Şimdi Ara

Yeter artık TTNet !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıktım artık bıktım !Arkadaşlar ben ttnet 8mbit sınırsız 50gb akk li bir tarife kullanıyorum.Daha önce de 2 yıldan fazla süredir kullanmışlığım var ttneti.Aboneliğimi iptal ettirmiştim bazı sebeplerden dolayı.Şimdi yaklaşık bir senedir yine ttnet abonesiyim.Sorunum ise şu;

Sorun bir ay önce başladı.Sürekli bağlantım kopuyor.İnternet 1 dk geliyor 5 dk yok.30 sn geliyor 10 dk yok.Bazen 3 dk geliyor, 1 dk yok.Neyse aradım müşteri hizmetlerini, arıza kaydı aldılar.Teknik ekip şuan ilgileniyor dediler.Bende bekledim 1 gün oldu hala sorun düzelmedi.Tekrar aradım yaklaşık 1 hafta boyunca her gün aradım.Yok "splitter arızalıdır, kablolarda sorun vardır, binanın şebekesinde sorun vardır, sorun sizde burdan herşey normal,sinyal alıyorsunuz" diyaloglarıyla geçti.Evde 2 modem var 2 sinide denedim.Bir yığın kablo hepsini teker teker denedim her türlü kombinasyonu denedim.Olmadı tekrar aradım müşteri hizmetlerini bu sefer teknik ekip yollayalım dediler.İyi tamam yolladılar.Geldi ekip binanın kutusundan interneti ölçü, buraya kadar geliyor dedi.Evdeki hattı ölçtü buraya kadarda geliyor dedi.Sorun sizden kaynaklanıyor dedi.İyi tamam biraz daha uğraşayım dedim.(Bu arada ekip hiç birşey yapmadan gitti.)İnternetin geldiği nadir durumların birinde 10 tane sekme açtım her birinde bu sorunu arattım.Her konuyu okudum.Birinde bir çözüm gördüm.Çözümde arızanın sinyal zayıflığından kaynaklandığı yazıyor.Telefon kapalıyken sinyali kendi alıyormuş, ahizeyi açık bırakınca internet geliyormuş.Denedim, aynen öyle oldu ahize açık şuan internet var.Aradım tekrar "sinyali yükseltemez misiniz?" dedim.Yükseltirsek hiç kullanamazsınız dediler.(Halbuki önceki yıllarda ki aboneliğimde yükseltmişlerdi 10mbit e kadar rahat çekiyordu.)Sonra tekrar aradım artık ne gerekiyorsa yapın, parası neyse veririz dedim.Bana arıza kaydınızı güncelliyorum dedi.Bende öfkeden delirdim.Direk iyi akşamlar dedim kapattım.

Ya 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum.Üniversite tercihlerini bile zar zor yaptım.Bir sürü işim oluyor internetten.Faturayı bir gün geciktirince mesaj atmasını biliyorlar, hizmete gelince 0 !!
    Bıktım arık 1 aydır kriz geçiriyorum.

Nolur bana biraz akıl verin, tavsiye verin. Aklımı kaybedicem bu gidişle.24 ay taahhüt olmasa direk kapatıcam

• Bende TTNET 8 mbit 50 AKK kullanıyorum seninkine benzer bi sorunum var benim 2 ay önce başladı internet 5 dk geliyor herşey normal oluyor sonra yarım saat gidiyor bazen 1 gün boyunca yok sanki hızım 0 a iniyor senin gibi bende TTNET'i aradım banada sana dediklerini dediler eğer dahada çözemezlerse hattı kapatıp superonline'a geçmeyi planlıyorum
  • Yeni bir modem alıp, yeni bir cat6 kablo alıp tekrar denemeyi düşünüyorum.Olmazsa farkını ödeyip superonline a geçeceğiz artık yapacak birşey yok
  • Modem arayüzündeki değerleri koy önceden alabilirsiniz e bölgedenki adsl kullanıcılarıda çoğaldı için altyapı fısladı.
  • dikensizkirpi kullanıcısına yanıt
    Hocam adsl altyapisindan kurtulun derim fiber varsa geçiniz bir de modem hat değerlerini koyun benim de sorunum benzerdi hep farkli şeyler diyorlardi yok modem yok efendim kablolar kötü yok efendim normal değerler sorun binada çıktı müteahhit sağolsun her eve farklı tesisat yapmış yedek hatti da paralel lemis yapamadik yeni kablo da çekilmez uydunet e basvurduk 300tl ceza ödeyip başka altyapi yok çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun hocam değerler dediğiniz bunlar herhalde ;

Yeter artık TTNet !!!
  • dikensizkirpi kullanıcısına yanıt
    Aynı dertten 1 haftadır bende muzdaribim lanet edilesi bir durum geliyor 5 dk sonra tekrar kopuyor internet çok sınır bozucu birde hemen modeme b..k atıyor temsilciler neyse ttneti allaha havale ediyorum bu rezil hizmet için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eğer stabil iyi bir internetiniz varsa ve son zamanlarda baglantı kopma yaşıyorsanız belli ki hattınızla oynamışlar. port değişikligi isteyin. santralinizi arayın veya santrale gidin. ilgilenirler.
    müşteri temsilcisini aramayın çünki hattınız şu kadar destekliyor derler klişe bir laf olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

arkadaşlar eğer stabil iyi bir internetiniz varsa ve son zamanlarda baglantı kopma yaşıyorsanız belli ki hattınızla oynamışlar. port değişikligi isteyin. santralinizi arayın veya santrale gidin. ilgilenirler.
    müşteri temsilcisini aramayın çünki hattınız şu kadar destekliyor derler klişe bir laf olarak.

Hocam port değişikliği hakkında kısa bir bilgi verebilirmisiniz?Port olayının mantığı nedir?Ne işe yarar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikensizkirpi

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

arkadaşlar eğer stabil iyi bir internetiniz varsa ve son zamanlarda baglantı kopma yaşıyorsanız belli ki hattınızla oynamışlar. port değişikligi isteyin. santralinizi arayın veya santrale gidin. ilgilenirler.

Hocam port değişikliği hakkında kısa bir bilgi verebilirmisiniz?Port olayının mantığı nedir?Ne işe yarar ?

herkesin santralde baglı oldugu bir port var.

Yani şöyle düşünün bir evde 2 tane farklı modem var. 2sinde de ayrı internet hattı var. siz iyi bir modemden baglanırken, alıyorlar sizin kablonuzu daha yogun olan diger modeme takıyorlar. haliyle hızınız düşüyor. 8 mbit alırken, 4 mbiti anca görüyorsunuz.
    böyle oluncada internette sürekli kopma yaşanır. santral direk müdahale eder. eger sürekli kopma varsa ve hızınızı düşürmeye başlar (haber vermeksizin). veya farkında olmazlar siz arayıp söylersiniz müdahale ederler.

santralde de durum buna benzer. sizin kablonuzu alıp farklı sokete takmazlar böyle bişey yok ama mantık buna benziyor. ve buna baglı olarak ip adresiniz değişir. belki direk ip adresine müdahale ediyorda olabilirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.