Şimdi Ara

Yetişkin Lolcular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

cuma gunu eve donuyorum

voli ile gelecek arkadasla botta iyi isler yapabilecegimizi dusunuyorum
  • Ben de yeni başlıyorum. öyle ki oyunu yeni kurdum, birazdan güncellemeler bitecek :) yetişkin ama acemi bir hanımla oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz.. nick imi birazdan ekleyeceğim... ayrıca bölge olarak öneriniz ne olur? tr mi euw mi? küfür ve saçmalık istemiyorum çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C.E.M_

Ben de yeni başlıyorum. öyle ki oyunu yeni kurdum, birazdan güncellemeler bitecek :) yetişkin ama acemi bir hanımla oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz.. nick imi birazdan ekleyeceğim... ayrıca bölge olarak öneriniz ne olur? tr mi euw mi? küfür ve saçmalık istemiyorum çünkü...

DHdeki tüm dengeleri değğiştirir bu.

Bu msj onları oayalar biraz, sen kaç
  • quote:

Ben de yeni başlıyorum. öyle ki oyunu yeni kurdum, birazdan güncellemeler bitecek :) yetişkin ama acemi bir hanımla oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz.. nick imi birazdan ekleyeceğim... ayrıca bölge olarak öneriniz ne olur? tr mi euw mi? küfür ve saçmalık istemiyorum çünkü...

Hayatının hatasını yaptın şuanda.

Siz carryleri tutun ben Tankları oyalarım
  • West
  • Neden kaçayım? :) Halihazırda Legend Online da oynuyorum... Ufak tefek şeyler dışında bir sorun yaşamadım. Herkes çok saygılı davranıyor. DH e uzun süredir üyeyim burda da bir saygısızlıkla karşılaşmadım...

Eminim ki LoL için de burdan güzel arkadaşlar bulabilirim.

Yalnız oyun bir türlü kurulumdan sonraki güncelleme aşamasını geçemedi... %33 de takıldı kaldı. Sanırım bu konuyla ilgili bir sorun varmış. Bu konuda bilgisl ve çözümü bilen varsa paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım ben hariç herkes challenger.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Saçma sapan güldüm şu mesajına valla :D

O %33 problemi bekleyince düzeliyor. No sarcasm.
  • Forumda KIZLI dakikalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

Forumda KIZLI dakikalar :)

/>
  • Ciddi:Westte basla.forumda ilginc dakikalar.TRde oynarsan kufur yersin.Sorun olursa pm atabilirsin

Shaco:Beyler ben disiyi supportluyorum siz offtanklari stunlayin kesmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamond Lie -- 30 Ağustos 2013; 22:04:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neden kaçayım? :) Halihazırda Legend Online da oynuyorum... Ufak tefek şeyler dışında bir sorun yaşamadım. Herkes çok saygılı davranıyor. DH e uzun süredir üyeyim burda da bir saygısızlıkla karşılaşmadım...

Eminim ki LoL için de burdan güzel arkadaşlar bulabilirim.

Yalnız oyun bir türlü kurulumdan sonraki güncelleme aşamasını geçemedi... %33 de takıldı kaldı. Sanırım bu konuyla ilgili bir sorun varmış. Bu konuda bilgisl ve çözümü bilen varsa paylaşabilir mi?

Bir süre (patch boyutuna göre değişir) bekleyince devam ediyor.

@IcyTea Lemon Hocam BotRK'lu Vayne var ben daha fazla dayanamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Saçma sapan güldüm şu mesajına valla :D

O %33 problemi bekleyince düzeliyor. No sarcasm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.