Şimdi Ara

Yetkili bayi yerine galeriden sıfır araç almak doğru olur mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hacim2

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: Hacim2

Yardımcı olan fikir veren Herkese teşekkürler.
    sıfır araç almadım 2009 Hyundai era select 1.4 LPG aldım 31000 e...
    Hayırlı olur inşaallah. Önemli olan aracın hoşa gitmesi bir de, bu da içime sindi yani.

Aynı fiyata dizelde alabilirdiniz sanki? Ama içinize sindi ise sizden iyisi yokHayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullanmak nasip olsun.

Teşekkür ederim güzel temennileriniz için.
    Dizel era pek hoşuma gitmemişti bir kez denemiştim. Motoru hantal gelmişti, belki benim baktığım araçla ilgiliydi...

1.5 Crdi 110 hp için daha seri denilir.Hatta sınıfındaki en iyi dizel motordu o zamanla(şuanda pek farklı sayılmaz)ama sizin tercihde iyi Daha sessiz,titreşimsiz,konforlu olur benzinli araç başkadır

• 50 bine astra toyota ulan egea alirimda yine sumbulu almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 bine astra toyota ulan egea alirimda yine sumbulu almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.000 liraya 2010 model accent era dizel alinirdi neden lpgli aldin kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

30.000 liraya 2010 model accent era dizel alinirdi neden lpgli aldin kardeşim

Select paket ve az km li var mı 30 bine?
  • Biz aldık......Sirkecide bir satıcıdan.....2001 model Doğan....Satın aldık..0 km..çelik grisi...Bütün bayilerin verdiği en düşük fiyattan daha ucuza verdiler...Firma adı.... A ...... ile başlıyor...Arabayı Esenyurtta bir yerden teslim aldık... Tam 6 ay sonra araba Beşiktaş ta evin önünden gitti... 15 gün sonra Kemerburgaz da iskeleti bulundu....Koltukları bile sökülmüştü.....Onlardan olduğunu tahmin ettim..İsbat edecek hiç bir delil yoktu....Olaydan 2 ay sonra o adamlardan telefonuma mesaj geldi..Firmamız çalınma, yangın, terör ve her türlü hasarlarınız için kasko sigortası yapmaya yetkilidir.....Diyor...Bizim arabanın çalındığını nerden biliyor ????..Birde araba immobilizerli elektronik anahtarlı....Hiç uğraşmadan girip çalştırıp çıkmış adamlar..... Kendi anahtarı ile götürdüler.....Ve araba bulunduğunda kontak anahtarı değiştirilmişti...Niye değişir ???.. Anahtarla götürüldüğü belli olmasın diye.... Bütün hata bizde....0 arabayı çok ucuza aldık.....Ne ucuzu ?....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.