Bildirim
YETER AMA YA !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
O skora ulaşıpta kaybettiğim çok maç oldu. Anlamıyorsun doatum, mesele çok kill almak değil. Biliyoruz ki bu oyunda kill almak kolay. Adamın birisi gider keser keser tam 20 canı vardır bir uçarsın kill senin. Mesele takım adına bir şey yapmak, turret almak. -
ks ile yapılmış bir skor diyil ki hep böyle oluyo sıkıldım artık o yüzden paylaştım -
TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ -
Akali oyunun en iyi ks alan herosu daha iyisi yok burda 6 asistin var 24 killin var 24 yerine 10-12 killin olsaydı takım arkadaşlarına bıraksaydın killleri oyunu alırdın bu kadar basit -
quote:
Orijinalden alıntı: AdYokk
Akali oyunun en iyi ks alan herosu daha iyisi yok burda 6 asistin var 24 killin var 24 yerine 10-12 killin olsaydı takım arkadaşlarına bıraksaydın killleri oyunu alırdın bu kadar basit
abo nerenle baktın capse? -
Oyun kill'lerle bitmiyor maalesef. Herkes kill derdinde ama oyunun asıl temeli kuleler üzerinden geçiyor. Karpuz kadar kill'in olacağına fındık kadar kulen olsun demiş atalarımız. Ya da öyle bişey işte -
quote:
Orijinalden alıntı: Zetharos
quote:
Orijinalden alıntı: AdYokk
Akali oyunun en iyi ks alan herosu daha iyisi yok burda 6 asistin var 24 killin var 24 yerine 10-12 killin olsaydı takım arkadaşlarına bıraksaydın killleri oyunu alırdın bu kadar basit
abo nerenle baktın capse?
Günün yorgunluğu yatmıyoz bütün gün. Farkı yok 1 kill 1 asist kırmayalım birbirimizi anlatmaya çalıştığım şeyi anlattım sanırım. Ks atmak oyunu kazandırmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Zetharos
TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ
Salıverin gitsin -
Adamın ks attığını nereden anladınız? veya turret alıp almadıgını?
Mesela dün oyuna direk 5v4 basladık eleman quit çekti bende morde var top lane 2v1 takılıyorum dk 10 da 7-1-0 skorum vardı ve turretıda almış karışmdaki herolar underfeed idi ama diğer laneler full feedlediği için yenildik.
Artık eskiden iyi oynayanlarda oyundanb ezmiş durumda adam 2 kere lanedeki arkadaşı yüüznden öldüğünde sinirlenip trololo diyerekten karşı turreta doğru yürüyüp kendini öldürtüyo bugunlerde çok fazla rastlıyorum bu duruma buda riotun saçma sapan müşteri memnuniyeti anlayışından akynaklanıyor riot forumları full riota hakaret içeren mesajlarla dolu ama adamlar okuyup da bu eleştirileri dikkati alıp nemsiyormu yoksa adamlar zaten free oyun deyip umurlarında olmuyormu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Miayke
Adamın ks attığını nereden anladınız? veya turret alıp almadıgını?
Mesela dün oyuna direk 5v4 basladık eleman quit çekti bende morde var top lane 2v1 takılıyorum dk 10 da 7-1-0 skorum vardı ve turretıda almış karışmdaki herolar underfeed idi ama diğer laneler full feedlediği için yenildik.
Artık eskiden iyi oynayanlarda oyundanb ezmiş durumda adam 2 kere lanedeki arkadaşı yüüznden öldüğünde sinirlenip trololo diyerekten karşı turreta doğru yürüyüp kendini öldürtüyo bugunlerde çok fazla rastlıyorum bu duruma buda riotun saçma sapan müşteri memnuniyeti anlayışından akynaklanıyor riot forumları full riota hakaret içeren mesajlarla dolu ama adamlar okuyup da bu eleştirileri dikkati alıp nemsiyormu yoksa adamlar zaten free oyun deyip umurlarında olmuyormu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeLium22 -- 3 Ağustos 2011; 0:56:47 >
-
Ben son zamanlarda genelde support oynuyorum takım aşırı noob deilse bütün oyunlari kazanıyorum.
Takımdakilerin skilleri kullanacak kadar becerisi olsun yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: Occhio Nero
Ben son zamanlarda genelde support oynuyorum takım aşırı noob deilse bütün oyunlari kazanıyorum.
Takımdakilerin skilleri kullanacak kadar becerisi olsun yeter
skill kullanıcak kadar becerileri var hemde müthiş o kadar yüksek ki o beceri tank team fightlarda ad carry beni koruyacağına ultisiyle kaçan tek kişi almaya çalışırken ölüyor -
Şu da var, 25K almış bir Akali rahat oyun domine eder, penta zorlar -
gece oyuna nadir girerim oyunu acık bırakırım msn gibi kullanıyorum resmen arkdas varsa oyun atarım tek s.ksn girmem az önce ryze vardı takımda bi güzel onada sövdüm gece gece yani anlıcagın tek girme arkdasın varsa öle gir -
Xin oynuyorum son zamanlarda.
Evet.Senin gibi sinir hastası oldum.Ailem yasaklamıştı bana bu tür oyunları ama sesinide çıkaramıyor.
Okul açıldığı gibi bırakmam lazım
Çok kaptırma kendini bu bir oyun -
o 25 kill in 10 unu yanındakilere versen, o maçı kazanırdınız. Nerdeyse tüm killere atlamışsın. -
Çok başıma gelen bir şey, hele hele Karthus oynuyorsam. Tüm killeri yanlışlıkla veya isteyerek topluyorsun, senin 25 killin oluyor diğerlerinin 2-3. Karşı takımdakilerin 5-6 killi olsa zaten diğerlerini rahat kesiyorlar, sen de çok tanksı bi karakter değilsen veya mallık yapıp full dps kastıysan ya da adamlar akıllıysa ve sana focuslanıyorsa zaten oyun bitiyor. Oyundaki tüm killere sahip olup takım arkadaşlarını suçlamak saçma, oradaki asıl suç senin... -
Ana 2 kulemiz vardı başka kule yok. karşıda 6 kule vardı yaptığım skor yerlerdeydi 20/18/20 eziliyoduk. son anda pusarak 3 kişi aldım ve diğer 2 kişiye takımla bastırdık anında 4 kule aldım sonra surrender çektiler şaka gibiydi :D bugün yaptığım en ibretlik maç oldu -
akali ks charı arkadaş o skorda en az 10 ks vardır :)
Benzer içerikler
- pre ne demek
- lol troll nickler
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- kara alistar fiyat
- mmr nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X