Bağımlı bir insan değilim öyle ama zaman zaman ayda bir oluyor. Başlangıçta umursamıyorum sadece videolarda geziniyorum ne aradığımı sonradan anlıyorum aslında. Bugün gerçekten anladım ve idrak ettim. Bende herkes gibi yalnız sevgilisi olmayan sıradan biriyim. Aslında insanın aradığı tek şey güven ve huzur. Bunu karşı cinsten beklemek ne kadar doğru? Hepimizin bağımlılıkları var şu hayatta sonradan pişman olduğu. Bağımlılık pişmanlıktır ne kadar doğru söz. Pişman olmamızın sebebi aslında ihtiyacımız olan şeyi yanlış yerde aramamız. Toplum bizi dışlıyor ve bizlerde çıkış yolu olarak bu tür işlere girip keyif almaya çalışıyoruz. Çoğumuz diken üstünde yaşıyor şu hayatı emin olun. Kimse kimseye güven duymuyor herşey maddiyata dayalı ve buna rağmen onlarda mutlu değil. Hepimiz yetişkin olana kadar birileri tarafından sevgisizliğe ve dışlanmaya maruz kaldık. Örneğin zengin bir koca arama hevesi bunlardan biri? Çünkü zengin bir kocanın ona gerçekten şefkat vereceğini düşünüyor, sevgi vereceğini düşünüyor ya da daha önceden dışlandığı insanlar tarafından değer görüp onların bu halini kıskanacaklarını düşünmesi. Ne göze ne gönüle anlaşılmadıktan sonra neye yarar? Göz dışarıda ki dünya gönül ise içerde. Peki ya anlaşılmak o nerede? Anlaşılmak hayatın kendisidir yaşamın kendisi. Para maddiyat sadece dış dünyayı değiştirebilir. O da bir yere kadar değiştirir. Gönlümüzü biz güzelleştirmeliyiz, karşımızdaki insanlarda anlasın bizi anlayış göstersin ki daha güzel olsun dünya. Sözün özü aslında heyecanla videolar arasında gezmek istemiyordum ben. Ben sıcak bir güven hissi verecek birini arıyordum ya da hayalimde yapmaya çalışıyordum o sahte karakteri. Herşeyin sonunda bunu anladım, çünkü yanımda artık kimse yoktu sadece ben vardım ve kocaman bir boşluk. Ben aslında bağımlı bir insan değilim başta dediğim gibi pek işim olmaz. Birkaç duygusal rüyadan sonra gelişti herşey aslında. Şu rüyalar yok mu? Duygularımızın önüne geçiyorlar duygularda aklın önüne geçiyor. Birşeyleri değiştirmem gerektiğinin farkındayım ama nerden başlayacağım bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim