Oyun kapandığından beri saçma saçma konular açıyosunuz... Bilmem crazy froq küçük kurbağa en güsel poke en çirkin poke oyun açılana kadar oyun oynuyalım bilmemne yeter yaa kirlendi forum şikayet edicem silsinler konuları
benim konumu edicenmi şikayet ???
Uyardık Ama Anlatamıyoruz Ki..
quote:
Orjinalden alıntı: TeaM-nWo
Oyun kapandığından beri saçma saçma konular açıyosunuz... Bilmem crazy froq küçük kurbağa en güsel poke en çirkin poke oyun açılana kadar oyun oynuyalım bilmemne yeter yaa kirlendi forum şikayet edicem silsinler konuları
Gereksiz konulardan 1side bu
Oyun açılana kadar sohbet maksatında açıyoruz hazır eğlenmek varken niye bir köşede oturup somurtuyorsunuz anlamıyorum.
forum da eğlenmektemi yasak
quote:
Orjinalden alıntı: TeaM-nWo
asıl sen saçmalama ne güzel bikaç saat forum eğlence yeri oldu çünkü oyun kapalı
foruma boşboş mu bakeceiduk
tabi poke ile alakalı olmayanlara bende karşıyım
bazıları 10 dakka da 5 konu açınca yasak oluyo
saçma saçma konuşma ne güzel eğleniyoruzzzzzzzzzz
quote:
Orjinalden alıntı: arzacan
bazıları 10 dakka da 5 konu açınca yasak oluyo
kim öyle yaptı ki yapse bile açılan konular 5-10 post getirmio 2 gün sonra bu konular kalcakmı sanıyonuz
not kingcobranın konuları gerçekten saçma
hem doğru hem yanlış forum klirleniyo ama eğleniyozda
bu arada feci post kasılıyor ha
NedeN Cevap Veremiyorsun Korktun DemeArkadaşlar Yanımda Siz Oldukça Sırtım Yere GeLmeZ SaoLun