YETENEK SİZSİNİZ FİNAL ANA KONU l 1.Uğur Karameşe Ve Bilal Avcı
(En Son Oy Tarihi: 11.7.2011)
Giriş
Orijinalden alıntı: KiowagEE
Hakanı beğenmedim sonunculuğa aday o ederece.
naapsın adam daha.onun yaptıgını yabancı biri yapsa agzınızın suyu akarcasına izlersiniz. helal olsun adama.
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
BİLAL GÖREGEN 1.OLAMAZ OLURSA SHOW TV BENİÇ İÇİN BİTMİŞTİR -UĞUR+BİLAL ALMALI BENCE
show tv ne yapsın o adamı buraya kadar getiren sizlersiniz
Hakan o kadar mı iğrenç yapardı ya...
quote:
Orijinalden alıntı: oktayd
quote:
Orijinalden alıntı: KiowagEE
Hakanı beğenmedim sonunculuğa aday o ederece.
naapsın adam daha.onun yaptıgını yabancı biri yapsa agzınızın suyu akarcasına izlersiniz. helal olsun adama.
pff bıkmadınız şu laftan yabancı biri yapsa daha iyi yapar dersiniz felan.Lütfen bırakın allah aşkına ya benim yoorumum bu fazla sürmedi gösterisi.Hepsi yaptığı hareketlerdi bi ok olayı iyi idi.
Uğur ve Bilal kazanır. Onların yarı final performansını bile geçen olmadı bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan*
Uğur ve Bilal kazanır. Onların yarı final performansını bile geçen olmadı bence.
+1500
Geçen hafta Hakan biraz zorladı o performansı ama o da geçemedi..
kaya adamların performasıda
İlk 2 de Bilal Göregen'in kesin olduğunu düşünürsek diğer 2. kim ise 1. odur...
Sonuçlar açıklanıyor
bu yarışmadaki herkes başkasının gösterisini çalarak yada duygu sömürüsü yaparak finale kadar geldi. eğer o bilal denen herif 1. olursa (ki öyle olacak) türk halkının acizliği belli olmuş olur.. yeteneksizsiniz türkiye!
hadi kaan veya mehmet ve diğerinin adı her neyse
bizim okul mesaj yollamış ahaha destekleyin diye
Kiss of steps çok iyiydi onun dışında karizmashowun kazanmasını isterim...Bilal ve uğurda yetenek göremedim açıkçası kareografilerde çalıntı nesini beğendiniz anlamadım..Bilal göregen tam bir facia zaten..
8 kontör çok fazla yahu.Ben kıyamam...
yürü be olm kaan
quote:
Orijinalden alıntı: ana18
8 kontör çok fazla yahu.Ben kıyamam...
+1
Evet.Daha iyisini yapacağız derken bir öncekilerden daha kötülerini yaptılar.
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
BU AKŞAM YARIŞMACILARDA VASATLIK GÖRDÜNÜZMÜ ? YOKSA SORUN SADE BENDEMİ BİLEMEDİM
Çok iyi düşünülmüş bir süpriz.Her izlediğimle keyifle izliyorum. :D