Dreamweaver , PhotoShop ve After Effect üzerine çalışmalarım oldu küçüklükten beri bilgisayara başındayım.
Rahatlıkla güzel bir tasarım websitesi + logo + tanıtım videosu hazırlayıp verebilirim isteyene.
Bu konuyla alakalı olarak nereden müşteri bulabilirim bunun üzerinden nasıl para kazanabilirim.
Üniversite öğrencisiyim ve gerekli her şey elimin altında var bu işi yapmam için tek eksiğim müşteri başka bir eksiğim yok bu konuyla alakalı öneri verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba
İlk yapacağın iş kendi işlerini gösterebilecek bir web sayfan olmalı. Buraya yaptığın çalışmaları koyman gerekiyor ki ne yapabildiğini insanlar görsün. Ondan sonra çeşitli reklam kanallarını kullanarak yavaş yavaş müşteri çekebilirsin. Yaptığın işlere bakmak isterim mümkünse. Başarılar.
quote:
Orijinalden alıntı: aypa
Merhaba
İlk yapacağın iş kendi işlerini gösterebilecek bir web sayfan olmalı. Buraya yaptığın çalışmaları koyman gerekiyor ki ne yapabildiğini insanlar görsün. Ondan sonra çeşitli reklam kanallarını kullanarak yavaş yavaş müşteri çekebilirsin. Yaptığın işlere bakmak isterim mümkünse. Başarılar.
After Effect ürünleri (Müşterileri yaptıklarımız izinsiz paylaşmıyorum bunlar denemeler) :
Photoshop ürünleri (Çok az bi kısmı bunlar yani önüme ilk çıkanlar) :
Dreamweaver olarak bir çok site yaptım fakat müşterilerimden izin almadan paylaşamam sadece şu an için üzerinde çalıştığım ilahi-hayat.com var.
Genelde tercihlerimi lisanslı tema alıp onun üzerinde oynama yapmaktan yana kullanıyorum.
Çünkü her türlü oynama yapma becerim var her istenileni yaparım tema üzerinde ve hazır css ler div kodları olsun yazılmış varken bir daha elle yazmak saçma geldiğinden tema alıp üstünde oynamak daha pratik oluyor.
Başka bir bilgi lazım olursa yardımcı olabilirim.
Bu arada site işini düşünüyorum zaten hatta isim bile buldum websitevitrini.com şeklinde bir site düşünüyorum