Şimdi Ara

'Yeterli depolama alanı yok' sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
162.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asıl çözüm PIT dosyasını düzenleyip uygulama hafızası ile geriye kalan depolama hafızasını yarı yarıya paylaştırmak olacaktır.
  • Konyahmet kullanıcısına yanıt
    Güncellemeler nasıl siliniyor ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NurettinAkay

Güncellemeler nasıl siliniyor ????

ayarlarda uygulamalara tıklayın, daha sonra güncelleştirmesini silmek istediğiniz uygulamaya tıklayın güncelleştirmeleri kaldır dyin
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    sağolun
  • abi donanımhaber forum on numara ya aşktan borsaya her konunun üstadları bu forumda
    yine her zamanki gibi sorunumu buradan çözdüm google playi değil de
    chromu yani google tarayıcının verilerini silince düzeldi hepinize çok teşkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

az çektirmedi bana da

Sen birde bana sor GTA VIE CITY GTA III GTA SAN ANDREAS ASPHALT 8 REAL RAIN 3 en sonunda bi GTA VICE kaldı hepsini silmek zorunda kaldım off of

• Leiurus L kullanıcısına yanıt
    gerçekten sadece sizin yazdığınız işe yaradı çok teşekkürler böyle zeki insanlar eksik olmasın hiç:)
  • MERHABALAR,
    azönce ace de yeterli depolama alanı sorununu çözdüm.
    önce kies i yükleyin bu sayede pc nize telefonunuzu bağladığınızda gerekli sürücüler yüklenir...
    http://www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIES/

akabinde de aşağıdaki linkte verilen işlemleri yapın...
    Önce SDK toolsu yükleyin
    Android Developers
    Download Android Studio and SDK tools  |  Android Developers
    http://developer.android.com/sdk/index.html

bu sitede sayfa altındaki 86mb lık android studio bundle i yükleyin
    SDK manageri çalıştırıp platform tools ve build tools u yükleyin
    (dosya oluşturmuyor hatası verirse sizin dosya yetklierini her kullanıcıya tüm yetki verecek şekilde değiştirmeniz gerekir)

sonra klasör içinde platform tools altında cmd yi çalıştırın ve aşağıdaki kodu yazın
    adb shell pm setInstallLocation 2 çalışmaz ise adb shell pm set-install-location 2 yazın

Linkten de videoyu izleyebilirsiniz...
    http://www.androidevim.com/forum/f25/android-telefonlarda-hafiza-dolu-sorunu-ve-cozumu-506/

• Galaxy y de ve s3 de calisirmi root islemi geteklimi tesekkurler

• arama kısmına *#9900# yazın. açılan ekranda deletedumpstate/logcat yazan yeri tıklayın ve geçmiş olsun, sorun çözülmüş olacak
  • @vega1977 dediği gibi sd maid programını denedim temizlik yaptım sorunum çözüldü, cok teşekkürler
  • sorun şu telefon 3 depolama alanı var. 1 system bellek 2 telefon bellek 3 sd kart. telefonda yuklenen uygulamaları secebilecegimiz bi alan olsa yani kullanılan alanı sd kart sec diye bir secenek olsa ki android kitkatta var Nova Thor Ayarları diye geciyo. sorun kalmayacak. ama malesef samsung bu telefona bu ayarı göndermeyerek samsung kullanıcılarını cok sinirlendiriyor ben bunun icin sony xperia z1 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Asıl çözüm PIT dosyasını düzenleyip uygulama hafızası ile geriye kalan depolama hafızasını yarı yarıya paylaştırmak olacaktır.

Üstad bu Pit işlemi nasıl Yapılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gooogle96 G kullanıcısına yanıt
    Odin'den rom yükler gibi yükleniyor. 3 veya 4 parçalı bir stock rom bulup, pit kısmına pit yüklenip kurulur. Yeşilcin'de güzel anlatımı var.
  • ROM, root, Recovery hiçbirine gerek yok pire deve olmuş Dahili depolamanızda yer kalmamış sadece. Buyrun resimli anlatım

afktechmobile.blogspot.com.tr
    "CİHAZDA YETERLİ ALAN YOK" HATASI [%99 KESİN ÇÖZÜM]
    http://afktechmobile.blogspot.com.tr/2015/05/google-play-cihazda-yeterli-alan-yok.html?m=1

• Aynı srounun cevabı için konuyu okurken yukarda bir arkadaşımızın
    quote:

hatayı aldığınız uygulamanın belli kalıntıları telefonun sağında solunda kaldığından uygulamalar kurulurken play store dosyanın üzerine yazmadığı için hata alıyor exception handling düzgün yapılmadığından da bunu yer yok doldu şeklinde yorumluyor... Aslında hata çok farklı

yazısını gördüm. Benimde aklıma dosya temizleyen DU Speed Booster uygulaması geldi. Çok önceden yüklemiştim ama kullanmıyordum. Yine hiç kullanmadan google play store a girdim. Clash Of Clans (54mb dosya boyutu) indirmeye çalıştım ama "Yeterli depolama alanı yok" uyarısı verdi. Halbuki hafıza kartında 25 GB boş yer var. Google playden çıkıp DU Speed Booster uygulamasını çalıştırıp optimize et dedim. 10 sn de optimize işlemi bitti. Akabinde tekrar google play storea girip Clash Of Clans ı sorunsuz indirdim. Bundan sonra indirme yaparken aynı hatayı verirse bu işlemi tekrarlarım. İnşallah başkalarındada işe yarar.

• Şuradan bir rez alıyım discovery 4 gb modeline yarın bi el atalım.

• Merhaba arkadaşlar,

Samsung j5 telefonumda, hem telefon hemde sd kartta 10gb tan fazla yer olmasına rağmen, tüm sistem kapasitesinde 450mb boşluk gösteriyor.
    uygulamalar kısmında facebook vb diğer tüm uygulamaların önbelleklerini ve verilerini siliyorum ancak geri yükleniyor.
    Örnek olarak; facebook 220mb iken verileri sildiğimde 60mb a iniyor ve önbellek ve veri 0 gösteriyor. Fakat ana ekrana dönüp tekrar ayarlardan uygulamalara girdiğimde facebook 80-100-140... diye devam ederek 220mb a çıkıyor(kendiliğinden).
    Sadece facebookta değil tüm uygulamarda bunu yapıyor. Böyle yapınca da 450mb kaldığı için ne güncelleme yapabiliyorum ne de bir uygulama yükleyebiliyorum. Tüm uygulamarın verilerini silince hafıza 800mb lara kadar yükselince güncelleme ya da yükleme yapabiliyorum ancak, 1-2 dk sonra hafıza 380mb lara kadar iniyor.
    konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
    umarım problemi anlatabilmişimdir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.