ediliyor yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Ne kadara alabiliyoruz bunu nasıl temin ediliyor yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Power 

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Ne kadara alabiliyoruz bunu nasıl temin ediliyor yani ?

• bir program da 0-100 tarafından yayınlandı

http://video.ntvmsnbc.com/#0-100-24-nisan-2011.html
  • adam yıllarını vermiş bu işe. ülkede motor sporları biyere gelsin diye cabalıyor.
    birileride araştırmadan fiorinonun farlarını sökmek icinmi 1 milyon harcamış diye dalga geciyor. acıyorum boş boş klavye başında yaşıyan zihniyete
  • Fiorino'nun kabuk tasarımının ufaltılmış halini kupa olarak kullanmışlar. Bir üretim yapmayı, sıfırdan geliştirmeyi kolay mı sanıyorsunuz siz? Üretimi geçtim, geliştirmek ne kadar maliyetlidir hiç birinizin haberi var mı? Keşke elinde 5 milyon dolar olsaydı da daha da iyisini yapabilseydi.
  • 1 milyon dolarmış hadi ordan ali sami
  • Şahsen beğendim. Ne kadar para harcadığı önemli degil.
  • Güzel bir proje uğraşmış ,vakit harcamış,kafa yormuş ama 1 milyon dolar harcandığını pek sanmam çünkü az bir rakam değil herhalde işin abartılı yönü olsa gerek...
  • Güzel bir proje uğraşmış ,vakit harcamış,kafa yormuş ama 1 milyon dolar harcandığını pek sanmam çünkü az bir rakam değil herhalde işin abartılı yönü olsa gerek...
  • Volkan Işık bu araçla bizim okulun yanındaki go-kart pistine çıkmıştı(istanbul kültür üni.), şunu diyim yok böyle bir SES!!! ve drift konusunda da adam bildiğin tokyo drift beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

1 milyon dolar mı? Gün geçmiyor ki bir soytarı çıkmasın Türk arabası yaptım diye ordan burdan arak birşeyi önümüze koymasın. Millet hala uyanıklık ve rant peşinde, bunlara prim vermemek lazım.

Adamın hangi amaca hizmet için bu aracı tasarladığı ve üreteceği belli zaten. Motor sporlarına daha fazla insan çekmek için daha kolay ulaşılabilir bir araç yaratmış adam ekibiyle sen gelmiş soytarılık diyorsun.Ayrıca yine o beğenmediğin alet emin ol m3 ten bile daha çok heyecan verir insana. Ne kadar kolay yıllar süren projeyi bir anda silip atmak neymiş soytarılıkmış. Önce Volkan Işık kim onu öğren sen.Sen A dan B ye gitmek için kullanırken otomobili o adam onun sevdasıyla yanıp tutuşuyor öyle bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LVolkan

adam yıllarını vermiş bu işe. ülkede motor sporları biyere gelsin diye cabalıyor.
    birileride araştırmadan fiorinonun farlarını sökmek icinmi 1 milyon harcamış diye dalga geciyor. acıyorum boş boş klavye başında yaşıyan zihniyete

+1
  • Volkan Işık ben çocuktum vardı halen var bu piyasanın içinde. Adam yıllarını verdi bu işe, en sonunda da kendi bir yarış otomobili yapmış, millet de burada atıp tutuyor.

Hayır ortada iyi bir çaba var hiç olmazsa onun arkasında durun, yermenin kime ne faydası var.
    Bazıları da arabayı 1milyon dolara yaptığını zannediyor, işin ar-ge kısmı var, seri üretim kısmı var, üretmek için malzeme gerekliliği var, otomasyon araçları gerekliliği var, var oğlu var kolay mı sanıyorsunuz.

Bu arada not: istendiği takdirde 3 günde 1 adet üretebileceğini söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Nisan 2011; 23:52:06 >
  • Etrafımızda bir sürü düşman var diye yıllarca korkutulduk vallahi evhammış.Bizim bizden başka düşmanımız yok arkadaş
  • Hakikaten cok bos adamlar var su forumda. Tabi ya verin siz onlara 1 milyon dolari hemen size sifirdan marka yaratsinlar, her modeli S serisine rakip. Lafla olmuyor arkadaslar bu isler. Madem katkida bulunmuyorsunuz bari katkida bulunan/bulunmaya calisanlara camur atmayin. Oyle yada boyle sonucta adam ugrasiyor, oturdugunuz yerden size kolay geliyor tabi.
  • Bizim okuldaki hidrojen arabalarına benziyor...
  • Tamamen keyfe zevke ve ticari düşünceye yönelik Türk otomobili ile bir alakası yok...
    Üstelik neden Türk otomobili otomobili diye tutturuyoruz anlamıyorum daha adam akıllı tarım yapamayan köylülerimiz var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Tamamen keyfe zevke ve ticari düşünceye yönelik Türk otomobili ile bir alakası yok...
    Üstelik neden Türk otomobili otomobili diye tutturuyoruz anlamıyorum daha adam akıllı tarım yapamayan köylülerimiz var...

Adam akıllı tarım yapamayan köylüyle ne alakası var anlamadım. Uzaya çıkamıyoruz diye ölelim o zaman biz. Malum yabancılar fink atıyor galakside.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.