Şimdi Ara

Yeteneksiz, Tembel insan kendini geliştiremez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğuştan ezik olan, hiç bir kabiliyeti olmayan, tembel bir insan kesinlikle kendini geliştirip başarıya ulaşamaz. Bunun farkına varanlar elbet vardır... Fakat etrafınızda bu tarz pek çok insan yok mu ? Didinip başarısız oldukları halde başarıya ulaşacaklarını düşünen.. Başarısız olup başarıyı yakaladığını düşündüğünüz insanlar zaten başarılı olabilme başarısını gösterdiği için zaten başarılı olarak nitelendirilebilirler.
    Nitekim ezik ve tembel insanlar uğraşıp didinmesin boş yere...

• Hani nick ile konu bu kadar uyumsuz olabilir.

Lee yi izlerken bir şeyler öğrenemedin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Hani nick ile konu bu kadar uyumsuz olabilir.

Lee yi izlerken bir şeyler öğrenemedin mi?

Bunları öğrendim işte.. Ağaç yaşken kesilir.
  • Birde başarısız olup başarısızlığını bahanelerle perdeleyen tipler var. Ona değinmeyi unutmuşum.
  • imza konu uyumsuzluğu
  • Senin düşüncendeki insanlar eziğin ta kendisidir yeteksiz oldugu halde hayata direnen insanlar ise asıl kahraman onlardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ya imzan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ''Asla pes etme. benimde 500.000 tl borcum vardı. Bir işe girdim çalıştım 1 senede ödedim. Olmayacak şey değil.''

Bir konuya bunu yazdığınızı gördüm sanırım sizde hayalperestsiniz benim gibi .
  • İmzaya bak konuya bak bu troller kendini gün geçtikçe geliştireceğine iyice geriliyorlar yazık Türkiyeme trollü bile geride
  • Ben gerçeklerden konuşuyorum arkadaşlar. Hadi yeteneksiz lafına alındınız, tembele neden alınıyorsunuz? Adı üstünde tembel yani kendi isteğiyle beynini uyuşturması sonucu hiç bir iş yapmayan, yapmak istemeyen insan.. Şimdi bu adam başarısızsa başarısızlığı hak etmiyor mu yani ? Bunu mu demek istiyorsunuz ? Tembeller başarılı olmalı güzel çıkarım
  • Yetenekle hiç alakası yok çoğu yetenek geliştirince başarıya götürür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.