Şimdi Ara

Yeşil kundura Harley ve Cat botlar 169 ve 219 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
6
Favori
14.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viktory..

Hocam saat kaçta verdiniz siparişi?

17.10.2016 22:13

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takatuka benim siparişi kargoya vermemiş herhalde. Bu sipariş de mi iptal olacak. İşleme alındı yazıyor...
  • Yeşil kunduranın ürettikleri Cat ve Harley ler lisansla üretiliyor sanırım ve malzeme ve işçilik olarak bana çok zayıf geliyor. Altında veya iç etiketinde Made in TURKEY yazan Cat veya Harley almam şahsen. Tietnam ve Çin üretimi olanlar tüm dünyada satılan Cat ve Harley modelleri. İthal olanlar çok farklı, onları tercih etmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

benim botta geldi.. Taş gibi maşallah hiç bir sıkıntısı yok, şuan ayağımda iyi bir alışveriş oldu

Yeşil kundura Harley ve Cat botlar 169 ve 219

hocam linki var mı aldığınız ürünün?

• Takatuka ya sipariş geçtim 1 stok gözüküyordu aradım dedim yeşilden sipariş vermiştim stokta yokmuş iptal ettiler sizdede olur mu böyle birşey ? Kadın dedi biz zaten yeşil in tedarikçisiyiz stoklarımız onlarla aynı dedi bakalım sipariş düşecek mi?

• takatuka da siparişimi iptal ettiBir bot alamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

benim botta geldi.. Taş gibi maşallah hiç bir sıkıntısı yok, şuan ayağımda iyi bir alışveriş oldu

hocam linki var mı aldığınız ürünün?

link bu ama malesef numarası kalmamış göünüyor

http://www.yesil.com.tr/erkek-botlari/Caterpillar-Erkek-Bot-015M0031D0427.html

• benim de colorado geldi ama biraz sıktı ayağımı alacak olanlar 0,5-1 numara büyük alsınlar.
    siteden de kaldırılmış iade etsem alamayacağım aynısını ne yapsam bilemedim. 40 numara almıştım
  • Takatuka benimde siparişimi iptal etti
  • Benim ürünler geldi, sıkıntı yok

• curiolus C kullanıcısına yanıt
    40 numara ise alabilirim eğer iade edecekseniz foto atabilir misiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

40 numara ise alabilirim eğer iade edecekseniz foto atabilir misiniz acaba ?

şirketten bi arkadaş verdim hocam ayağına olunca.

şirketten bi arkadaş verdim hocam ayağına olunca.
  • Benim botlar da geldi sıkıntı yok beton gibiler

Bu mesaja eklenen görseller:

• benim kahve scoutlar geldi, 42 almıştım ama büyük geldiler. 41'i ile değiştireceğim. normal ayak numaram 42 ama ayaklarım geniş, nike 42sıkıyor, bu oldukça bol geldi, kalıpları büyük demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 19 Ekim 2016; 18:18:47 >
  • Stok olduğunu sanmıyorum. Geri gönderirseniz paranızı iade ederler
  • kanlı portakal kullanıcısına yanıt
    hocam farkındayım ama ayakkabı oldukça büyük, rahat giyebileceğimi sanmıyorum. gerekirse 1 2 hafta beklerim değişim için.
  • Beklemeniz bir şey ifade etmez. Ben sordum müşteri hizmetlerine bu ürünler tekrar stoklara girer mi diye, bu ürünler modelinin son ürünleriymiş bir daha bu modeller üretilmeyecekmiş ve stoklara girmeyecekmiş.
    Ama şansınızı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-an©e

hocam farkındayım ama ayakkabı oldukça büyük, rahat giyebileceğimi sanmıyorum. gerekirse 1 2 hafta beklerim değişim için.

Hocam kalıp alın.

• konu dışı olacak ama önceki catlerimde tabanlık çok deforme olmuştu. tavsiye edebileceiğiniz orjinalinden daha rahat olabilecek silikon ya da ortopedik tabanlık var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

konu dışı olacak ama önceki catlerimde tabanlık çok deforme olmuştu. tavsiye edebileceiğiniz orjinalinden daha rahat olabilecek silikon ya da ortopedik tabanlık var mı?

Hocam üreten firma yeşil kundura. Mağazasına gidip sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.