Şimdi Ara

Yeşil kundura Harley ve Cat botlar 169 ve 219 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
6
Favori
14.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06eray25

Hocam nasıl orjinal mi, ikinci kalite fişan yazmışlar da doğrumudur acaba bi bilgi verir misiniz?

Bilmiyorum ki hocam internetten sipariş geçtim gelince görücez
  • semih_izmir kullanıcısına yanıt
    Üyelik esnasında kampanyalardan bilgi sahibi olmak istiyorum alanını işaretlemediğiniz için kupon kodunuz mail olarak gönderilememiş hesabım bölümünden onay verdiğinizde kupon kodunuz tarafınıza gönderilecektir
  • kobra16 kullanıcısına yanıt
    Gelince bizi biraz bilgilendirirseniz çok iyi olur Hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Maile geldi kod.Banka kartlari gecmiyor. Kapida odemeyle aldim.

Hocam ben banka kartımın numarasını girdim sipariş alındı az önce aradılar colorado tükenmiş başka model almak istermisiniz dedi paramı geri yolla dedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchmuTzReqaLx -- 17 Ekim 2016; 15:26:29 >
  • İyi fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. internet sitesinden 20 tl indirim kodu ile 149tlye harley aldık bakalım. siyah scout alacaktım numara kalmamış, kahve scout aldım ben de.
  • Güle güle kullanın. Ben de kahve aldım. Daha güzel

• Ne zamandır Jim modelini kovalıyordum %5 nakit indirimiyle 208 liraya geldi. 1. kalitesi hala 359 lira. Farkını sordum ürün kalitesi aynıymış yalnız 1. kalite gibi ömür boyu garanti sunmuyorlarmış. Numara değişiminde filan yardımcı oluruz onun dışında bişey yapamayız dedi görevli.
  • Yeri değil ama diğer yerlerden cevap alamadım bir yardımcı olsanız:
    Dostlar, bot almayı düşünüyorum.Çanakkale de oturuyorum,yani kış şartları çok çok çetin değiş fakat yağmurumuz boldur.Bana 260-270₺ kadar elden alabileceğim bot önerir misiniz?
    Yani Greyder,Ayakkabı Dünyası,Flo,Deichmann gibi mağazalardan almak istiyorum.İnternetten daha önce aldığımda ayağıma uymama/kalıp farkı gibi sorunlardan ötürü elden kendim giyerek ve bakarak almak istiyorum umarım anlamışsınızdır, şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 17 Ekim 2016; 17:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

Yeri değil ama diğer yerlerden cevap alamadım bir yardımcı olsanız:
    Dostlar, bot almayı düşünüyorum.Çanakkale de oturuyorum,yani kış şartları çok çok çetin değiş fakat yağmurumuz boldur.Bana 260-270₺ kadar elden alabileceğim bot önerir misiniz?
    Yani Greyder,Ayakkabı Dünyası,Flo,Deichmann gibi mağazalardan almak istiyorum.İnternetten daha önce aldığımda ayağıma uymama/kalıp farkı gibi sorunlardan ötürü elden kendim giyerek ve bakarak almak istiyorum umarım anlamışsınızdır, şimdiden teşekkürler

Boynerden alabilirsiniz. Çek le falan 150-200 TL arasına cat(size daha uygun) veya harley alabilirsiniz.

Ben bunu 156 TLye aldım Boynerden.

http://www.boyner.com.tr/urun/caterpillar-bot-2200430-519815309-500204-500204.html

Mağazada deneyip internetten sipariş verirsiniz. Zor bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 17 Ekim 2016; 17:41:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde iki çift bot aldık toplamda 270 tl ye geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    340 TL lik ürünü nasıl 156 TLye aldınız ? Hangi çek ve kombolar ile ? Yardımcı olursanız seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

340 TL lik ürünü nasıl 156 TLye aldınız ? Hangi çek ve kombolar ile ? Yardımcı olursanız seviniriz.

https://forum.donanimhaber.com/m_121078522/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 17 Ekim 2016; 18:38:03 >
  • 43 numara Scott model kahverengi alıp değiştirmek vs isteyen varsa ben alabilirim. Sitede şuan sadece siyahı var siyah değil kahve almak istiyorum ama yok
    Denildiği gibi Gmail ile girdim onayladım kampanyalardan yararlanmak istiyorum dedim ama mail gelmedi kod için ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktory.. -- 17 Ekim 2016; 19:27:00 >
  • bugün mağazaya uğradım. 2. kalite demelerinin nedeni küçük hatalar olabiliyor olmasıymış. garanti de vermiyorlar. botlar kaliteli ama. iyi fiyat. istediğim model 210 liraydı. zaten boynerden o fiyata alabilirim her zaman hem de garantili.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl 156 ya aldınız bu modeli?

• Türkiyede Cat popüler, Fransada carrefour sepetlerinde. Outdoor alın, ayağınıza yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camperz

Üyelik esnasında kampanyalardan bilgi sahibi olmak istiyorum alanını işaretlemediğiniz için kupon kodunuz mail olarak gönderilememiş hesabım bölümünden onay verdiğinizde kupon kodunuz tarafınıza gönderilecektir

aynen dostum o dediğini yaptım geldi indirim kuponu... Tabi alıp almama konusunda tereddütlerim var bende 2 sene önce 2 tane harley aldım halen ilk günkü gibi giyiyorum... Bailey serisini ve PATRICK serisini kullanıyorum dönüşümlü olarak ama hep aklımda Scout modeli var.....Neden ucuz ama neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaL

Hocam nasıl 156 ya aldınız bu modeli?

2-3 mesaj üstte konusu olan linki paylaştım.

• Harley bayan bot yeni uye indirimi ile 119 a mal edilebiliyor. İlgilenen olabilir. (4 model var)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.