Şimdi Ara

Yeter Artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuyorum, düşünüyorum, tam yazıcam vazgeçiyorum. Ama artık yeter. herkes haksız kazanılan puanlar falan diyor da kimse sorgulamıyor.

Bugüne kadar büyük takımlara kan ter içinde top oynatan İBB nasıl oluyorda Trabzon karşısına gelince daha maçın başında 8 dakikada 2 gol yiyor?
    Yine büyük takımlara ter attıran Karabük son maçta Trabzon karşısına gelince nasıl oluyorda 4 gol yiyor?
    Bursaspor, Gaziantep, Gençlerbirliği gibi takımlar Fener i sekteye uğratmak için elinden geleni yaparken aynı güzel futbolu niye Trabzon karşısında oynamıyor?

Ya herşeyi geçtim bütün anadolu takımları karşısında Fener Galatasaray Beşiktaş varken deli gibi top oynarken hayatlarının mücadelesini verirken rakipleri Trabzon olunca niye yelkenleri suya indiriyor?
    Bize çalınan penaltılar tartışılıyor iyi güzel. Haksız verilen penaltıya ben de karşıyım. Bir kişi çıkıp Ankaragücü maçında çalınan 3 penaltının hangisi penaltı değildi diyebilecek ki? Öte yandan bir de Trabzonun ceza sahası dışında yapılan faullere çalınan penaltılar, atılan gollerdeki basitlikler bir incelensin de biz de görelim kim doğru söylüyor kim yalandan yaygara koparıyor.

Arkadaş ben bugüne kadar bu sezon için Trabzon şampiyonluğu haketmedi demedim. Sonuna kadar haketti. Şampiyon olsa kimse niye şampiyon oldu demezdi. Ama görülen o ki Fenerbahçenin hakkıyla kazandığı puanlar milletin içine oturmuş artık kendi başarısızlıklarını başka türlü kapatmaya çalışıyor. Sezonun ilk yarısında oynadığı futbolun aksine ikinci yarıda tamamiyle farklı bir görüntü sergileyen Fenerbahçe 9 puan geriden gelip şampiyonluğu alırken kimse Trabzon bu farkın kapanmasına nasıl engel olmadı demiyor, kimse çıkıp Trabzon şu maçta haksız yere mağlup oldu diyemiyor ama niyeyse herkes Fenerbahça şampiyon oldu vay efendim nasıl oldu vay efendim şike var vay efendim 9 penaltı kullandı da biz 3 eksik kullandık ta Bursa hiç kullanmadı da. Sen ceza sahasına girip pozisyon üretemiyor kendine faul yaptırtamıyorsan bu Fenerbahçenin suçu değildir. Ceza sahası içinde alamadığın penaltıları zaten ceza sahasında yapılan faullerle almışsın. Daha neyin tartışması içine giriyorsun?

Fenerbahçe Beşiktaşın yapmak istediğini yapmış 17 de 17 yaparak şampiyonluğu kazanmıştır. Bu maçların büyük kısmında rakibini futboluyla resmen ezmiş, belli dönemlerinde kendini bile şaşırtmayı başarmıştır. Trabzon ise kendi futbolunu oynamaya devam etmiş kişisel hatalardan kaynaklanan puan kayıpları ile şampiyonluğu tepsiyle Fenerbahçe'ye uzatmıştır. Fenerbahçe'nin yaptığı ise nezaket olarak bu tepsiyi geri çevirmemek ve şampiyonluğu almaktır. Son haftaya kadar herkes Trabzon şampiyon olur diyor, Fener mutlaka puan kaybeder diyor, bir Denizli vakası daha gerçekleşecek diyordu gülüyor eğleniyordu. Ama yine son gülen iyi güldü şampiyonluğu Fenerbahçe aldı. Sonuç? Bunu hazmedemeyenler ortalıkta veryansın edip oynanan futbolu, kaliteli çekişmeye sahiplik yapan sezonu gölgede bırakmaya çalıştı.
    Elinize ne geçecek merak ediyorum. Tutup şampiyonluğu size mi verecekler?

• @Yani bir şampiyon olduk ve resmen burnumuzdan geldi.Özellikle Trabzonspor camiası tebrik etmek yerine çamur atma,ağlama derdinde.

2007-2008 sezonunuda GS sampiyon oldugunda Aziz bey bir istifa ( ederim) uydurmasiyla cimbomun
    sampiyonluguna gölge düsürdü..unutmayalim...
    evet,TS biraz konuyu uzatti..en basta TS kendisi suclu, kabul...
    hatta TS canimdan cok sevsem bile bazen ebediyen ligden cekilme karari almak isterdim..
    böyle amatör ruhlu, dayilarin-Beylerin yönettigi saibeli bir zevksis gücsüs ligde
    olmak istemem..
    FB ye sampiyonlar liginde basarilar..umari, yine hüsran ugramazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

@Yani bir şampiyon olduk ve resmen burnumuzdan geldi.Özellikle Trabzonspor camiası tebrik etmek yerine çamur atma,ağlama derdinde.

2007-2008 sezonunuda GS sampiyon oldugunda Aziz bey bir istifa ( ederim) uydurmasiyla cimbomun
    sampiyonluguna gölge düsürdü..unutmayalim...
    evet,TS biraz konuyu uzatti..en basta TS kendisi suclu, kabul...
    hatta TS canimdan cok sevsem bile bazen ebediyen ligden cekilme karari almak isterdim..
    böyle amatör ruhlu, dayilarin-Beylerin yönettigi saibeli bir zevksis gücsüs ligde
    olmak istemem..
    FB ye sampiyonlar liginde basarilar..umari, yine hüsran ugramazlar

Bu güçsüz dediğiniz ligdeki yeriniz durumunuz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

he he gençler öyle... birde utanmadan buca maçındaki dışında neyimiz var diyorsunuz yahu zaten maç 3-1 yenilgi geliyor zamanlama müthiş,

antep maçında penaltı değildi ama en azından 0-0 gidiyordu sizin gibi 3-1 değildi durum

geçen sen hakkınızı doldurdunuz bu sene dünyanın en iyi topunu oynasanız bile asla şampiyonluğu tekrar size vermeyecekler, şampiyon gs yaparlar

seneye fener olsun futbol bölümüne bir daha uğramam ve şimdiden iddaaya girecek fenerli varsa lig başlayana kadara zamanı var ..

Seni muhattap alanda kabahat zaten işinize gelmeyince kıvırmanız ortak yönünüz üstüne bir de şu tavır Seneye de kim olur bilemem elbet ama siz değil biz oynayacağız yine şampiyonluğa.

• trabzonlulardan çok fenerliler gelip burada isyan edip ağlıyo bu ne rezilliktir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

trabzonlulardan çok fenerliler gelip burada isyan edip ağlıyo bu ne rezilliktir ya

Konuyu açan arkadaş buraya açtığından öyle oluyor. Konu Fenerbahçe'yi ilgilendiren bir konu olduğundan da yorum yapılması normal. Ayrıca birçok kişi de Trabzonspor bölümünü takip etmiyor sandığınız gibi. Futbol bölümüne girip konulara bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Şampiyonluktaki rakibiniz oynayacakları takımın futbolcusuna msj atıyor..

Gerçekten yeter artık

Allah kuru iftiradan saklasın.

Şike yapana da, şike olmadığı halde iftira atana da Allah hak ettiğini versin.

Adam evladı üzerine yemin ediyor, hala sallıyorsunuz. İnsaf yahu, dün çıktı mesajın muhatabı açıklama yaptı, Emre açıklama yaptı. İftirayı atan herifler sır oldu, sus pus oldu. Burada hala aynı terane.

Ne diyelim ki, Allah hepimizi ıslah etsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

quote:

Gerçekten yeter artık

Adam evladı üzerine yemin ediyor, hala sallıyorsunuz. İnsaf yahu, dün çıktı mesajın muhatabı açıklama yaptı, Emre açıklama yaptı. İftirayı atan herifler sır oldu, sus pus oldu. Burada hala aynı terane.

Hocam bahsettıgın kısıler suclu durumunda acıklamaları bırseyı degıstırmez ıfade verecekler. Az once okudum trabzon akp mıllet vekılıde elınde belge ve cdler ıle savcılıga suc duyurusu yapmıs emre hakkında. Eger emre yapmıssa cezasını cekecek kaganda oyle tabıkı. ısın ıcınde kım varsa cezasını ceksın egerkı yoksa aklanır rahat rahat gezer. İftira filan diyorsun ama ne yapacak yani böyle birsey varsa trabzon hak aramayacakmı? bızım futbolcu arasa rakıp takımı kardes oynama trabzona geleceksın dese sız cıkıp ne oluyor demeyecekmısınız tarafsız olun bıraz. ayrıca ankaragucunde bıze golu gabrıc attı berabere gıttı bızımkıler arasa fazla zorlama seneye burdasın dese. yada sızın yaptıgınız gıbı kıralık verdık bıze oynamayacak desek yakısırmı. Bekleyın gorun abartmayın bu kadar sucunuz yoksa ortaya cıkar egerkı varsa cezasını ceker yapanlar. Allah hak ettıgını versın demıssın mesela dusunsene 2 fazladan sampıyonluk kutlayıp rezıl oldunuz onlarda bırseyın cezası olabılırmı?

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17937205.asp?gid=381

• quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

quote:

quote:

Gerçekten yeter artık

Hocam bahsettıgın kısıler suclu durumunda acıklamaları bırseyı degıstırmez ıfade verecekler. Az once okudum trabzon akp mıllet vekılıde elınde belge ve cdler ıle savcılıga suc duyurusu yapmıs emre hakkında. Eger emre yapmıssa cezasını cekecek kaganda oyle tabıkı. ısın ıcınde kım varsa cezasını ceksın egerkı yoksa aklanır rahat rahat gezer. İftira filan diyorsun ama ne yapacak yani böyle birsey varsa trabzon hak aramayacakmı? bızım futbolcu arasa rakıp takımı kardes oynama trabzona geleceksın dese sız cıkıp ne oluyor demeyecekmısınız tarafsız olun bıraz. ayrıca ankaragucunde bıze golu gabrıc attı berabere gıttı bızımkıler arasa fazla zorlama seneye burdasın dese. yada sızın yaptıgınız gıbı kıralık verdık bıze oynamayacak desek yakısırmı. Bekleyın gorun abartmayın bu kadar sucunuz yoksa ortaya cıkar egerkı varsa cezasını ceker yapanlar. Allah hak ettıgını versın demıssın mesela dusunsene 2 fazladan sampıyonluk kutlayıp rezıl oldunuz onlarda bırseyın cezası olabılırmı?

Ben de aynı şeyi söylüyorum, kimin suçu varsa cezasını çeksin. Peki Emre suçsuzsa iftira atanlara kim verecek cezasını? Ben söyleyeyim, Allah vercek.

2 dk lık şampiyonluğa gelince, bir şeyin cezası olabilir mi? Açık açık yazayım, evet bir şeyin cezasıdır. Neyin cezasıdır? Al gülüm ver gülüm oyunun cezasıdır. Trabzon'un o maçtaki oynadığı oyunu, daha doğrusu oynamadığı oyunu hatırlarsak, cevabını buluruz. Trabzon formalite maçına çıkmıştı, hesapta Fenerbahçe şampiyon olacaktı, olmadı Fenerbahçe geçen yıl beceriksizliğinden maçı kaybetti, hem de rakibinin hiçbir direnç göstermediği. Kimse Onur demesin, üzerine geldi bütün toplar. Çok net söylüyorum, geçen yıl şampiyonluğu Bursa hak etmişti, en azından bizden daha fazla hak etmişti. Ne o iki dakikada sevindim, ne de sonrasında zerre kadar üzüldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Hiç de burnumdan gelmedi. Millet ağlayıp hıçkırdıkça ben de keyifleniyorum.

+1907

O kadar çok ağlayan var ki. Neşelenmek için bir kaç yorum okumak yeter de artar
  • quote:

quote:

quote:

Gerçekten yeter artık

suçlu durumunda derken ? neyi kanıtlamışlar da suçlu olmuş emre vs ?
    ben şimdi senin hakkında bilip bilmeden bir şeyler atıp tutsam iftira atsam sen de otomatikman suçlu mu olacaksın mantığınız bu kadar mı?
    iddiayı ortaya atan kanıtlamakla mükelleftir zaten ilk olay ortaya çıktığında mahkemeye giden fb tarafı oldu
    bu şahıslar haftalardır ancak tvlerde canlı yayınlarda ötüyor madem çok eminler neden anında gitmediler mahkemeye
    elinde 1 cd ve 1 imzasız mektupla savcılığa gitmiş milletvekili işte hangi zihniyet ve mantığa göre yönetildiğimizin çok güzel örneği

• quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

quote:

quote:

quote:

Gerçekten yeter artık

suçlu durumunda derken ? neyi kanıtlamışlar da suçlu olmuş emre vs ?
    ben şimdi senin hakkında bilip bilmeden bir şeyler atıp tutsam iftira atsam sen de otomatikman suçlu mu olacaksın mantığınız bu kadar mı?
    iddiayı ortaya atan kanıtlamakla mükelleftir zaten ilk olay ortaya çıktığında mahkemeye giden fb tarafı oldu
    bu şahıslar haftalardır ancak tvlerde canlı yayınlarda ötüyor madem çok eminler neden anında gitmediler mahkemeye
    elinde 1 cd ve 1 imzasız mektupla savcılığa gitmiş milletvekili işte hangi zihniyet ve mantığa göre yönetildiğimizin çok güzel örneği

orda suclandıklarını soylemek ıcın kullandım onu. burası mahkememı dılekce gıbımı yazayım arıfe tarıf gerekmez onu anlamayacakmısın. Bu oyuncularıda ne kadar cok savundunuz masallah avukatları sızın kadar olamaz bırseydenmı korkuyorsunuz anlamadımkı hanı sızı kume dusurmezler emre ceza alır en fazla rahat olun. Italyada olsa farklı olurda burası turkıye sonucta. nasıl bır belge ıle gıtmesı lazımdı adamın sıke yaptık altında ımza emre fılanmı yazmalıydı mahkeme ıncelesın baksın. Soyle dıyeyımde gonlun olsun aksı ıspat edılınceye kadar herkes masumdur mahkeme son sozu soylesın. sızde savunmanızı hazırlayın masallah avukat oldunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

Yani bir şampiyon olduk ve resmen burnumuzdan geldi.Özellikle Trabzonspor camiası tebrik etmek yerine çamur atma,ağlama derdinde.Tebrik etmek bu kadar mı zor?Tebrik edince ölüm falan mı oluyor?Ne bu kazananı takdir etmeme,kabullenmeme?Sonuçta futbol bu bir oyun.Kazanmakta var kaybetmekte.Ortada kazanan varsa onu tebrik etmeliyiz.Ortamı germenin,birbirimizi kırmanın amacı nedir?Tebrik etsek,alkışlasak hak edene hakkını versek hiçbir gerginlik falan da olmayacak.
    Trabzonsporlu taraftarlar yanlış anlamasın ama biraz yönetimin oyununa geliyor.Böyle gereksiz iddalarla,ağlayarak falan suçu üzerlerinden atmaya çalışıyorlar.Suçu başkalarına atıp sizin onlara tepki göstermemenizi istiyorlar.Biliyorlar tabi başarısızlıklarını,yaptıkları hataları.Ama gündemi değiştirip,transfer yapıp hatalarının üstünü kapatmaya çalışıyor.
    Ve Trabzonspor yönetimi böyle davranarak bence çok antipati topluyor.Ülkemizin en büyük 4 büyük klübünden birinin böyle davranması çok üzücü gerçekten

Kirli şampiyonlar sizi

• averajla kaybettiler masa başında almaya çabalıyorlar...gs ile bjk bile o kadar atıp tutar şaibe falan diye de fifaya götüren ilk defa ts oldu resmen yeni bir soluk getirdiler ağlaklığa
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

averajla kaybettiler masa başında almaya çabalıyorlar...gs ile bjk bile o kadar atıp tutar şaibe falan diye de fifaya götüren ilk defa ts oldu resmen yeni bir soluk getirdiler ağlaklığa

Biz o soluğu devrim yaptıgımızda getirdik. Peki böyle birşeyi biz yapsak siz ne yapacaktınız. bunu soylesene
  • Maç bitti şampiyon olduk ne bir heyecan ne bir mutluluk var...

Ama buradaki ağlak tipleri görünce içimin yağları eriyor. Hepsi de bir kulp takmaya çalışıyor çok eğleniyorum

Penaltı sayıları ile ligin şaibeli olduğunu iddia edebilecek kadar futbol profesörleri var aramızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Maç bitti şampiyon olduk ne bir heyecan ne bir mutluluk var...

Ama buradaki ağlak tipleri görünce içimin yağları eriyor. Hepsi de bir kulp takmaya çalışıyor çok eğleniyorum

Penaltı sayıları ile ligin şaibeli olduğunu iddia edebilecek kadar futbol profesörleri var aramızda

penaltı ile ilgili incelenmesi gerekli diyen kimdi acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Maç bitti şampiyon olduk ne bir heyecan ne bir mutluluk var...

penaltı ile ilgili incelenmesi gerekli diyen kimdi acaba

Her hafta çıkıp kendi maçından çok Fenerbahçe maçları hakkında yorumlar yapan ve iftiralar üretenler kimlerdi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

bizim hatalarımız oldu bunu kendi içimizde konuşuyoruz zaten ama sakın bu ligde dönen dolaplardan haberimiz yoktu durumlarına girmeyin,

penaltı sayıları fb: 9 ts: 5 bursa: 0

hadi bunu geçtim başbakan 3 hafta kala canlı yayında buca maçı öncesi dikkatli olun diyebiliyor vs vs

herşey bir yana bu sene şampiyon olamasaydınız aziz yıldırım şimdi o koltukta değildi adam 3 yıllar ne paralar harcadı bu sene mutlaka olacaktı şunu da bilin geçen sene biz bursayı şampiyon yapmasaydık yani maçı bıraksaydık geçen sene şampiyon olsaydınız bu sene bizdik

sırf penaltı sayıları için ben kutlamadım , hala sözümün arkasındayım

ama gidin eğlenin siz , kutlayın yahu şampiyon oldunuz işte

Doğru , haklısın , ligde her takım aynı sayıda penaltı kullanmalı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.