Şimdi Ara

Yeti-Tiguan-Qashqai ve 3008 hangisi otomatik, f/p, ikinci el, DSG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Akademisyen1

tiguan için yakıt çok yakıyor deniyor.
    bu sorun 2.0 dizel için de geçerli mi. ondan da şikayet var mı yoksa sadece benzinli araçlarda mı bu durum.
    ve bilenler varsa şehir içi bu araçlar ne kadar yakıyor. teşekkürler

ve yeti aynı motor aynı şanzıman. yeti farklı mı bunlardan peki
  • quote:

quote:

bu sorun 2.0 dizel için de geçerli mi. ondan da şikayet var mı yoksa sadece benzinli araçlarda mı bu durum.

Yeti Grrenline serisi alırsanız 105 beygirlik modeli oluyor 1.6 motor SUV sınıfında en az yakan motor karma 4.7 litre yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

quote:

quote:

Yeti Grrenline serisi alırsanız 105 beygirlik modeli oluyor 1.6 motor SUV sınıfında en az yakan motor karma 4.7 litre yakıyor

ben otamatik olayından dolayı benzinli almak durumundayım.

• QQ da elektronik difransiyel kilidi olmaması dolayısıyla bundan baya baya soğudum.
    tiguan da çok para. yetiye kayıyorum bay. ikinci elde değer kaybı için ben de 1 yıllık bi ikinci el mi alsam diyorum.
  • quote:

QQ da elektronik difransiyel kilidi olmaması dolayısıyla bundan baya baya soğudum.
    tiguan da çok para. yetiye kayıyorum bay. ikinci elde değer kaybı için ben de 1 yıllık bi ikinci el mi alsam diyorum.

+1 kesinlikle tercihiniz bu yönde olsun,
  • peugeot 3008 i de eklesem mi listeye diyorum.

artılar
    1.6 dizel motorada otamatik vites.
    bence kötü olmayan tip.
    yetiye kıyasla daha iyi ikinci el olabilir.
    iç hacim yetiden daha vüyük gibi.
    bagaj kesin daha büyük.
    head up ekranı hoşuma gitti. aslında basit bi şey ama faydalı.

eksiler
    ikinci elde değer kaybı var tabi. ama bu araçların hepsinde var herhalde.
    otamatik vites tek kavrama ve sarsıntılı.
    yetiye göre daha pahalı üst donanım modeli.
    peugeot sevmiyorum.
    forumda belirtildiği gibi sağında solundan gelen saçma sesler. bunları niye fabrika çıkışı düzeltmiyorlar gıcık oldum.

sonuçta artılardaki 1. sebep en önemlisi. ama sorunlu bir araç istemiyorum ve vites geçişi, gıcırtılar. sorun çıkmasa güzel araba ama bi sorun çıkartırsa uğraş dur.
    ne yapayım sizce.

özellik 3008 ci arkadaşlardan yorum beklerim
    selamlar

• otamatik ne ya
  • SUV konusunda son durumda karar verebildiniz mi?

bende bu sıralar 3008 düşünüyorum otomatik dizel olması kullandığım hb araca göre çok geniş olması...Uzun yolculuklar için 4-5 kişi bile rahat seyahat edebilir olması ilk şartım benimde... Sizlerinde değidi gibi 1 yaşında araçlar çok düşük piyasası var neredeyse 10bin tl düşüyorlar 1 yaşında araç için...yazık o verilen paraya....bende bu noktaya kadar 3008'e gidiyordum şu anda duraklama dönemine girdim...

Şimdiki aracım opel astra H kasa, 3 yaşında ne sorun ne gıcırtı çıkmadı (tahtaya vurayım), vites easytronic olduğu için sarsıntılı ama uzun yolda hiç belli olmuyor, şehir içi dur kalklarda belli oluyor sadece...3008 de test sürüşü yapamadım henüz....

ikinci el piyasası ise hep kafamda soru işareti, çakal çok piyasada bi kere başım yanmışlığı var ondan beri sıfır km almaya çalışırım. Ama 3008'de 3 sene sonra aracı değiştirmek istesem 10-15bin tl kaybım olması biraz sarsar açıkcası...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.