bu ne ya ilk defa böyle bi şey görüyorum niye mdlerin etrafı yeşillendi oyun hatası desem değil acayip bişey oldu
quote:Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH Karların üzerinde durdugun için olmasın. bide toprak bi zemine git bak orda düzelecektir. +1 katılıyorum ne zaman karların üzerinde olursan o zaman yeşil gözüküyo ama toprakda düzeliyo.
quote:Orjinalden alıntı: ciddicocuk karla ne alakası var?? anlamadım. Oyunun bir renk karmaşası diyim artık. Karlı bölgede Md ler in etrafı yeşil görünür.
quote:Orjinalden alıntı: zamanakıyor beyler pozisyon damageli her itemde o yeşil şey vardır (zehir demeci olarak bilinir ) pozisyon damage zehir demeci ne alaka poison damage mor olur ben hiç yeşil damage görmedim
poison damageli olduğu için öyledir pembe görünür ama etrafında yeşil renkli poison kuşağı vardır çok mu bilimsel konuştum ne
quote:Orjinalden alıntı: triankle quote:Orjinalden alıntı: xxplayerxx hööö one bea bende anlamadım walla
quote:Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH Karların üzerinde durdugun için olmasın. bide toprak bi zemine git bak orda düzelecektir. nasiiiiiiiiiiiiil?
quote:Orjinalden alıntı: serious_captain poison damageli olduğu için öyledir pembe görünür ama etrafında yeşil renkli poison kuşağı vardır çok mu bilimsel konuştum ne
quote:Orjinalden alıntı: triankle bu ne ya ilk defa böyle bi şey görüyorum niye mdlerin etrafı yeşillendi oyun hatası desem değil acayip bişey oldu Dıkkat et zemın rengınden kaynaklanan bı hata. Zemın Rengı beyaz ıse boyle oluyo... yanı Karlı bolgelerde