Şimdi Ara

Yeşil kundura Harley ve Cat botlar 169 ve 219 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
6
Favori
14.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim scout iptal edildi sonuncu botu ben almışım ve problem varmış botta, kendilerine mi alacaklar ne yapacaklar da vermiyorlar anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim botta geldi.. Taş gibi maşallah hiç bir sıkıntısı yok, şuan ayağımda iyi bir alışveriş oldu

Yeşil kundura Harley ve Cat botlar 169 ve 219
  • Cat i bilirim calinmadikca eskimez bu yüzden senelerce giyer durursun tek sıkıntısı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cat iyidir tabi.sıkıntı yeşil'de..müşteri temsilcisi ile görüştüm, başka bir ürünü de sordum yine stokta görünen bir ürün.O ürünün de aslında stokta olmadığını öğrendim.Onu da kaldırttım.Bi piçlik çeviriyolar ya neyse.şikayet etmeme ramak kaldı.muhakkak okuyolar burayı, dikkat edin.
  • Ben de son 42 numarayı almıştım iptal edilebilir diye düşündüm ama dün kargolanmış gözüküyor beklemedeyim

• viktory.. V kullanıcısına yanıt
    Benim de iptal edildi. Ben de takatukadan farklı bir model sipariş verdim. Takatuka konusunu da ben açmıştım da nedense kapatılmış.
  • yeşildeki 169 tl olan coloradoları kaldırttım.bi tane kaldı, heralde stokta var gerçekten.saçma bi renk.takatukayla görüştüm, alacağım ürünü defalarca sordum evet var dediler.siparişi geçtim.yeşil kundura da para iadesini yapmış
  • Beyler yok mu bildiğiniz bir yer sipariş verelim /??

• bugün kuzenime yeşilinden alacaktım fakat kod 200 lira ve üzerine diyor
  • kanlı portakal kullanıcısına yanıt
    Hocam bende takatuka dan sipariş verdim ama geleceğini düşünmüyorum. kapıda ödemeyle aldım o sebeple, kartatan çekilip yatırma ile uğrasmamak icin. Dün yeşil den sipariş verirken 41-42numara yoktu diğerleri vardı takatuka da da sipariş verirken aynı numaralar yoktu durum güncel değil herhalde. Yeşil kendinden iptal edebilir kendilerine mi alıyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum ama takatuka aracı firmaysa onların siparişi iptal olmamalı diye düşünüyorum belki bu sebepten küçük bir ihtimalle gelir diye de umuyorum

• benim de botum bugün elime geçti ama topuğuna yakın taraflarda parmak kadar çok belli olmayan sanırım yapıştırıcı izi var sizce ne yapayım

Yeşil kundura Harley ve Cat botlar 169 ve 219

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karisiktost -- 18 Ekim 2016; 18:48:02 >
  • karisiktost kullanıcısına yanıt
    Icine sinmediyse iade et tekrar aynisini al

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    hocam çok belli olmuyor da ilerde renk atma kırılma yapar mı ki?Birde bazılarının siparişlerini iptal etmişler ondan da çekiniyorum iade etmeye

• benim kahve scout kargoya verilmiş gözüküyor. yarın elime geçer herhalde.
  • karisiktost kullanıcısına yanıt
    Rengi bosver su testi yap once

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    yaptım almadı

• quote:

Orijinalden alıntı: viktory..

Hocam bende takatuka dan sipariş verdim ama geleceğini düşünmüyorum. kapıda ödemeyle aldım o sebeple, kartatan çekilip yatırma ile uğrasmamak icin. Dün yeşil den sipariş verirken 41-42numara yoktu diğerleri vardı takatuka da da sipariş verirken aynı numaralar yoktu durum güncel değil herhalde. Yeşil kendinden iptal edebilir kendilerine mi alıyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum ama takatuka aracı firmaysa onların siparişi iptal olmamalı diye düşünüyorum belki bu sebepten küçük bir ihtimalle gelir diye de umuyorum

Renge modele göre değişirmi bilmemde benim botu kargoya vermiş takatuka.

-- Arkadaşlar kodda en başta alt limit yoktu, şimdi limit koyulmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 18 Ekim 2016; 19:42:24 >
  • Hocam saat kaçta verdiniz siparişi?

• Watershed modelini alacaktım. İncelemek için hiç bir mağazada bulamadım.
    Yeni sezon Colorada modelleri güzel duruyor fakat bence o kadar para etmez. 300 küsüratlı...
    Steel toe (çelik burun), waterproof (su geçirmezlik), shock absorbent (şok emici), puncture resistans (delinmeye dayanıklı) gibi özellikler Türkiye'de satılan Cat modellerinde bulunmuyor(muş).

Greyder'in sympatex özellikli botları da güzel gibi.
    Cat bot alırsam, Amazon'dan alırım.
  • takatuka benimde siparişimi vermiş kargoya;

ama bugün sözde işbankası güvelik biriminden aradılar, kart bilgileriniz 3. şahıslar eline geçmiş vs. kartınızı kapatmamız gerekiyo, dedim gün içinde dönecem ben size. numaraya nette baktım dolandırıcılar. bu siteden mi oldu yoksa öyle mi denk geldi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 18 Ekim 2016; 20:21:32 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.