Şimdi Ara

Yetenek Sizsinizdeki Bilal Göregen Kör Değilmiş! Bizi Kandırdı!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailesine bağlanırken dikkat ettiyseniz onları önümdeki plazmadan görüyorum dedi. Şok oldum. Acaba onu mecazi anlamdamı dedi falan diye düşündüm, ama hayır.
    not:Tavırlarıda çok iğrençti, insan kaybetsede yanındakini tebrik eder. Çirkef çirkef durdu sonrada stüdyoyu terketti... İlk 2ye taşımamız hata bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraColor -- 22 Mart 2010; 16:47:04 >

• Taşınmaması gerekiyordu zaten. Duygusal milletimiz saolsun.
  • + b-b-b-b-b-inn dokkküzzzyüz beşş... A-a-a-a-lllahına gurbann.
  • Adam işini biliyo..ikide bir Allahınıza kurban diyip alıyodu oyları..Buraya kadar gelmesi bile hataydı
  • Saçmalıyosun, adam kör.
  • simdiye kadar hic gormemis biri plazmayi ne oldugunu nasil bilsin bende sasirdim vallla

Metin Senses gibi azicik goruyor galiba
  • Arkadaşlar fazla dalga geçmeyin adam görme engelli. gözlerden belli.ama halka duygu sömürüsü yaptığı doğru.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam abi onu bırakta pislik yaptı ya insan bi tebrik eder. döndü kıçını gitti terbiyesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

simdiye kadar hic gormemis biri plazmayi ne oldugunu nasil bilsin bende sasirdim vallla

Metin Senses gibi azicik goruyor galiba

Adamın sadece gözü kör, diğer organları çalışıyor. Plazmanın ne olduğunu kulaklarıylada anlayabilir dimi?
  • kim kazandı video eklermisiniz?
  • Orada plazma dediğini duymadım ama babamda orada şaşırdı görüyormu yoksa falan dedi
  • pot mu kırdım

onunde plazma oldugunu nerden biliyor.. ve nasil bisey oldugunu bilemez

saka bi yana gozlerinden belli gormuyor.. ama duygu somurusu yapmasi iyi degil
  • alllahınıza gujrrrbannnnnnn
  • Beyler bana kalırsa gözlerinin açılcağına çok ümitliydi 1. olamıyınca hayalleri kırıldı herhalde
  • Ayrıca Acun 1. için konuşma yaparken bu sözler senin için de geçerli dedi Bilal'e, Bilal'e kamera döndüğünde hareket yapmıyordu bir anda heyecanlanmış gibi yaptı yine ellerini oynattı felan. Ya numara yapıyor.
    Ya da gerçekten kör ve o hareketleri de normal değil, biraz zihinsel özür de olabilir belki ya da başka bir şey, o yüzden sevilmek istiyor olabilir ve ona göre konuşuyordur, yani tamamen saf duygularını biz duygu sömürüsü olarak anlıyoruz. Yani ya adam bizi kandırıyor ya da gerçekten çok temiz ve o parayı (yarışmayı değil, performansını beğenmedim) kazanmayı hak eden bir insandı. Çünkü o para ona lazım. Benim için 2. şık daha ağır basıyor.
  • bende duydum -şuan görüyorum önümde ki plazmadan- falan dedi o ara kaynadı laf ama sonra kendide anladı pot kırdığını baya heyecan yaptı.
  • peki hiç dşünmediniz mi?
    adamın arkasında kos kocaman ekran vardı(sahnedeki dev ekran)onu niye görmedi.eğer görüyorsa arkasına dönerdi en azından reflexle.
  • Bu adam Metin Şentürk'ün programına katılmıştı.Herkesten oy desteği istemişti.Ama bu durum etik değildi.

Bu arada çokta az olsa bazıları görebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.