Şimdi Ara

yeter abi atroks çöp olmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arada bi alasım geliyo her seferinde pişman ediyo çöp oğlu çöp. fakerın eline ver heroyu motor olur yine.

• Assasin şeklinde zayıf hedeflere tek atıp çıkan build yapan koreliler var ama yinede kurtarmıyor
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    tahmin edeyim. tek mi yiyor?
  • Aatrox diye bir champ vardı dimi ya

Aslinda sadece Lane pushlamak uzerine sıkıcı bir oyun stili ile oynanabilir. Şöyle bir kompozisyon yazayım mesela. Life steal ile lanede kalip durmadan trade girerek rakibin base atmasini saglamak ve minyon kaybettirmek. e zaten engage var bunu 2 kere yaptirirsan rakibi bi geri dusurursunki sorma. Sonrasi belli zaten ilk kule bi zz hydra felan arada bi mide dogru yönelme inhi acinca bot lane pushlanabilir. Tp ghost girilebilir sanki yakışır heroya. Masteries warlord tabisikide. Runlerede saldırı hizi almak mantikli gibime geliyor.

Nasil oldumu sizce ?
  • benim için oyunun en zevkli herosuydu lan eskiden.
  • Tipide güzel bi bufflasalarda oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

tahmin edeyim. tek mi yiyor?

Ya mevzu base statlarında bitiyor. Xin Zhao denen kekoya health buff atıyorlar ikisininde de çok iyi sustain var buna niye dokunmuyorlar anlamadım? Sok metaya bir ay sonra öldür ona bile razıyız şu anda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Riot'un unuttuğu şampiyonlardan biri. Benim gözümde şampiyonu yapıp bu olmamış ayarsız deyip nerf atıp unutmaya bıraktılar. Unutmasalar şuana kadar kostümde gelirdi ona verdiğim 6300 IP ye acıyorum resmen..
  • qnq full ap mid oynasana lichli.
  • Pasifi Op ne derseniz deyin
  • pasifi de çöp.
  • Rioterlardan birinin main şampiyonuydu ve Twitter'da 2-3 ay önce insanlara laf yapıyordu ben platta 65% kazanma oranına sahibim diye. Bu tipin oyunu dengelemeye çalışmasından ne beklersin ki? Şampiyon useless diyoruz ondan bile anlamıyorlar.
  • En son s4 te gördüm silmişler dir herhalde hala oynanıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında büyük ümitlerle aldıydım ama sonra
  • Aatrox mu o da ne ?Çıktıktan sonra bi ilk 1-2 ay gördüm görmedim daha da yok karakter ortada
  • Bana kostümü çıkmıştı sandıktan. Sonra aldım oynadım ama gerçekten zayıftı. Öyle ki karşıda falan görsem kasmış bile olsa tedirginlik yaratmıyordu gerçi hala öyle. Sanki ciddiye alınmaması için yaratılmış. Ama Meka kostümü iyiydi gerçekten.
  • Nasıl Aatrox çöp la?

Devamlı w aktif kullanırsan tabi yamulursun .d

Katılmıyorum,çok dehşet aatrox oyunları hatırlıyorum hala alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende unutulan sampiyonlarla oymak istiyorum ama durumu cidden agir çöp. Rito keske hatirlasa bu sampiyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atrox ne yeni mi çıktı, şaka bi yana evet biraz zayıf kalıyor ama çöp değil bence. Bir kereslnde karşıma yasuo gelmişti pasif yokken arada bir e atıp farmıma bakıyorum pasif gelince all in yapıyorum resmen gel beni kes diyorum 3 kere ignitesini boşa kullandırdım sonra yasuo yazmaya başladı yok sen nasıl bir lowsun da o pasif olmasa 3 kere kesermişte onu sinirlendirmek için yaptığımın farkında değil. 3200 gold olunca base attım aldım mahvolmuşumu attım kuleme tp yi yasuoya all in yaptım ve ağzını burnunu kırdım sonrada 5/0/5 bitirdim oyunu o ilk killden sonra da oyunda görmedim zaten alt f4 çekti herhalde, bu da böyle bir anımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Atrox ne yeni mi çıktı, şaka bi yana evet biraz zayıf kalıyor ama çöp değil bence. Bir kereslnde karşıma yasuo gelmişti pasif yokken arada bir e atıp farmıma bakıyorum pasif gelince all in yapıyorum resmen gel beni kes diyorum 3 kere ignitesini boşa kullandırdım sonra yasuo yazmaya başladı yok sen nasıl bir lowsun da o pasif olmasa 3 kere kesermişte onu sinirlendirmek için yaptığımın farkında değil. 3200 gold olunca base attım aldım mahvolmuşumu attım kuleme tp yi yasuoya all in yaptım ve ağzını burnunu kırdım sonrada 5/0/5 bitirdim oyunu o ilk killden sonra da oyunda görmedim zaten alt f4 çekti herhalde, bu da böyle bir anımdır

pasifin gelince adam seni kesiyo diriliyosun bi daha kesiyo. hero resmen adc gibi damage yiyo base statlarına düzeltme lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.