Şimdi Ara

Yeşil kutu nasıl bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sitede o kadar aradım bi türlü cevap veren olmadı bu yeşil kutular nerden ne zaman nasıl çıkıyo ayrıntılı olarak bilen varsa yazarsa sewinirim...

• bak arkadasım 56 lwl ol git orclarda bellua humanlarda asgada görev acılır greel kesiosun sora moradonda arka kapıdan cık orda bi eleman var onun 2. secenegi galiba bas kırdır
  • 56 görevi ve forgetten tample dan bulunuyor diye biliyorum. birde eskiden çikolata eventlerinde çıkıyodu çikolatadan
  • 56 lwl % 50 den sonra açılıyor asgadaki kızdan alınıyor...

Asgadan simildonlara değilde aksi yöne giderkan aşağı inince sağdaki duvrın arkasın da greel

var onlardan 30 tane kesince kutu senindir.

Karuslar da nereden alındığını bilmiyorum.
  • 49-59 lvl arasıysan türkiye saati ile sabah 09:00 akşam 21:00 sanırım bir de sabaha karşı 04:00 de üstten uyarı yazısı geçiyor. maradona iris adında NPC var. NPC ye sağ tıkla. i want to... seçeneğini tıkla girersin. fakat sadece 32 kişi girebiliyor hızlı olman gerek. içeri girince bir sürü moob çıkıyor. sırayla kesiyorsunuz. sona doğru mooblar zorlaşıyor. eger son moobu da keserseniz içeride kim girmişse herkese yeşil kutu geliyor. şimdiye kadar muvaffak olamadım ben :) sonlara doğru moob hep tek attı. 2500 damage aldım. yanılmıyorsam anlattığım gibi olması gerekiyor. daha doğrusunu bilen varsa anlatsın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: wistonII

49-59 lvl arasıysan türkiye saati ile sabah 09:00 akşam 21:00 sanırım bir de sabaha karşı 04:00 de üstten uyarı yazısı geçiyor. maradona iris adında NPC var. NPC ye sağ tıkla. i want to... seçeneğini tıkla girersin. fakat sadece 32 kişi girebiliyor hızlı olman gerek. içeri girince bir sürü moob çıkıyor. sırayla kesiyorsunuz. sona doğru mooblar zorlaşıyor. eger son moobu da keserseniz içeride kim girmişse herkese yeşil kutu geliyor. şimdiye kadar muvaffak olamadım ben :) sonlara doğru moob hep tek attı. 2500 damage aldım. yanılmıyorsam anlattığım gibi olması gerekiyor. daha doğrusunu bilen varsa anlatsın .

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.