Şimdi Ara

Yeşil pasaport hakkında ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde yeni oldu 1 ay falan.Daha bir çıkamadık lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Yeşil pasaport ile soruları cevaplayabilirim müsait olduğum kadarıyla, arkadaşın sorusuna gelirsek, bilgisayar falan getirebilirsin sorun yok kutuda getirme bence ne olur ne olmaz, lise bitiş-üniversite başlangıç arasında pasaportun geçersizdir, üniversite kazanınca belgeni alırsın gider yenisini çıkarırsın 25 yaşına kadar geçerli olur. istisnai durum; lise bitirdiğinde halen reşit değilsen geçerlidir, reşit olduğun gün son kullanma tarihidir.

ben yeşil pasaport çıkardım yakın zamanda şuan lise 4. sınıftayım üniversiteye hazırlanıyorum.sormak istediğim ben ygs / lys sınavına yeşil pasaport ile girebilir miyim ? tc kimliğim var ama pasaport olduğunca yabancı olarak gözükeceğim için fazladan puan gelme olayı hala devam ediyor mu bir bilginiz var mı ?

Çifte vatandaşlığınız var mı? Eğer sadece TC vatandaşı iseniz sınava girebilirsiniz diye düşünüyorum çünkü pasaport kimlik görevi görmektedir resmiyette, girip giremeyeceğiniz zaten ÖSYM tarafından yayınlanan bildirgede belirtilir, ek puan gelmez, çifte vatandaş olsanız da ek puan gelmez, eğer çifte vatandaşlığınız varsa YÖS'e girmelisin, çok daha kolay bir sınav

hocam tam olarak anlatamadım kendimi şöyle diyeyim en iyisi.yabancı bir ülkede 1994 yılında doğdum ama 2 yaşından beri türkiyede yaşıyorum.2010 yılında tc vatandaşlık aldım ama şuanda yeniden uluslar arası pasaport çıkarttım bana getirilmesini bekliyorum.şimdi ben yös'e girebilir miyim ? çifte vatandaş olarak görünmem için ne yapmam gerekiyor ? yös sınavı kolay bir sınav eğer bu yös sınavına girme gibi bir durumum varsa bu hakkımı kullanmak istiyorum.yardımcı olur musun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeşil pasaport ile soruları cevaplayabilirim müsait olduğum kadarıyla, arkadaşın sorusuna gelirsek, bilgisayar falan getirebilirsin sorun yok kutuda getirme bence ne olur ne olmaz, lise bitiş-üniversite başlangıç arasında pasaportun geçersizdir, üniversite kazanınca belgeni alırsın gider yenisini çıkarırsın 25 yaşına kadar geçerli olur. istisnai durum; lise bitirdiğinde halen reşit değilsen geçerlidir, reşit olduğun gün son kullanma tarihidir.

ben yeşil pasaport çıkardım yakın zamanda şuan lise 4. sınıftayım üniversiteye hazırlanıyorum.sormak istediğim ben ygs / lys sınavına yeşil pasaport ile girebilir miyim ? tc kimliğim var ama pasaport olduğunca yabancı olarak gözükeceğim için fazladan puan gelme olayı hala devam ediyor mu bir bilginiz var mı ?

Çifte vatandaşlığınız var mı? Eğer sadece TC vatandaşı iseniz sınava girebilirsiniz diye düşünüyorum çünkü pasaport kimlik görevi görmektedir resmiyette, girip giremeyeceğiniz zaten ÖSYM tarafından yayınlanan bildirgede belirtilir, ek puan gelmez, çifte vatandaş olsanız da ek puan gelmez, eğer çifte vatandaşlığınız varsa YÖS'e girmelisin, çok daha kolay bir sınav

hocam tam olarak anlatamadım kendimi şöyle diyeyim en iyisi.yabancı bir ülkede 1994 yılında doğdum ama 2 yaşından beri türkiyede yaşıyorum.2010 yılında tc vatandaşlık aldım ama şuanda yeniden uluslar arası pasaport çıkarttım bana getirilmesini bekliyorum.şimdi ben yös'e girebilir miyim ? çifte vatandaş olarak görünmem için ne yapmam gerekiyor ? yös sınavı kolay bir sınav eğer bu yös sınavına girme gibi bir durumum varsa bu hakkımı kullanmak istiyorum.yardımcı olur musun ?

TC vatandaşlığın varsa YÖS'e giremezsin TC vatandaşlığını üniversiteden sonra alma gibi bir imkanın var mıydı önceden yoksa almak zorunda mıydın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TC vatandaşlığın varsa YÖS'e giremezsin TC vatandaşlığını üniversiteden sonra alma gibi bir imkanın var mıydı önceden yoksa almak zorunda mıydın?

ailem konut almak için vatandaşlığa geçti bu nedenle bende mecburen vatandaşlık almış bulunmaktayım.peki benim kendi vatandaşlığımı iptal ettirme gibi bir şansım var mı ? son olarak diyelim ki tc vatandaşlığımı iptal ettirdim 2012 / 2013 yös için geç kaldım değil mi ?

• Şİmdi benim yeşil pasaport'um var. Yaz tatilinde İngilizce mi geliştirmek için İngilizce konuşulan bir yere gitmek ve orada 3 ay çalışmak istiyorum. Gittiğim yerde ingilizce kurslarına da katılmak istiyorum. Mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler...
  • arkasdaslar bennde memur cocuguyum. ygs ye girdim .ygs girmem yeterlimi sizce yeşil pasaport almam için
  • quote:

Orijinalden alıntı: live_2006

arkasdaslar bennde memur cocuguyum. ygs ye girdim .ygs girmem yeterlimi sizce yeşil pasaport almam için

Öğrenci belgesi isterler, sınava girmek yetmez öğrenci olmak gerekiyor.
  • üniversite ögrencisiydim. bıraktım 2 dönem kayıt yapmadım.. ögrenci belgesi vermezler herhalde. ama sınava girdigime göre ögrenci sayılmıyormuyum yani ? ygs griş belgesini versek olmaz mı ?
  • Beyler benim babam emekli astsubay. Bende üniversite mezunuyum. Alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.