Şimdi Ara

Yeter Artık Beklemiyorum, Kitap Almaya Gideceğim, Gelin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YGS Simetri bitirdim karekök aldım, kendime çok güvenmiyorum ama bakalım çözebilecek miyim daha başlamadım.

Bir de sizden YGS Geometri kitap tavsiyesi istiyorum, ne çerezlik ne de çok zor olsun, orta düzey bir kitap lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Bugün okuldaki hocama sordum bekle 1 ay Ygs simetri mat çıkar dedi
    Bende haziranda çözmeyi düşünüyorum. Şimdi alıp sizce yeni mi bekliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    dostum güvender iyi değil ama iyi tarafı da yok değil işlem hızlılığı kazandırır insana hatta bunla ilgili bir iki örneğe şahit olmuştum
    ben sadece simetriyi bitirdim denemelerde iyi geliyordu ortalama 4-5 yanlış 1-2 yanlış olduğuda oluyordu ama vakit sıkıntım vardı
    kolay bir kitabı hızlı bir şekilde bitirip daha sonrası sağlam bir kitaba geçen biri vakitte sıkıntı yaşamaz bence
    ama işlem dışında pek bir faydası olacağını düşünmüyorum gerçi işlem hızlılığı da önemli vakitle yarışıyorsun sonuçta
    ama bu dediğim 10.sınıfta başlayan birinin düşüneceği şeyler son sene başlayan biri için vakit kaybı olur bence
  • fem kitaplarını bekleyenler için şuan baskıdalar bir kaç haftaya tüm kitapçılarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7styx7

dostum güvender iyi değil ama iyi tarafı da yok değil işlem hızlılığı kazandırır insana hatta bunla ilgili bir iki örneğe şahit olmuştum
    ben sadece simetriyi bitirdim denemelerde iyi geliyordu ortalama 4-5 yanlış 1-2 yanlış olduğuda oluyordu ama vakit sıkıntım vardı
    kolay bir kitabı hızlı bir şekilde bitirip daha sonrası sağlam bir kitaba geçen biri vakitte sıkıntı yaşamaz bence
    ama işlem dışında pek bir faydası olacağını düşünmüyorum gerçi işlem hızlılığı da önemli vakitle yarışıyorsun sonuçta
    ama bu dediğim 10.sınıfta başlayan birinin düşüneceği şeyler son sene başlayan biri için vakit kaybı olur bence

Hocam ben de simetri yapamıyorum deli oluyorum kitabı çözerken

Ünideyim ama seneye giricem tekrar sınava mat temelim yok ondan olabilir. Şuan ilk adım mat kullanıyorum sonra güvender %100 3 kitap alıcam sonrada simetri sonrada br kaf çözmeyi düşünüyorum (+fem kösb +karekök sb). Mat 1'i fullemem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

fem kitaplarını bekleyenler için şuan baskıdalar bir kaç haftaya tüm kitapçılarda

Kaynak sağlam mı ?

• 742793 kullanıcısına yanıt
    hocam bu dediklerini bırak fullemeyi soru yazıp çözersin
    başarılar yolun açık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

fem kitaplarını bekleyenler için şuan baskıdalar bir kaç haftaya tüm kitapçılarda

Kaynak sağlam mı ?

hacı fem'e gidiyorum hocanın kendi ağzından duydum, şuan baskıda dediği zaman yaklaşık 10 gün önce falandı bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KindredX

Elinde 11. sınıf soru bankası yokmu? Onları bitiridin mi? YGS ye şimdiden çalışmayı düşünmüyorsun heralde? Şuan piyasadaki 11. sınıf soru bankalarını bitirsen hem LYSnin %25i hallolur hemde lys sorubankalarından daha ayrıntılı öğrenmiş olursun. (not: ygs 8k)

11. sınıf güzel ilerliyor. Konu eksiğim de yok 11'den, hepsi tamam. Şimdiden kitapları alıp vakit buldukça ygs çalışmayı planlıyorum. Ki okulun sonlarına yaklaşıyoruz bolca vaktim olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrak002

Bugün okuldaki hocama sordum bekle 1 ay Ygs simetri mat çıkar dedi
    Bende haziranda çözmeyi düşünüyorum. Şimdi alıp sizce yeni mi bekliyim

1 ay uzun süre. Yeni kitap bekleyeceğiz derken geriye düşmeyelim.

• Up. Büyük ihtimal yarın alacağım.
  • ygs derecem 3bin ki çok daha iyi yapabilirdim. 345 yayınlarını alma. Burda o kadar tavsiye edilmesini de anlamıyorum.Hadi ilk testleri falan neyse son testleri aşırı zor ve anlaşılmaz. Problemleri çok güzel falan diyorlar da sorularını bir tek yazan eleman anlıyor heralde. Hee sen onu mu demek istedin diye çözümlerini dinledim. Bi de bize basit bir ygs sınavı geldi. Hee illa benim matematiğim çok iyi 40da 38-40 arası yapıyorum diyorsan orta seviye denemesini alabilirsin. Zor seviyeye hiç bulaşma.
  • Bende 11 im fem konu ozetli+karekok +3-4-5 gidiyorum fakat 3,4,5 i seneye birakicam bu ikisini bitirmeyi dusunuyorum bide ygs kaf 2 var ve videolari izliyorum kaf 1 deki konular nerdeyse bitti bitek basit esitsiZlik kaldi onu da calismaya gerek yok gibi bisey zaten biyolojide palme super kimyada ygs palme lys palme soru bankalari harika fiZikte de k.a. Olarak mustafa baser kitap olarak ise palme ve fem s.b.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyolojibenim

Bende 11 im fem konu ozetli+karekok +3-4-5 gidiyorum fakat 3,4,5 i seneye birakicam bu ikisini bitirmeyi dusunuyorum bide ygs kaf 2 var ve videolari izliyorum kaf 1 deki konular nerdeyse bitti bitek basit esitsiZlik kaldi onu da calismaya gerek yok gibi bisey zaten biyolojide palme super kimyada ygs palme lys palme soru bankalari harika fiZikte de k.a. Olarak mustafa baser kitap olarak ise palme ve fem s.b.

Tavsiyeniz için teşekkürler ancak mustafa başerin dediğiniz fizik kitabı sadece ygs veya lys kitabı mı ?

• Up

• Bende ygs si var ama zaten fizikte ygs lys fazla bi ayrim yok 2-3 konu disinda

• Galiba yaşıdız, ben de çok kararsız kaldım ne alacağım hakkında. Mat ygs için karekök aldım ama daha gelmedi, ona bakacağım. 345 almıştım ona baktım ancak onda da gereksiz aşırı zor sorular var basit bölümlerde bile.

Fizik palme a-b düşünüyorum aynı şekilde ama lys mat ve kimya ve biyoloji için ne alacağımı bilmiyorum.

• SANA TEK TAVSİYEM, KİTAP KONUSUNDA HİCBİR ONERİYİ DİNLEME, BOSU BOSUNA KAFAN KARİSACAK ASLİNDA İCERİGİ AYNİ OLAN KİTAPLARİ TEKRAR TEKRAR ARASTİRİP BASA DONECEKSİN...

buyuk harflerle yazdim ki aklina iyice kazinsin.. cik su konudan acilen, git kirtasiyeye, eksik okdugun derslerden k.b, iyi oldugun konulardan soru bankasi al bildigin konulardan cozmeye basla, PALME-FEM-KAREKOK-BİREY-KORFEZ gibi adi bilinen kitaplari aç, içine bi bak, tasarimini begendiysen sikilmadan cozerim bunu diyosan AL KİTABİ DUSUNME FAZLA HEPSİ AYNİ KAKA!

bende gecen yaz salak salak konu geziyodum, fem mi palme mi bilmem ne mi, herkes ayri otuyo aga, biri palmeyi begenmis birisi karekok efsane zor diyo baska birisi basit kitap diyo..

noldu biliyon mu, aldim hepsinden palme, fem, fen bilimleri karisik.. SONUC KİTAPLARİN YARİSİ BOS SUAN, okul acilinca zaten ygs soru bankasi işi bitiyo denemelere odaklaniyosun, eksik konular varsa okuyarak ya da yaprak test ile geciyosun o konuyu, bosu bosuna evi ygs kitabiyla doldurma, baktin bi konudan eksigin var ciddi fasikul all kalin-ince sen sec..

uzun yazdim bak, bu mesaji dikkate al, saatlerce pc basinda kitap arastirma, ayni seyi ben yaptim hicbir sey olmuyor.. ygs m de kotu degil bu arada, son ay her gun deneme cozmenin buyuk faydasi oldu, soru bankalarim bombos olmasina ragmen iyi bi sonuc yaptim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.