YETENEK SİZSİNİZ FİNAL ANA KONU l 1.Uğur Karameşe Ve Bilal Avcı
(En Son Oy Tarihi: 11.7.2011)
Giriş
Bilal'de neden bu kadar büyük bir beklenti vardı anlamadım. O kadar üzüldü sinir yaptı. Birinci açıklandığında alkışlamalıydı kesinlikle. Kibir gördüm kendisine ama heyecanına vereyim. Hakeden kazandı. Hayırlı olsun. Güle güle harcasınlar.
eminim bilalin gözlerini açtıracak birileri çıkacaktır.
bunlar mu haketti yaa yapmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Börü Budun
eminim bilalin gözlerini açtıracak birileri çıkacaktır.
İnşallah
Off ekşi sözlükteki başlıklar
quote:
Orijinalden alıntı: Börü Budun eminim bilalin gözlerini açtıracak birileri çıkacaktır.
vallaha bilal göregene çok acıdım ama internacional yetenek sizsinize bilal göregen gitcek yabancılar ulan Türkiyenin en yeteneklisi buysa yeteneksizi nasıldır acaba ondan dolayı uğur ve bilal 5 oy attım
Gösterinin içine ettikleri yetmedi bir de yarıda kestiler. Rezillik.
pat diye bitti
quote:
Orijinalden alıntı: crazytrex
Madem bu kadar kolay bi arkadaşını alıp sen yapsaydın,sen alsaydın parayı
Bilal göregen e haksızlık yaptılar resmen! Birinciliği hakediyordu, adam kör olmasına rağmen neler yapabiliyor. Resmen skandal.
quote:
Orijinalden alıntı: SteeLs
quote:
Orijinalden alıntı: crazytrex
Madem bu kadar kolay bi arkadaşını alıp sen yapsaydın,sen alsaydın parayı
biz buradaki haksızlıktan bahsediyoruz kolay olduğunu mu söyledik hem baştan sona çalıntı yapamadıkları yerleri de kendilerince uydurmuşlar bir şey ..
quote:
Orijinalden alıntı: MartNisan
Bilal göregen e haksızlık yaptılar resmen! Birinciliği hakediyordu, adam kör olmasına rağmen neler yapabiliyor. Resmen skandal.
provakasyona gelmeyin gençler
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
quote:
Orijinalden alıntı: MartNisan