Beyler Aionu yükledim Gameforge update yapıyor şuan %20 ye kadar geldi 5 saatte internet 400 cekmesine rağmen.Neyse %20 ye geldi daha dolmuyor download speed 0 gösteriyor başka bir konuda file check yap olur demişlerdi yaptım %87 de kaldı yaklaşık 10 dakikadır %87 de dolacakmı dolmayacak mı bilmiyorum ne yapıyım yardım edin.
UP UP UP UP
Boş yere neden file check yaptın ki dostum.Oyunu indirmemişsin daha.Hala böyle konular açılıyor bırakın bu muhabbeti artık.Aion 15 gb download eden bir oyundur.Net hızınız 1mbit ise indirmeniz 1.5 günü alır.Boşuna file check yapma bırak insin
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLSinqS
Beyler Aionu yükledim Gameforge update yapıyor şuan %20 ye kadar geldi 5 saatte internet 400 cekmesine rağmen.Neyse %20 ye geldi daha dolmuyor download speed 0 gösteriyor başka bir konuda file check yap olur demişlerdi yaptım %87 de kaldı yaklaşık 10 dakikadır %87 de dolacakmı dolmayacak mı bilmiyorum ne yapıyım yardım edin.
ben çok uğraştım inmemişti sonra ttnet aradım 50 gb kota geçtiğim için hızı düşürmüşler sanırım o yüzdendi başka bir yerde indirdim 12 saatte falan indi
Takıldıkca Launcher kapa ac.
bende indiriyorum. download hızı sürekli değişiyo şu şekilde: 1.2mb/s 800kb/s 400kb/s 0kb/s 1.2mb/s ..... böyle gidiyo habire değişiyo sabit değil. ayrıca bi ara bıraktım gittim geldiğimde durmuştu download. nasıl biticek bu ya
torrenti yokmu şunun ya?
şaka gibi ya 5 dk da bir indirme duruyo. kotayıda aşmadım hızım yüksek çıldırtıcak bu oyun beni.
arkadaşlar oyun dl olurken 2 3 kez stop ediyor , launceri kapayım açmak lazım yada pc res atın en temizi , birde %60 70 den sonra oyun inmiş oluyor oyunu kurma işlemine geçiyor bu seferde dondu diye aç kapa yapınca kurma işlemi uzuyor pc ye
Ben kurarken % 12 ve 19 da 2 gün beklediğini bilirim. En sonunda yabancı bir forumda okudum kuraken pande bilmem ne bişey kuruyor su an tam hatırlayamadım onu kaldırın diyordu program ekle kaldırdan onu ucurdum ardından tekrar kurmaya calıstım oyunu gene uzun bir bekleyiş oldu fakat kuruldu dene derim
ya arkadaşalar şu açtığım spritmaster pet? konusuna bir bakın ya bi yardım edin oyun yükleme işinin çözümü yok bekliceksiniz :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme