Şimdi Ara

buzluktan çıkan tavuk veya kırmızı et en çabuk nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar: denizyildizi345
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
38.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • buzluktan çıkan tavuk veya kırmızı et en çabuk nasıl hazır hale getirilir?
    tencerede yemek yapacam da. tavuk kuşbaşı var ama donmuş. musluk suyuna tuttum yarım saat oldu hale çözülmedi.
    ustalardan yarım lütfen



  • Sıcak su kullan hemen buzu çözünür.Tencereye de su koy içine patates ve havuç doğra haşla.(tavuk için)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi -- 6 Ekim 2012; 18:01:34 >
  • Kırmızı eti evde şarap varsa az yağlı tavada üstüne kırmızı şarap döküp pişir.Not: soğan falan katma sadece az bişey yağ ve şarap.
  • Ah be tavşan etiyle şarap çok güzel oluyor olsa da yesek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanoute

    buzluktan çıkan tavuk veya kırmızı et en çabuk nasıl hazır hale getirilir?
    tencerede yemek yapacam da. tavuk kuşbaşı var ama donmuş. musluk suyuna tuttum yarım saat oldu hale çözülmedi.
    ustalardan yarım lütfen

    Eti poşet içerisinde kova suyun icinde beklet. Su ılık olsun. Sıcak olursa et piser :) poşet olmazsa et su ceker

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turank


    quote:

    Orijinalden alıntı: kanoute

    buzluktan çıkan tavuk veya kırmızı et en çabuk nasıl hazır hale getirilir?
    tencerede yemek yapacam da. tavuk kuşbaşı var ama donmuş. musluk suyuna tuttum yarım saat oldu hale çözülmedi.
    ustalardan yarım lütfen

    Eti poşet içerisinde kova suyun icinde beklet. Su ılık olsun. Sıcak olursa et piser :) poşet olmazsa et su ceker

    bildiğimiz migrosun naylon poşetine mi koyayım?

    güzel bilgi için teşekkürler

    kova değil de bir tencereye koyabilirim
  • fön makinasını alıyorum oyle kurtuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mikrodalganın çözdürme modunda yapıyorum genelde ama tencerenin içine kaynar su koy, eti tabağın içine koyup kaynar suyun içine yüzer pozisyonda bırak. Bazen yaparım. Su çok derin olmasın, tabakla beraber suya batar.
  • su kaynat bi kaba koy eti de kabın içine koy 5 dk ya hazır hatta ben sıcak suyun altında göğüs unutmuştum bi geldim ki haşlanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.