Şimdi Ara

YES programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YES programı anladığım kadarıyla 3 aşama. 1. aşama genel kültür, 2. aşama kişisel sorular, 3. aşama ise İngilizceye dayalı. Şu an lise 2'ye geçtim. Yıl sonu ortalamam 79,6 ama 80 istiyorlar sanırsam, problem olur mu? Başvurular ne zaman oluyor ve bu sınavlara Online olarak mı katılıyoruz? Nette bu konu ile alakalı bilgiler kısıtlı deneyimi olan ve bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• 2021de şansımı denemiştim 10. sınıfa gectigim zaman. maalesef tüm sorularına cevap veremeyeceğim ama diyebileceğim şey büyük bir torpil döndüğü. 1. aşama genel kültür u yanlış hatırlamıyorsam geçmiştim kişisel sorular kısmında elenmistim çok saçma şekilde. nasıl bir öğrenci profili istediklerini az cok biliyorum ( idealist, digerleriyle uyum içinde olabilen,yeniliğe açık, uç noktalardan uzak vs) kişisel sorgu kısmında sorular oluyor ve galiba 5 tane cevap oluyor birini isaretliyorsun. 1. kesinlikle evet, 2. evet, 3. yani ortadaki seçenek gri oluyor genelde adı kararsiz gibi biseydi galiba kusura bakma, sonra hayir, kesinlikle hayırdi sanırım. şimdi örnek olarak sana soru soruyor mesela amerikadayken okul ortamında birisi senin ülkenle dalga geçti, çok kızarsin ve tepki gosterirsin. bu cümleye göre yukarda saydığım seçenekleri isaretliyorsun. çok keskin bir öğrenci profili istemiyorlar. digerleriyle anlasabilmeni istiyorlar. ama çok pasif olmanı da istemiyorlar. o yüzden ben soruları cevaplarken çok gri nokta bırakmamaya ama çok da kesinlikle kelimesini içer cevapları isaretlememeye çalışmıştım. ve tam da bu aşamada elendim. wp grubuna baktığımda ise bir kişi her seye kesinlikle evet veya kesinlikle hayır dediğini testi hiç sallamadigini sacma cevaplar verdiğini söylüyordu ve kabul aldı. hala mantığını anlamış değilim. ortalama konusunun da sıkıntı olacağını düşünüyorum açıkçası her detaya dikkat ediyorlar cunky özellikle durumunun olmamasina falan. o yüzden biz özellikle annemle bol ajitasyon iceren bi motivasyon mektubu yazmıştık basvururken. bu arada online oluypdu sinav galiba ben online girmistim ama ingilizce olan yuzyuze oluyo galiba. her neyse başarılar diliyorum umarım kazanırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Guest-7EFE37C64 G kullanıcısına yanıt

hocam ben online aşamayı geçmiştim. mülakata çağırdılar başka şehire, ailem izin vermedigi icin maalesef gidemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce radio programı
    10 yıl önce açıldı
    Yes, Your Grace Türkçe Yama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.