Şimdi Ara

Yerli yarış arabası 'Volkicar' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç Daihatsu Sirion-Fiat Fiorino kırması olmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

ünlü yarışçı volkan ışık sanırım 1 milyon dolar kadar bi yatırımla bi yarış arabası üretmiş. başlangıç için oldukça iddialı duran bi araç, ne dersiniz?
    (konuyu bulamadım, başka yerde konuşuluyorsa silinebilir)

Yerli yarış arabası 'Volkicar'

Yerli yarış arabası 'Volkicar'

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Fiorino nun farlarını ve camlarını sökmek için 1 milyon dolar mı harcamış?

hakkatten ya resmen fiorinonun kasası

+1000000 bu bildiğin minik fiorino

• Carting aracını büyütüp üstüne kapalı kasa koymuşlar.. Bir de motoru büyütüp olmuş sana türk işi yarış arabası.. Yine de başlangış için iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal03

1 milyon dolarlık bütçeyle aile otomobil yapmıyor ki volkan ışık. Adam o bütçeyle yarış otomobili yapıyor ki yaptığı yarış otomobilinde merkezi kilit, ısıtmalı koltuk , arka görüş kamerası, isofix falan da yok sadece yarış otomobili ve gayette cüzi bir yarış otomobili. Bu öyle bir araç ki aylık 700-800TL ayırabilirsen sende yarışçı olabilir kendi takımını oluşturabilirsin sırf bu araç sayesinde. Yoksa o bütçeyle rally falan yapamazsın o da aşikar.

aracın motoru zaten yabancı kaldı geri şanzıman bu işe ben yarış olarak değil türk otomobil sektöründe bir gelişme olarak bakıyorum hadiseye.yani seri üretim ve arge.yoksa esp yoksa napim demiyorum farkındaysan
  • Ne var babamda da var fiorino

Bari tasarımı fiorinoya benziyor diyebilseydim, bu bildigin fiorinonun farlarinin sokulmusu, yanlarına şişkinlik verilmisi. Yani bizzat fiorinoyu kesmiş. Allahtan Mercedes vaneoyu filan kesmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 27 Nisan 2011; 19:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Hakikaten cok bos adamlar var su forumda. Tabi ya verin siz onlara 1 milyon dolari hemen size sifirdan marka yaratsinlar, her modeli S serisine rakip. Lafla olmuyor arkadaslar bu isler. Madem katkida bulunmuyorsunuz bari katkida bulunan/bulunmaya calisanlara camur atmayin. Oyle yada boyle sonucta adam ugrasiyor, oturdugunuz yerden size kolay geliyor tabi.

anlaşılan, arada çatlak sesler varsa da genel itibariyle olumlu yaklaşılmış araca bence forum olarak -ya da millet olarak da denilebilir- daha ümitvarız, şöyle bikaç sene öncesine kıyasla. aracı beğenmeyenlerin ciddi bi kısmının da yetersiz bulduğu düşünülürse buna da iyi tarafından bakılabilir..
    bu arada 1000cc 115hp yamaha motoru kullanılmış. fiyat için de 12-13 bin yuro denmiş ne kadar doğrudur bilmiyorum. şahsen böyle bir aracım olsun çok isterdim. ya da en azından kiralanabilecek bi yer olmasını..

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Fiorino'nun kabuk tasarımının ufaltılmış halini kupa olarak kullanmışlar. Bir üretim yapmayı, sıfırdan geliştirmeyi kolay mı sanıyorsunuz siz? Üretimi geçtim, geliştirmek ne kadar maliyetlidir hiç birinizin haberi var mı? Keşke elinde 5 milyon dolar olsaydı da daha da iyisini yapabilseydi.

Sorumun cevabını bekliyorum bırakın şimdi fiorinoyu falan.
  • Şuraya şakasına bir şey yazdık nerdeyse vatan haini ilan edeceksiniz beni.
  • bence senın gıbılere prım vermemek lazım sen tanımadıgın bır adamı sahtekarlıkla suclayamazsın yorum yaparken bıle dıkkat etmen gerekır once bır volkan ısık kım bır ogren sonra hakkında yorum yaparsın tanısaydın emınım boyle dusunmezdın ayrıca yapılan bır ıse emege saygı duymak zorundasınız begenmesenızde
  • kesınlıkle bu bır adım ama vatandaslar destek olsalar motıve etseler sacma yorumlar yapmasalar belkı normal bır arabada uretılebılır ama malesef kı bızım ulkemızde uretene destek yokkkkk
  • Şirin
  • etox vardı birde dimi yerli olarak ?

adam bişiler yapmış iyi veya kötü. belki kulvarları farklı ama etox zafer daha güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tauris

etox vardı birde dimi yerli olarak ?

adam bişiler yapmış iyi veya kötü. belki kulvarları farklı ama etox zafer daha güzel :)

evet sizin de söylediğiniz gibi farklı kategorilerdeler. ne diyelim inşallah araç tutar da, volkan ışık yakında bi makyajlar..
  • Volkan Işık ı tebrik ediyorum. Sesi soluğu kesilen Türk otomobil sporlarına yeni bir soluk getirecek. Yolu açık olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.