Şimdi Ara

Yetkili bayi yerine galeriden sıfır araç almak doğru olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spot galeriden sıfır almak doğru mu sizce? Garanti nasıl oluyormuş?
    Ben de renault symbol touch 1.5 dci alacağım. sıfırı Bayide 57, galeride 48,5 bin TL.

EDİT: Yardımcı olan fikir veren Herkese teşekkürler.
    sıfır araç almadım 2009 Hyundai era select 1.4 LPG aldım 31000 e...
    Hayırlı olur inşaallah. Önemli olan aracın hoşa gitmesi bir de, bu da içime sindi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacim2 -- 24 Aralık 2015; 19:50:49 >

• biz clio almıştık. 17 km de idi araç. garanti belgesi varsa şasi nosuna bakın aracın. renault bayiyi arayın sorun garantisi geçerli mi diye. biz böyle aldık hatta araç arıza vermişti 2 ay sonra servise garanti den götürüp bırakmıştık.
  • 48.5galeriyi bilmemde çöp tenekesine bu kadar para verilirmi
  • Arkadaşı yonlendirelim.

@vetenes
  • İkici el arabayı sana sıfır diye kakalarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

48.5galeriyi bilmemde çöp tenekesine bu kadar para verilirmi

Daha ucuza daha kaliteli araç varsa siz söyleyin. Fiyatlar böyle.
  • Hacim2 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 33 bine direk galeriysen olmasa bile bu yolla aldım.

yapmanız gereken servise gidin, şase numarasını sorgulayın, garanti devam ediyorsa alın. Ucuz olmasının sebebi şirketler ile anlaşıp toplu almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meldowkan

quote:

linea al symbolü 10 a çarpar,yada 301 çok daha kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: meldowkan

quote:

KALİTELİ Mİ?

Cok param olurda bende boyle ÇÖPE atarim umarim

C-Elysee, 301 , Linea Bir tık daha iyidir.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Piyasa yüksek, çok iyi araç olmadığını ben de biliyorum. Ama çöp olduğunu düşünmüyorum.
    N'apalım bütçemiz böyle. Bir de sıfır almak istiyorum. Aslında 2005-2006 corolla sol bakıyordum ama düzgün az km li bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacim2 -- 15 Aralık 2015; 20:07:24 >
  • linea egea 301 c-elysee hatta astra
  • Airapper A kullanıcısına yanıt
    301 e baktım, daha 15 binde olan dizeli vardı 41 TL istediler. Adamlar cam kumandasını orta konsola koymuş. Araç çok basit duruyor. Nesi daha iyi motoru mu?
    Lİnea yı beğeniyordum ama çok hantal, hem 1.3 hem de 1.6 sını kullandım, çok zor hızlandı araçlar. Ama donanımı iyi özellikle emotion falansa... Ama hantallık araçtan soğuttu beni. Bunun da Linealarda normal olduğunu söylüyorlar.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bahsettiğim ilan şu:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-0-km-2015-renault-symbol-15-dci-touch-90-bg-mustafa-konu-da-206254188/detay
    Satıcı bana aracı bayiden benim teslim alacağımı söylüyor. Sadece plaka önce onların adına olmalıymış. Yani ben ikinci el olarak almış olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x646633277

linea egea 301 c-elysee hatta astra
    yav şu tenekeleri almayın bu paralara
    illa sıfır diyosan git 50 ye corolla al lpg tak astra al.
    i20 al yada bence en manıklısı citroen c5 ler 50-60 binde olanları 55-56 ya alınıyor ondan alabilirsin yada c4 al 55 e bulursun temiz kasada aynı kendi sınıfında ki en iyi araçlardan birisi malzeme kalitesi falan güzel golften astradan eksiği yok aynı ayarda bi araç al gitsin.
    sıfır diyorsanda
    astra corolla i20 git bunlardan birini al en azından sıfır araba aldım ben dersin dandirik syambol'e 50 verdim desen kimse inanmaz bune lan 20 25 bin liralık araba derler
    linea ve c elysee de çok güzel araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacim2

301 e baktım, daha 15 binde olan dizeli vardı 41 TL istediler. Adamlar cam kumandasını orta konsola koymuş. Araç çok basit duruyor. Nesi daha iyi motoru mu?
    Lİnea yı beğeniyordum ama çok hantal, hem 1.3 hem de 1.6 sını kullandım, çok zor hızlandı araçlar. Ama donanımı iyi özellikle emotion falansa... Ama hantallık araçtan soğuttu beni. Bunun da Linealarda normal olduğunu söylüyorlar.

2.El alın sifir ve dizel diye o tenekeye para verilmez
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sedan bir araç düşünüyorum. Aslında ben 50 bini bile 10-15 bin borçla alacaktım.
    İkinci ele soğuk bakmıyorum ama niyetlendiğim araçlar olmadı, uygun gelmedi ya da.
    Peki Hyundai era ya ne dersiniz?
  • quote:

Hocam benim bahsettiğim ilan şu:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-0-km-2015-renault-symbol-15-dci-touch-90-bg-mustafa-konu-da-206254188/detay
    Satıcı bana aracı bayiden benim teslim alacağımı söylüyor. Sadece plaka önce onların adına olmalıymış. Yani ben ikinci el olarak almış olacağım.

Hocam alınabilir sıkıntı olmaz. Mustafa konu oldukça eski bu işte sıkıntı yaşamazsınız.

• quote:

Piyasa yüksek, çok iyi araç olmadığını ben de biliyorum. Ama çöp olduğunu düşünmüyorum.
    N'apalım bütçemiz böyle. Bir de sıfır almak istiyorum. Aslında 2005-2006 corolla sol bakıyordum ama düzgün az km li bulamadım.

bahsettiğin araba gerçekte dacia logan,genelde şirketler alır onlarda çok daha ucuz alır.
  • Linea Sümbülden iyidir Yazık tır o kadar para verme o arabaya tek artısı az yakar o.
  • quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sedan bir araç düşünüyorum. Aslında ben 50 bini bile 10-15 bin borçla alacaktım.
    İkinci ele soğuk bakmıyorum ama niyetlendiğim araçlar olmadı, uygun gelmedi ya da.
    Peki Hyundai era ya ne dersiniz?

50 ye corolla al geç dostum
    istemiyorsan hyundai era yerine sıfır symbol daha iyi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.