Şimdi Ara

yeşil lazer aldım ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <100mW yani küçükdür diyor tahmince kaçtır onu soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihokos01

<100mW yani küçükdür diyor tahmince kaçtır onu soruyorum

10-20mw aralığındadır.
    taş çatlasa 50mw.
  • arkadaşlar aynı şey bende der var odaklama sorununun çözüm var sa om atabilrimsiin
  • Ben de aldım ilk başta sorun yoktu sonra lazer tek nokta değilde tuttuğum uzaklığa göre büyüyerek giden bir şekilde atmaya başladı yani büyük bi şekilde sorunun ne olduğunu bilen varsa yazsın düzeltmek istiyorum lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hærun H kullanıcısına yanıt
    Etrafindaki olusan bugu cok onemli degil sonucta bunlar sanayi lazeri degil hepsinde var onemli olqn ortadaki noktanin duzgun olmasi. Bulabiliyorsaniz mavisini bulun dha yuksek frekansli dolayisiyla daha yuksek enerjili olacaktir. Ayrica odaklayacaginiz seye gore ince ayar yapip olabilecek en kucuk daireyi yakacaginiz cismin uzerine dusecek sekilde ince ayar yapin. Yakmayi dusundugunuz cisim mat siyah ve inceyse ilaveten metalik degilse cok daha kolay yakarsiniz. Elinizdeki mevcut lazer kac volt bilmem ama kaliteli bir guc kaynagi ve iyi bir sogutmayla ortalama 0.5 volt daha fazla verirseniz (ledin omrunu kisaltabilir) bir miktar daha guclu lazeriniz olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lazerin ilk 1 saniye çok parlak yanıp sonra düşmesi içindeki yvo 4 frekans katlayıcısının yerinden oynamasıdır düşürmeyin yeşil lazerleri düşük sıcaklıklarda kristal işlev görmeyip 808 nm infrared ışık yayar eğer düşürdüyseniz lazeri 1 sani parlayıp sönüyorsa ilk merceği sökün sonra dağıtıcı merceği sökün sonra orda küçük küp şeklinde yvo4 var onun etrafındaki prinç yerden kastırıp çıkartın küçük bi cımbızla yeniden hizalayıp japonla yapıştırın sonra toplayabilirseniz toplayın lazer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.