Şimdi Ara

Yeşil kundura Harley ve Cat botlar 169 ve 219 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
6
Favori
14.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen. 1 numara büyük aldım yürüyemedim . İçine taş koymuşlar sanki. Denize düşsen batarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

@msngn

Aynen. 1 numara büyük aldım yürüyemedim . İçine taş koymuşlar sanki. Denize düşsen batarsın.

Cat mı aldınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet aldım teslim edildi biri 149 diğeri 179 tl yeni üyelik indirimlerini ayrı ayrı kullanıp aldım önce Cevizlibağ mağazada denedim sonra çekle daha uyguna kaptım. 179 luk olanı waterprof ithal çok sıcak tutan bi ürün diğeride fena değil açıkcası mağazadan beğenip netten sipariş etmem ve sezon başında bu fiyatlara almak çok iyi oldu linki paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
    Kutu içerisinde %10 İNDİRİM KUPONU çıktı TOP10 diye bi kod iki hesapta denedim Topkapı Mağaza İndirimi yazıyodu isteyen arkadaşlar kullansın kış gelmeden ihtiyacını gidersin.Birde galiba şuan yeni üyeliğe 20 tl indirimi bitmiş önceden sitede yazıyordu şimdi herhangibir yazı yoktur.

• @ÖZELKUVVET

CAT evet.

Aşağıdaki botta bulunan teknolojilerden kaç tanesi CAT ve Yeşil Kundura ayakkabılarda var? 0? 1?

http://urun.n11.com/dagcilik-ve-tirmanis/salomon-kaipo-cs-wp-2-erkek-ayakkabi-P137509865
  • yeni üye indirimini yapamadım. yardım edebilir misiniz?
    http://www.yesil.com.tr/kadin-botlari/Caterpillar-Kadin-Bot-015G0095O0508.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saralonde -- 20 Ekim 2016; 21:47:20 >
  • Bugun hopi ve iade ceki kullanarak boynerden 4 liraya 250 lik dockers bot aldim baya iyi oldu 50 liralik hopiyi 3 kat degerli kullandim

• Charles modeli indirime girmişse eğer öyle 169 veya 219 sa o zaman indirim hakketen doğrudur .

• 42 numara kahverengi harley scout bot ayağıma büyük geldi isteyen arkadaşla kargo ücretini karşılamak şartı ile gönderebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IPLT

42 numara kahverengi harley scout bot ayağıma büyük geldi isteyen arkadaşla kargo ücretini karşılamak şartı ile gönderebilirim

benimde 43 siyah scout baya büyük geldi normalde cat 43 spor ayakkabı 43-44 giyiyorum ama bu nasıl bir kalıp
  • ben aslında tahmin ettim 41 alacaktım ama küçük gelmesin dedim büyük oldu nasip diyelim
  • oo ücretsiz mi cidden çok mu ağır hocam bende scout modeline bakıyorum ama kararsız kaldım birde rahat mı konforu nasıl? hava fazla soğuk olmasa bile giysek terletir mi mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: •Caddy

oo ücretsiz mi cidden çok mu ağır hocam bende scout modeline bakıyorum ama kararsız kaldım birde rahat mı konforu nasıl? hava fazla soğuk olmasa bile giysek terletir mi mesela?

Hocam ürün ağır ve güzel. Jeep kullanıyormuşçasına konforlu. Gel gelelim 15 derece üstü havalarda giyilmez. Terletir.
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    Yinede 150 tl gibi bir fiyata değer o zaman. Teşekkürler
  • aynı sorundan muzdaribiz. ben de bir önceki sayfada yazmıştım. 42 kahve scout bayağı büyük geldi. dün numara değişimi için iade ettim bakalım ne olacak.
  • 12 yılda ekonomimiz katlanarak gelişmiş öyleyse.😀

• quote:

Orijinalden alıntı: •Caddy

oo ücretsiz mi cidden çok mu ağır hocam bende scout modeline bakıyorum ama kararsız kaldım birde rahat mı konforu nasıl? hava fazla soğuk olmasa bile giysek terletir mi mesela?

karşı tarafın karşılaması diyelim hocam konforu iyi ama terletme konusunda çok soğuk havalar harici terletme yapabilir
  • Arkadaşlar bana gelen ayakkabıların numaraları aynı fakat.
    Sol çiftinde
    G /
    8 USA
    7 UK
    40 EUR
    Sağ çiftinde
    M /
    7 USA
    6 UK
    EUR 40

yazıyor. heralde bunlar kalıp olarak farklı ? 1 gün giydim sadece iade etsem yenisi yollarlar mı yada para iadesi mi yaparlar ?

@td1907 @•Caddy @IPLT
    @belo3
    @tccb44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakuna42 -- 22 Ekim 2016; 13:14:06 >
  • Arkadaşlar linkteki ürünü iade edeceğim. Almak isteyen olursa, bana PM gönderiniz. Ürün stokta yok ve 20 lira indirim kampanyası bittiği için avantajlı oluyor. Ayakkabı 45 numara ve hiç giyilmemiştir.

http://www.takatuka.com/caterpillar/colorado-mens/zeytin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 22 Ekim 2016; 14:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakuna42

Arkadaşlar bana gelen ayakkabıların numaraları aynı fakat.
    Sol çiftinde
    G /
    8 USA
    7 UK
    40 EUR
    Sağ çiftinde
    M /
    7 USA
    6 UK
    EUR 40

yazıyor. heralde bunlar kalıp olarak farklı ? 1 gün giydim sadece iade etsem yenisi yollarlar mı yada para iadesi mi yaparlar ?

@td1907 @•Caddy @IPLT
    @belo3
    @tccb44

Tabi ya yenisini gönderirler yada parayı iade ederler. Siz müşteri hizmetleri ile temasa geçin.
  • Benim bot geldi ama defolu sanki

Ön tarafta beyaz ip gorunuyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.