Bildirim
buzluktan çıkan tavuk veya kırmızı et en çabuk nasıl


Bu Konudaki Kullanıcılar:
denizyildizi345

1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü,
1 Mobil


Giriş
Mesaj
-
-
Sıcak su kullan hemen buzu çözünür.Tencereye de su koy içine patates ve havuç doğra haşla.(tavuk için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi -- 6 Ekim 2012; 18:01:34 > -
Kırmızı eti evde şarap varsa az yağlı tavada üstüne kırmızı şarap döküp pişir.Not: soğan falan katma sadece az bişey yağ ve şarap. -
Ah be tavşan etiyle şarap çok güzel oluyor olsa da yesek. -
quote:
Orijinalden alıntı: kanoute
buzluktan çıkan tavuk veya kırmızı et en çabuk nasıl hazır hale getirilir?
tencerede yemek yapacam da. tavuk kuşbaşı var ama donmuş. musluk suyuna tuttum yarım saat oldu hale çözülmedi.
ustalardan yarım lütfen
Eti poşet içerisinde kova suyun icinde beklet. Su ılık olsun. Sıcak olursa et piser :) poşet olmazsa et su ceker
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turank
quote:
Orijinalden alıntı: kanoute
buzluktan çıkan tavuk veya kırmızı et en çabuk nasıl hazır hale getirilir?
tencerede yemek yapacam da. tavuk kuşbaşı var ama donmuş. musluk suyuna tuttum yarım saat oldu hale çözülmedi.
ustalardan yarım lütfen
Eti poşet içerisinde kova suyun icinde beklet. Su ılık olsun. Sıcak olursa et piser :) poşet olmazsa et su ceker
bildiğimiz migrosun naylon poşetine mi koyayım?
güzel bilgi için teşekkürler
kova değil de bir tencereye koyabilirim -
fön makinasını alıyorum oyle kurtuyorum -
Mikrodalganın çözdürme modunda yapıyorum genelde ama tencerenin içine kaynar su koy, eti tabağın içine koyup kaynar suyun içine yüzer pozisyonda bırak. Bazen yaparım. Su çok derin olmasın, tabakla beraber suya batar. -
su kaynat bi kaba koy eti de kabın içine koy 5 dk ya hazır hatta ben sıcak suyun altında göğüs unutmuştum bi geldim ki haşlanmış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X