Bildirim
YeterYa kaçıncı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimal 999'dur cünkü diğer kısa süreli banların kalktığını zannediyorum.
10-15dk Sonra siteden MYKOL'unu kontrol et ban süresi gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 28 Aralık 2006; 1:03:00 > -
Level Mühim Deilde 2 tane +7 Shard 1 Tane +7 İb in gittigine yanarım ben -
Yılbaşında banlar kalacak diye bir muhabbet dolasiyor ortalarda bu kadar üzülme. -
Kalkmassa Banlar 999 gün sonra gorüşürüz
1ocaga kadar bekliyem bakam -
bosuna beklersin kalkmaz :D -
Banlar kalkacak mı diye bir çok konu açıldı forumda biraz arat istersen işine yarar bilgiler bulursun belki -
quote:
Orjinalden alıntı: Steave
Banlar kalkacak mı diye bir çok konu açıldı forumda biraz arat istersen işine yarar bilgiler bulursun belki
Yok Hocam Hiç bi Kanıt Bi blok 999 Yazıları Silinmiş Okadar Açılcagını Samıorum
K2 kaybeder Ben bişi Kaybetmem HAtta Kazanırım ARtık tüm günümüPc başında Geçirmekten Kurtulurum -
Yılbaşı gunu saat tam 00:00 da yanı 2007'e gırısde
Tum banlar kalkacakdır K2 Networkun acıklamasıdır Knightonline resmi web sitesi forumunda bu baslık gecıcı olarak acılmısdır ve tekrar kaldırılmısdır.
BanLarın acılma Sebebi : K2 Network yani USA' ya gore Yılbaşı Dini bayramları oldugundan dolayı boyle bır ıyılık yapılcagı soylenmıstır.Ve bu banların sebebı daha onceden belırlenmısdır 999 ban atmalarının sebeı yılbasıdır yani yılbasında acılıcagı ıcın bu bı ders amaclı boyle bır uygulama yapılmısdır. Yılbası yani 31.12.2006 da saatLer 00:00 gosterdıgınde 2007 ye adım atıldıgında butun banlar unbanned yani banlar kalkıcak bu tarih dahada erken olablır bunun sebebı USA da yılbası 5 gun onceden baslar yanı Aralık 25 de herkes banlanan charını kontrol etsın Usa ya gore 25'inde Yılbası hazırlıkları ve kutlamaları vardır bu nedenle banlar kalkabılır yanlız 2007 e gırısımızde banların kalkacagı kesındır!!!
NOT: Bu kafamdan yazdıgım bı yazı deıldır ben gordugumu duydugumu soyledım artık gerısıne sız karar verın... SaygıLar!!
İnş
Tam 16 tane charım açılcak
-
Öfkeyle oturan zararla kalkar derlermiş -
beyer bnm charda acılır o zaman :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X