YETENEK SİZSİNİZ FİNAL ANA KONU l 1.Uğur Karameşe Ve Bilal Avcı
(En Son Oy Tarihi: 11.7.2011)
Giriş
Bilal ve Uğur'un aileleri 250şer milyar bölüşürler herhalde.
çalıntı yapmamış bilal bunlar gene kopya çekmiş
taklit olayı şöyledir. MJ dünyaca ünlü bir sanatçıdır.
bilal ve uğurun yaptığı "papi" olarak nitelendirdikleri dans türüdür. papinin bir çok figürü vardır ama MJ daha fazla hareketlerini ilerletemezsin.
yani MJ tarzı dans edenler çalıntıdan ziyade TAKLİTtir. Bilal ve uğurun yaptığı hareketler ÇALINTIdır. bu ince cizgiye dikkat etmek lazım.
Ya ne biçim insanlarsiniz adam engelli haliyle birşeyler yapmaya çalışıyor o para ile ameliyat olacaktı. Hiç vicdan kalmamış bu dh üyelerinde. Kınıyorum.
bilal şunu dedi bi ara duydunuzmu yuh la bu kadar da olurmu
Aynen bende şaşırdım.
Yarışmacılarda Bilal Göregenin kalbine girelim kaybetsekte olur diyorlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Bilal ve Uğur'un aileleri 250şer milyar bölüşürler herhalde.
250 bin oh temiz para.. (:
quote:
Orijinalden alıntı: MartNisan
Ya ne biçim insanlarsiniz adam engelli haliyle birşeyler yapmaya çalışıyor o para ile ameliyat olacaktı. Hiç vicdan kalmamış bu dh üyelerinde. Kınıyorum.
500.000 TL ile hastane açarsın be ne ameliyatmış!.Adamda ki egoyu görmemen için kör olman lazımdı.Evinide gösterdiler Hatay/Dörtyol da sms yerine hepiniz 1 tl bağış yapsanız adamı 4 kere ameliyat edersiniz.
Bu yarışma kimin ihtiyacı varsa yardım yapalım değil yetenek yarışması.
quote:
merak etme acun söz vermşiti zaten yardım edecek ona kii hülya avşarda aynı şekilde...Yarışmada hak yemeye gerek yok zaten yardım herşeiklde olur.. Popstardada vardı köksalmıydı neydi unuttum az kalsın engelli diye 1. yapıyorduk adma çıktı bana acıyıp oy atmayın dedi diğer hafta sonuncu olmuştu galiba ozaman uğurun suçu ne engelli değil diye
quote:
gevşek misin birader, acun zaten bir bölümde sen kazansanda kaybetsende ben seni ameliyat ettiriceğim demişti..
quote:
bu bi yarışmaydı. körler görsün, sağırlar duysun programı değil. yeteneği yoksa yoktur, oraya çıkması hata. kendini yetenekli görmesi bambaşka bir hata aslında. sizin gibi insanların acıyıp oy kullanması zaten bi bu ülkeye mahsustur. nefret ettirdiniz kendinizden. bu ülke insanından bi cacık olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: dOmi
pat diye bitti
Bilal orda vukuat cıkardı heralde :D adam tebrik ederken elini bile uzatmadı yaaa, utanmadan bu adamı buralara getirdilerya helal olsun bu halka, burda bile oy veren var yok artık lebron james diyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: MartNisan Ya ne biçim insanlarsiniz adam engelli haliyle birşeyler yapmaya çalışıyor o para ile ameliyat olacaktı. Hiç vicdan kalmamış bu dh üyelerinde. Kınıyorum.
bu yarışmanın adı vicdanlısınız değil, YETENEKSİZSİNİZ!
Ulen herkes kör çocuk kazanmasın dıye o kadar oy atti ki acun servetine servet kattı bide kör oğlan kazanmadıda diğerleri çok mu hakedıyor 2 tane daha çocuk denecek yaşta parayı bulunca okulu bıracaklar hemen altına spor arabalar kızlar havuzlu partiler eee bu para elbet bitecek akrabalar gelecek isteyecek en fazla 10 sene sonra ellerinde hiçbişey kalmayacak liseden terk kahvede okey oynayacaklar.
quote:
Gitsin kendini başka yerde göstersin. Yetenek yarışması bu.
quote:
Orijinalden alıntı: inferno! Ulen herkes kör çocuk kazanmasın dıye o kadar oy atti ki acun servetine servet kattı bide kör oğlan kazanmadıda diğerleri çok mu hakedıyor 2 tane daha çocuk denecek yaşta parayı bulunca okulu bıracaklar hemen altına spor arabalar kızlar havuzlu partiler eee bu para elbet bitecek akrabalar gelecek isteyecek en fazla 10 sene sonra ellerinde hiçbişey kalmayacak liseden terk kahvede okey oynayacaklar.
önyargılı konuşacağına mantıklı ol!
Acaba diyordum, oy mu attılar taraftarlarından, tanıdıklardan falan..
Buraya girip 2.likte de aynı durumu görünce, yuh dedim..
Bildiğiniz Türkiye örneğini burada da gördük...
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Ulen herkes kör çocuk kazanmasın dıye o kadar oy atti ki acun servetine servet kattı bide kör oğlan kazanmadıda diğerleri çok mu hakedıyor 2 tane daha çocuk denecek yaşta parayı bulunca okulu bıracaklar hemen altına spor arabalar kızlar havuzlu partiler eee bu para elbet bitecek akrabalar gelecek isteyecek en fazla 10 sene sonra ellerinde hiçbişey kalmayacak liseden terk kahvede okey oynayacaklar.
Peeeh senaryoya bak Kahvede oynayacakları oyuna kadar yazmış çizmiş Ne düşüncelisin sen
quote:
yaw sanane ister yer ister biriktirir.. sanki sen kazansan harcamayacaksın, altına spor araba çekip havuzlu kızlı partiler yapmayacaksın.. bre deyyus
quote:
Kişi başı 250 bin lira para düştü abartma dostum bu kadar O parayla İstanbul'dan 3 oda 1 salon evi zor alıyosun.
500 bin tl hak edecek kimse yoktu bana göre orda...ayrıyetten neden bu kadar bilale yüklendiniz anlamak imaknsız , adamı gazladılar sen çok iyisin sen şöylesin sen böylesin diyerek ve show tv kendi reytingi için adamı kullandı resmen.....burda suc bilalinmi yoksa onu kullananlarınmı ? .......arkadaşlar acın gözlerinizi siz mesaj attıkca bu adamlar bu tarz reyting şovlarını dahada önünüze koyacak ...........olan yine garibana oldu, show tv parayı götürdü ..