Şimdi Ara

YETENEK SİZSİNİZ FİNAL ANA KONU l 1.Uğur Karameşe Ve Bilal Avcı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
0
Favori
14.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

YETENEK SİZSİNİZ FİNAL ANA KONU l 1.Uğur Karameşe Ve Bilal Avcı

(En Son Oy Tarihi: 11.7.2011)
Giriş

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Türkiye de Bilal gibi bir sürü görme özürlü insan vardır aynı yetenekte. Bilinen şudur ki insanlar beş duyu organından birini kaybettiği zaman diğer farklı özellikleri ile ortaya çıkarlar. Türkiyede darbuka çalan , org çalan bir sürü görme engelli vatandaşımız var. Bu bir yetenek değildir...!!!

Gözleri görmediği için yapacağı fazla bir sosyal aktivitesi olmayan bir kardeşimiz , almış bacaklarının arasına darbukasına bütün gününü onunla geçirmiş ve ortaya böyle bir şey çıkmış. Yani gözleri gören bir darbukacı ile gözleri görmeyen Bilal arasında hiç bir fark yoktur.

Bilal in birinci olmaması çok iyi oldu , yoksa git Roman mahallesine bilal den çok daha iyi darbuka çalan onların tabiri ile “Konuşturan” 7-8 yaşında çocuklar bulursunuz. Bilal in daha ilk elemede gitmesi gerekiyordu , ancak jüri ticari düşünerek Türk insanının yumuşak kalpliliğinden faydalanıp Bilal i oraya getirdi...

Örneğin Bilal o durumu ile darbuka çalmak yerine , Karizmadakiler gibi smaç vursa bu bir yetenektir. Veya Mıchael dansı yapsa o da yetenektir. Hakan gibi ok atsa o da yetenektir. Ancak al darbukayı bacaklarının arasına saatlerce çal çal dur.. bunu yapanların % 80 i belli bir zaman sonra bilal kadar olur..

Bilal gibi onlarca insan görüyorum ben istanbulda , seyyar bir jenaratör yanında org- gitar- darbuka çalarak derneklerine yardım topluyorlar.. Şimdi onları da mı birinci yapacaktık..

Finalde olmaması gereken iki insan Birincisi Bilal , İkincisi de org çalan ufaklık...!! O ufaklığın neresi yetenek!!! Ses desen o yaştaki cocuğun sesinin daha oturmayacağı bilinen bi gerçek o yüzden ses yok. Org çalmak dünyadaki en basit enstrümandır , çünkü tuş sayısı bir piyano kadar çok olmadığı için çok rahat öğrenilir....

Yetenek o kaya adamların yaptığı , hakan ın yaptığıdır.. Ancak bizim milletimiz vicdan yapmaya meraklı olduğu için Görme özürlüler , org çalan çoluk çocuğu finale kadar getirdi...

Katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 22 Mart 2010; 16:56:41 >

• 1-Kaslı abi (hakan akdoğan)
    2-Operacı amcalar (koray ve mehmet)
    3-Dansçı Berkay
    4-Kaya Adamlar
    5-Jonglör Emre

istiyordum.Bunun dışında dansçıların (gerek mj taklidi , gerek poping , gerek normal) bi nanesi yok, bilal göregenin dütdürü ağız baterisine haftayım zateb yunus emre fena değildi ama yukarıdakiler daha iyi, karizma showun yaptıkları hareketlerin de çok inanılmaz olduğunu düşünmüyorum.

İlk beşi duyunca şaşırdım ama sonradan bu oylamayı halkın yaptığını hatırladım
  • Eline darbuka alıp ağzınla dırılll dırıll saz sesi çıkarmak maharetse, o yarışmada beat box yapan bir sürü insan özellikle serkan a büyük ayıp edildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Finali kaçıranlar için

Vay arkadaş ya.
    O kadar insan arasından en yetenekli bunlar seçiliyosa diğerlerini düşünemiyorum bile.

Bu programı fazla izlemedim de yetenek mi bu şimdi.
    sokaktan 2 tane çocuk çevirin 2..3 hafta birlikte çalışsınlar aynı şeyleri yaparlar.

Ben bu programda acayip matematik hesapları yapan adam da görmüştüm bi ara
    sesi güzel olan insanlarda.
    Bence yetenek bunlardır bi kaç haftada ezerbenen aayip acayip hareketleri yapmak değil.

Dansı yetenek olarak görmeyipte sesi yetenekten sayman garibime gitti.Güzel ses doğuştan gelir, bu ülkede eğitim almayıpta çok güzel şarkı söyleyebilen insanlar var (bkz : Ebru Gündeş).Bu yetenek midir? Tabi ki hayır.

Nasıl yetenek değil.Sesi doğuştan güzel olan insan eğitim görmemiş bişey görmemiş doğuştan gelen bi yetenek işte.
    bi sesi sonradan güzelleştirebilir misin?Örneğin yıldız tilbe de ses konusunda yeteneklidir hem sesi güzel hem de söylemesini bilir.
    Demet akalına 10 sene eğitim ver yine yıldız tilbe gibi sezen aksu gibi söyleyemez yetenek yok çünkü.
    ancak sağda solda kıvırır stüdyoda aylarca uğraşırlar sesini adam etmek için.

Bunların yaptığı şey yetenek gösterisi felan değil.Bildiğin show.
    hareketli bi müzikler koymuşlar o müziğegöre bişeyler yapıyolar dediğim gibi çevir sokaktan bu işlere meraklı 2 tane genci
    2..3 hafta sonra aynı şeyi yaparlar.

Sonuçta güzel şov ama yetenek değil.Bu yüzden de programın ismiyle bağdaşmıyor.
    ne yetenekler var bi kaç tane de bu programda gördüm
    bunların yaptığı şova yetenek dersek diğerlerine ayıp olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 22 Mart 2010; 17:27:40 >

• O düğün şarkıcısını nası oraya kadar getirdiler bilmiyorum
  • Bence hepsi kötüydü.

Ayrıca Metin'e katılıyorum 2-3 sokak çocuğunu da kısa bir çalışmadan sonra da aynı hareketleri yaptırabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

O düğün şarkıcısını nası oraya kadar getirdiler bilmiyorum

onu geç o iki dansöz bozması montofonu oraya nasıl getirdiler. seyircilerde bi halt varmış gibi onlar çıktığında destekliyorlardı yırtına yırtına
  • @dob3rman, kesin orada bir şaibe ver diyeceğim ama nasıl olur da bu ankette birinci geldi o da ayrı bir soru işaret....
  • aynı hareketlerı 2 3 hafta calısın yapında gorelım beyler dans etmekte bı yetnektır bos konusmayın senın vucudun odun gıbıyse yapcak bısey yoktr hak ettıler yınede bence asıl yetenek o matematk hesapları yapan adamdı o harbı bı yetenktı ama olsun hele o bılal nasıl bı sydır bu kadar smuru yapılmaz bu kadar halk salk yerıne konmaz delı ettı benı bıde sonuc acıklandıgnda nıye seklısemalı degıstı hanı arkadslık dostlk bosbos konusyodu bayılcaktı orda uzuntusunden nerdeyse cok uyuz oldum cok.hele o velet ne alaka ynusemre bu kadar antıpatık bı cocuk tıpı ve ne yaptı abı ne yaptı kucuk bı cocukta soyler ole bu ne sacmalık of of.kayaadamlar olmalıydı o cocugn yerıne hele o elenen 2 cocuk vardı almanyadan katılan bırı hoca dgerı ogrencısı o berbat kıss of step mı ne o grubun yerıne fnalde olmalydı tamamen sacmalık ama fınalı 2 danscı ccugun almasına sevındım orda onlar hak etmıstı hayrlı olsun.
  • karaçalı inan ki daha iyisin yaparlar.
    Ama şu konuda haklısın odun gibi bir vucuda yaptırmak zordur.
  • şimdi şu ankete baktım oha dedim 189 kişi oy vermiş. yetenk anlayışı nedir bunlara oy verenlerin birisi gelsin açıklasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Finali kaçıranlar için

Vay arkadaş ya.
    O kadar insan arasından en yetenekli bunlar seçiliyosa diğerlerini düşünemiyorum bile.

Bu programı fazla izlemedim de yetenek mi bu şimdi.
    sokaktan 2 tane çocuk çevirin 2..3 hafta birlikte çalışsınlar aynı şeyleri yaparlar.

Ben bu programda acayip matematik hesapları yapan adam da görmüştüm bi ara
    sesi güzel olan insanlarda.
    Bence yetenek bunlardır bi kaç haftada ezerbenen aayip acayip hareketleri yapmak değil.

Dansı yetenek olarak görmeyipte sesi yetenekten sayman garibime gitti.Güzel ses doğuştan gelir, bu ülkede eğitim almayıpta çok güzel şarkı söyleyebilen insanlar var (bkz : Ebru Gündeş).Bu yetenek midir? Tabi ki hayır.

sen yetenekten anlıyorsan ben hiçbirşey bilmiyorum. şimdi bunların neden birinci olduğunu daha iyi anladım acun napsın

• İşin kötü tarafı hani oluyor ya Türkiye birincisi merak edip yurt dışına davet ederler
    Herkes mükemmel bir şov beklerken ortaya garip senkronsuz bir şekilde dans eden bu ikili çıkar.

O anda stüdyo olan seyircilerden biri yanındakinin kulağına şunu fısıldar:
    Ne yapacaksın Türklerin yetenekten anladığı bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

İşin kötü tarafı hani oluyor ya Türkiye birincisi merak edip yurt dışına davet ederler
    Herkes mükemmel bir şov beklerken ortaya garip senkronsuz bir şekilde dans eden bu ikili çıkar.

Ne yapacaksın Türklerin yetenekten anladığı bu kadar...

Peki, o an orada bu gençler yerine bilal olduğunuda düşününmü hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SnowStorm -- 22 Mart 2010; 22:21:01 >
  • En azından Bilal'in bir özrü var. Bunu dikkate alılar Türk halkı duygusal davranmış derlerdi.
    Ama tabi benim favorim "Kaan Baybağ" idi.
  • kazananlar hak etti bilal de gitti dört yol a
  • Bilal 1.olamadı diye ağladı galiba. Ben öyle gördüm.
  • quote:

İşin kötü tarafı hani oluyor ya Türkiye birincisi merak edip yurt dışına davet ederler

Ne yapacaksın Türklerin yetenekten anladığı bu kadar..

Bu figürlerin bir tanesini tam yapmaya çalış bence.:)

Bu çocuklar, İngiltere ve Danimarka birincileri dahil daha iyiler onlardan bence.
  • Ankete bakıyorum da emre buyuktunayi ağzım açık seyretmiştim özellikle 2 li gosterilerinde sadece 7 oy var ilginç
  • İlker de çok az oy almış be pek konuşulmamış...Halbuki yaptığı şey inanılmazdı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.