Şimdi Ara

Yeter artik Toplanalim bir turk serverinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün acilacak mis mu- luffy gelin oynayalim arkadaslar 75 exp 50 drop

• kardesim sen ne numarasin ya? sinirimi cok bozuyrsun!!! her yeni acilan servere gidiyorsun toplanalanim diyorsun. Exmu aynisini yaptin gelirim cart curt güzel filan yine yoksun? senin gibi kisiler yüzünden kimse toplanamiyor cekirge gibi ordan oraya zipliyorsunuz . biraz kalici olun hemen pes etmeyin, yok su zor bu zor demeyin kendinizi kasin biraz ! simdi yine yeni mu acildi bunda oynarsin 1 hafta baskasi acilirsa yine oaraya kacarsin. hadi kolay gelsin sana -.-''
  • kardesim sw nin heryeri buglu kus 5 k atiyo rf nin atagi sm nin az vurusu bunlari bi hesaba kat

bunlari dusunmuyosun sonra bole konusuyosun bn bir turk serverininde 300 online bulmasini istiyorum yabancilardan neyimiz eksik........

serveri denersin beyenir yada beyenmezsin bu senin zevkindir .....Kimsenin karismaya hakkı yok !!!!
  • iste bilmeden konusuyorsunuz hep öyle ! -.-" benim ilk yazdigim posta bakarsan DL in bug olmadigni anlarsin. DL Raven 2.5x kat dmg arttirilmistir. basta öyle vuruyor evet. ama maxta yinede öyle vurcak anliyormusn bunu? yani sadece basta etki ediyor.

ayrica tüm moblar ve spotlar costum ayarlanmistir ve default degildir, tarkan spotlar ,misal veriyorum 2x hp 2x def 2x dmg arttirilmis durumda. ondan charlar az vuruyor, benim bk 0 rr dede tarkan 400 cakiyordu ben sesimi cikarmadim. 3 res attim ignore 4-6 k cakiyor problem yok kasiyorum. her baslangic zordur, hersey maxta anlasilir ama siz hemen basta yok bu iyi degil bug dersiniz gecersiniz.

yabancilardan cok eksigimiz var mu online konusunda. biz her kücük seye komple res atariz oyuna. her gelen artikk server aciyor 2 hafta tutuyor ve o 2 hafta iceresinde 2 kere resliyor ve 10 online a ulasiyor. ayrica sadece 1 max 2 kisi yönetiyor.
    burda size verdiigm link. o adamin su an kac serveri var biliyormusun? battlemu, epicmu, partymu, bide exmu hatta dahada vardir. adamlar isten anliyor iste, bizimkiler beceremiyor.
    ranka bakarsan SM var 6 resli adam süper kasiyor. dedigim gibi her baslangic zordur, sonradan hersey düzelir.

karismama hakkim yok, ama sende ozaman bu konuyu acmaya hakkin yok cünki cok sacma bir konu. ordan oraya gidiyorsunuz ama her gittiginiz yerde herkesi toplamak istiyorsunuz ve sonradan ilk olarak siz birakiyorsunuz.

bide bu arkadaslari hic anlamiyorum, zor serverda baslarlar misal ben dl 3rr bk4 rr elf 1 res kendi kendime attim, sesim cikmadi onla sunla party yaptim kastim. bizim türkler ama söyle. " yaa amk kasan yokmu, ben nasil kasicam burda ya uff, cok zor burasi oynanmaz " aynen öyle oluyor. ama 1 hatfa disinizi siksaniz bak görün noluyor....bilmiyorum ben almanyada dogdum ve burda yasiyorum, onun icin mi kafam baska calisiyor yada sadece siz zoru sevmiyormusunuz. sevmiyorsanizda hic baslamayin. oyunculr geliyor yardimci olmaya calisiyorum item vs pt veriyorum sonra tak bisey demeden gidiyorlar, tüm itemler bosa gidiyor ( canininz sagolsun ) ama party yerine ozaman baskasni alabilirdim onu kasardim. yani demek istedigim, en 3 char kasiyorsam siz neden 1 yada max 2 chaer kasamiyorsunuz ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 7 Eylül 2012; 15:47:45 >

• Haklisin kardesim ama bnde oynadim 4 exp sw de de kastim ama bunda oynayasim gelmedi ....daha dogrusu zevk almadim bu yuzden oyunu suclamaliyim pardon
  • Şu forumda neden her hafta birlikte toplanalım diye konular açılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

Şu forumda neden her hafta birlikte toplanalım diye konular açılıyor

Gelenek haline geldi de ondan.Aslında konuyu açan arkadaşın derdini anladım ben; arkadaşı yabancı serverler sarmıyor Türkler çoğunlukta olsa bile galiba Türk kökenli bir server istiyor ama onunda çok zor olduğunu hesaba katmıyor.
  • Arkadaşlar EShine sende okurmusun ben Mu Online değilde The game olsun Mu game Olsun Grudgemu bunları oynadım Mu Online yi oynamadım Bana Yardımcı olacak birisi varmı oyunda nerelerde kasmam gerektiğini ne yapmam gerektiğini söylermisiniz birde hangi karekteri seçeyim ? GERÇEKTEN OYNUYACAM Benden yardımlarınızı Esirgemeyin Sizden item istemiyorum şimdi sadece bilgi __ BU ARADA DİYECEKSİNİZ Kİ OYNADIĞIN OYUNLARDAN BİR FARKI YOK İLLAKİ VARDIR BEN GİRMİŞTİM ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE MU ONLİNE YE SONRA PC YE FORMAT ATTIM OKULDAN SONRA DEVAM ETME KARARI ALmIŞTIM ŞİMDİ OKULUM BİTTİ TÜMDEN :D __ DEVAM EDECEM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: EspanyoL7

Arkadaşlar EShine sende okurmusun ben Mu Online değilde The game olsun Mu game Olsun Grudgemu bunları oynadım Mu Online yi oynamadım Bana Yardımcı olacak birisi varmı oyunda nerelerde kasmam gerektiğini ne yapmam gerektiğini söylermisiniz birde hangi karekteri seçeyim ? GERÇEKTEN OYNUYACAM Benden yardımlarınızı Esirgemeyin Sizden item istemiyorum şimdi sadece bilgi __ BU ARADA DİYECEKSİNİZ Kİ OYNADIĞIN OYUNLARDAN BİR FARKI YOK İLLAKİ VARDIR BEN GİRMİŞTİM ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE MU ONLİNE YE SONRA PC YE FORMAT ATTIM OKULDAN SONRA DEVAM ETME KARARI ALmIŞTIM ŞİMDİ OKULUM BİTTİ TÜMDEN :D __ DEVAM EDECEM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

Ne istediğini doğru ve yalın bir şekilde anlatırsan yardım edenler olacaktır. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: TequiLa*

quote:

Arkadaşlar EShine sende okurmusun ben Mu Online değilde The game olsun Mu game Olsun Grudgemu bunları oynadım Mu Online yi oynamadım Bana Yardımcı olacak birisi varmı oyunda nerelerde kasmam gerektiğini ne yapmam gerektiğini söylermisiniz birde hangi karekteri seçeyim ? GERÇEKTEN OYNUYACAM Benden yardımlarınızı Esirgemeyin Sizden item istemiyorum şimdi sadece bilgi __ BU ARADA DİYECEKSİNİZ Kİ OYNADIĞIN OYUNLARDAN BİR FARKI YOK İLLAKİ VARDIR BEN GİRMİŞTİM ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE MU ONLİNE YE SONRA PC YE FORMAT ATTIM OKULDAN SONRA DEVAM ETME KARARI ALmIŞTIM ŞİMDİ OKULUM BİTTİ TÜMDEN :D __ DEVAM EDECEM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

Ne istediğini doğru ve yalın bir şekilde anlatırsan yardım edenler olacaktır. (:

Adem Naptilar sana hangi admin döndürdü seni

TequiLa* Çok sasirtici bir nick

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanLıMuOnline

quote:

Orijinalden alıntı: TequiLa*

quote:

Adem Naptilar sana hangi admin döndürdü seni

TequiLa* Çok sasirtici bir nick

Sıkıldım artık o nickten yenilemeye gideyim dedim (:

• ya Mu Online Oynuyacan İndirdim. kurdum sonra tıklıyorum üstüne hata veriyor Pfs filan diyor ? neden olabilir birde Bana Oyunda neler yapacağımı şurada kas gibisinden tavsiye verecek varmı demiştim açık şekli bu :D
  • quote:

ya Mu Online Oynuyacan İndirdim. kurdum sonra tıklıyorum üstüne hata veriyor Pfs filan diyor ? neden olabilir birde Bana Oyunda neler yapacağımı şurada kas gibisinden tavsiye verecek varmı demiştim açık şekli bu :D

Anladığım kadarıyla daha önce mu oynadın.

Peki şimdi hangi sunucuda oynamayı düşünüyorsun ve aldığın hata tam olarak nedir ?

Bunları belirtirsen daha iyi olur. :)
  • Şimdi Kardeş Mu yu Yükledim Masaüstünde ki Mu simgesine tıklıyorum sonra Bir Yazı Geliyor Game Start a basınca Can not connet to FTP diye sonra tamam diyorum Game Start a basıyorum aynı yazı geliyor yani açılmıyor oyun stat yapamıyorum ?
  • BUNU MU DEMEK İSTEDİNİZ :((

Yeter artik Toplanalim bir turk serverinde
  • abi yapma ya

• Yaptım bile batu. :(
  • cok üzgünüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.