Şimdi Ara

Yeşil kundura Harley ve Cat botlar 169 ve 219 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
6
Favori
14.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaL

Hocam nasıl 156 ya aldınız bu modeli?

2-3 mesaj üstte konusu olan linki paylaştım.

Ya hocam bn ondan hicbir şey anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takatuka.com da aynı indirim mevcut, bugünkü indirimi haber veren arkadaş aynı şekilde bu siteyi yazdı, şüphe uyandırdı ama site güvenilir gibi ekşide fln olumlu yazmışlar, yeşil calorado 43 numara sipariş geçtim bakalım inş sıkıntı çıkmaz.

yeni üyeliğe 10 tl indirim çekini unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

takatuka.com da aynı indirim mevcut, bugünkü indirimi haber veren arkadaş aynı şekilde bu siteyi yazdı, şüphe uyandırdı ama site güvenilir gibi ekşide fln olumlu yazmışlar, yeşil calorado 43 numara sipariş geçtim bakalım inş sıkıntı çıkmaz.

yeni üyeliğe 10 tl indirim çekini unutmayın.

alan birisini tanıyor musunuz peki?
  • Caterpillar botların daha farklı renkleri şu linkte var:

http://www.takatuka.com/caterpillar-erkek-botlari?;&sortby=minprice

Yanlız 10 lira daha pahalı.
  • maalesef, ama sanırım yesil.com ile bi bağları var, aynı model aynı renk ve numaralar indirimde.öyle olunca yorumlarda güvenilir olunca sipariş geçtim.

4 sene klasik sarı cat kullandım, yeşil rengini bu fiyata kaçırmak istemedim açıkcası.

Yeşil kundura Harley ve Cat botlar 169 ve 219
  • san_jose kullanıcısına yanıt
    Hocam senin açtığın konudan görüp sipariş verdim, nedense kaldırılmış konu. 3D SECURE var, farklı sitelerde olumlu yorumlar var, kapıda ödeme seçeneği de var. Ben antler deri olanı aldım, yeşil kundura'da göremedim bu rengi. Olsa yeşilden alırdım 10 lira daha ucuz olduğu için
  • Takatuka.com 'dan sipariş verirken BOTCIZME20 kodu 20 TL indirim yapıyor ayrıca avantajix %6 iadesi var, unutmayın.

Ben bir adet blue(nubuk) bayan sipariş verdim, 149 TL çok iyi fiyat ve rengi diğerleri gibi saçmasapan değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Hocam nasıl 156 ya aldınız bu modeli?

2-3 mesaj üstte konusu olan linki paylaştım.

Ya hocam bn ondan hicbir şey anlamadım

Kısaca çek satıştan 300 e 150 indirim çek alın 30-40 TLye çek satışta satiyorlardi, anasayfada 400 e 100 indirim bölümünden alacağınız cat veya harley botu 400 TL ye yanında aynı kampanyada olan bir ürün ile tamamlayın (sonra iade edersiniz isterseniz) 300 e düşüyor 150 lik çek ile 150 ye falan geliyor toplamda + çek parası var. Tamamladığınız ürünü iade ederek daha karlı olabilir. Benim cüzdan ihtiyacım vardı onu sipariş verdim. Beğenmezsem iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 17 Ekim 2016; 22:26:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahat 4 yıl önce CAT marka almıştım. Yeşil kunduradan almıştım. 100 lira gibi bir rakamdı. Sadece soğuk havalarda giyiyorum. Ürün mükemmel, içi çok rahat.
  • Cat alanlar kalıbı nasıl 41 gıyıyorum normalde

• quote:

Orijinalden alıntı: tosun1

Cat alanlar kalıbı nasıl 41 gıyıyorum normalde

Dar deniyor ona göre sipariş verin. Ben adidas 42,5 giyiyorum tam oluyo, 43 sipariş ettim.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıkların kafamdaki soruları büyük ölçüde giderdi hocam çok sağol

• arkadaslar ben de cat aldım normalde 40 numara giyiyorum bazı arkadaslar catin kalıplarının kucuk oldugunu soylemıs artık gelınce deneyip gorucez inş urunler sıkıntılı degıldırler
    avantajix ve 20lıra ındırım kodu kullandım paylasan arkadasa tesekkurler. ancak yenı uyelıkle bırlıkte verılen 10lıralık kod ile birleştirilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 18 Ekim 2016; 0:24:10 >
  • Taka tukada debit kartlar geçerli, ödeme yapabilirsiniz.
  • Öncelikle harley almayın aldırmayın arkadaşlar. Bunu diyorum ama son 4 senede 4-5 adet harley almış biri olarak soyluyorum. Tamam albenisi var marka algısı var ama gerçekten hem sağlıksız hemde hiç rahat değil. hele kardeşime almıs eşi hediye abartmıyorum 2 botun ağırlı 7 8 kilo rahat vardır ayak yerden kalkmıyor giyemedi sıfır duruyor.

En son aldığım model sıfır ayarında duruyor cok rahatsız ata falan binmek için ideal :D

onun haricinde 3 senede 3 kere cat bot almıslığım var ama cat botlarla harbiden rahat ettim çok memnunum şu botu geçen izmit outlette 149 tlye aldım ayakkabı dunyasından. Gecen sene sarısını 300 e almıstım bedavaya denk geldi.

Kısaca cat botlar güzel alın giyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 18 Ekim 2016; 2:11:04 >

• Sırf ayak ağrısı gereksiz ağırlık başka da bişey değil..Ne suya dayanıklı ne de sıcak tutar.Ama tavsiye ederim alın!

• hocam değişim olmazmı numarası olmasa mağazadan falan

• Benim ürünü iptal etmişler.Bi halt olacağını tahmin etmiştim.Olmayan ürünü oraya koyulmuş, siparişten sonra ürün kaldırıldı ve iptal edildi.Yeşilin sitesinden almıştım.Bu yeşilkundura ile takatuka.com'da bi bokluk var gibi geliyor.Önce ürün tedarikinde sonrasında ürün hatalarında. Ürün yorumları, şikayetvardaki yazılar ile n11'deki takatuka'nın olumsuz yorumlarını tarttığımda da bi sıkıntı olacak gibiydi ki iptal geldi. Neyse üründe sıkıntı olmasından iyidir iptal.Eğer alabiliyorsanız mağazadan almak en iyisi olacaktır sanırım.
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Dostum merhabalar, sondaki botun modeli nedir
  • benim coloradolar geldi. çok memnun kaldım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.